ποιος είπε ότι έχει τελειώσει κάτι ρε?
αν προχωρήσει ο γαύροτας στας Ευρώπας, μια χαρά μας πάει…
ποιος είπε ότι έχει τελειώσει κάτι ρε?
αν προχωρήσει ο γαύροτας στας Ευρώπας, μια χαρά μας πάει…
Λοιπόν Δημήτρη με όσα λίγα έχω δει μέχρι τώρα φρονώ πως θα παιχτού πολλά στην αναμέτρηση ΠΑΟ ΑΕΚ αν η ΑΕΚ χάσει και πάντα με βάση τα ισχύοντα το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ Παιανίας και Θρακομακεδόνων άν έρθει ισοπαλία πράμα που ειναι και το πιθανότερο μια από τα ίδια άλλα έτσι και γίνει καμμιά στραβή και κερδίσει μην την είδατε την απαντήσατε κλπ κλπ κλπ
Από όσα έχω δει μέχρι τώρα Ολυμπιακός δεν υπάρχει υλικό λίγοι και εκλεκτοί που δεν φτάνουν Πανάθα πολλή γκρίνια που τρώει ενέργεια και άρα λίγο έργο ενώ υλικό υπάρχει και ΑΕΚ μια από τα ίδια με πέρσυ αλλά ρε καλόπαιδα πάμε ένα στοίχημα οτι φέτος ο κος ΒΑΝΔΉΣ θα στεφτεί πρωταθλητής???
Να βλεπουμε λιγη μπαλα ε!
Από το πρώτο μου ποστ στο τόπικ (για να μη λένε ότι κάνω κωλοτούμπες:p )
Δε διαφωνούμε και πολύ Rock&Roses:
Βασικά, δεν έχω αλλάξει καθόλου τις απόψεις μου από τότε. Μόνο τα ποσοστά ανανεώνω με βάση τα τωρινά δεδομένα. 45% ΑΕΚ, 35%Ολυμπιακός και 20% ΠΑΟ
¶λλο ένα κακό σκορ για την Ξάνθη.
¶ντε να δούμε θα πάρει τα πάνω της αυτή η ομάδα??
Αν είναι δυνατόν…
Δύο συνεχόμενες εντος έδρας ήττες.[-X
βλέπουμε και μπάλα δεν μαγειρευούμε μόνο…
και επειδη βλέπουμε σήμερα ρε μεγάλε δεν είχε παίχτη να κάνει αλλαγή ο Λεμονής έλεος…
Δεν ειχε παικτη? Εκανε δυο αναγκαστικες αλλαγες, η μια στο 30’…
γι αυτό και πήγε μην πω που τώρα
Γι’αυτο ποτε δεν εβλεπα μπαλα μαζι με γυναικα [-X [-X
ρε συ τόλκι έτσι να χαρείς την ροκιά σου απάντα μου πληζ γιατί???
???
Αναγκαστικες λογω τραυματισμων εννοουσα…
Γιατι δεν ξερετε να βλεπετε ποδοσφαιρο.Ειτε το θετε ειτε οχι
εσείς που ξέρετε μπορείτε να μου πείτε και μένα αυτόν τον Μηνδρινό που στον βρήκε ο Λεμονής???
ή ο περιβοήτος Λούα Λούα γιατί ήταν ανύπαρκτος σήμερα???
Γιατι ετρεχε επι 95’ την Τεταρτη…
o Μενδρινος ειναι απο τις ακαδημιες του ολυμπιακου.Καθε ομαδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να εχει στη 18αδα της δυο παικτες κατω των 21 ετων (αν κανω λαθος διορθωστε με)
Ο λουα x 2 αν εχεις δει κι αλλα ματς του ολυμπιακου και αυτο στη μαδριτη θα εβλεπες τι χιλιομετρα εχει κανει τρεχοντας πανω κατω μονος του δεν θα εκανες αυτη την ερωτηση.
Η αληθεια ειναι οτι σημερα μπορουσε να ξεκουρασει Λουα και Τζολε με Νουνιες και Αρτσουμπι. Ο Λεμονης κανει το λαθος να φοβαται τους παγκιτες του…
και πρέπει να τους δώσει πιο πολλά ματς για να είναι πάντα ετοιμοι. Αν δεν το κάνει σε αυτά τα ματς, ποτε περιμένει?? Για να κάνεις rotation πρέπει μα είναι φρέσκοι οι παίχτες κ ετοιμοπόλεμοι. Λέιπει ένα χαφ κεντρικό πάντως σαν τον Ζέτεμπεργκ, να κρατατει κ να μοιράζει. Χρειαζεται πολύ στην Ελλάδα που δεν παίζουμε 4-5-1.
Zzz…
Zzzzzz…
Zzzzzzzzz…
Zzzzzzzzzzz…
[SIZE=“6”]ZORRO! [/SIZE]
PS.Symfwnw polyyy me montecristo
Kai Tolkki ayto me tous 2 pitsirikades nomizw oti isxyei mono gia tous agwnes Kypellou.
Η ΑΕΚ παντως καλο ειναι να κοψει την πολλη αλαζονεια, γιατι και το 01/02 ποσο ηταν? 8 βαθμους μπροστα νομιζω?
όποιος μιλάει για πρωτάθλημα από τώρα,ε,νταξ,ας ηρεμήσει λιγάκι…και το ντέρμπι στη λεωφόρο να πάρει η ΑΕΚ,είναι ακόμα πολύ νωρίς…
βρε ΟΣΦΠάκια,τι έγινε,με δυο καλά ματς και κλατάρει το ΣΚ η ομάδα…δεν είναι dream team?
*αρχή σοβαρού ποσταρίσματος
έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων ο ΟΣΦΠ,αλλά έχει το ζαβό το sir takis στον μπάγκο.ευθύνεται για βαθμούς με Άρη και Λάτσιο,ενώ όταν νικάς τη Ρεάλ με 10 παίκτες,δεν πας για το 3ο,ας του το πει κάποιος.Το μερίδιο του αντίστοιχα στην επιτυχία στη Βρέμη,αναλογικά,είναι κατά πολύ μικρότερο…