ω ρε γλέντια την άλλη κυριακή στη λεωφόρο…
α,ναι,σεμιναριακό ματς σήμερα με ηρακλή κλπ κλπ
Η ΑΕΚ έπαιζε με κουτσούς τόσο καιρό και κέρδιζε 1-0 ανά ματς και είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια της καρδιάς μας ξανά. Επιτέλους λίγη δικαιοσύνη. Βασικά αν ήμουν αεκτζής σήμερα θα μουν ο Παπαδόπουλος στους Απαράδεκτους. “Τι έγινε ρε παιδιά;”
H ΑΕΚ αφου εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα εχει την πολυτελεια να χανει παιχνιδια
Συνεχιστε ετσι
μπραβο στον ηρακλη ρε!!!Πολυ χαρηκα
Παραιτηση Τερο(ρ)βιτσα
Αντε να παιρνουν σειρα κι αλλοι
"Αγρίνιο 04-11-2007
ΠΡΟΣ: ΚΕΔ/ΕΠΟ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Σας γνωρίζω ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση σαν εν ενεργεία Διαιτητής με μια διαδρομή 18 χρόνων, με 74 αγώνες Α΄ Εθνικής και 1 τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.
Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω τα Διοικητικά Συμβούλια Συμβούλια της Ε.Π.Ο., της Ο.Δ.Π.Ε. της Ε.Π.Α.Ε., της SUPER LEAGUE, της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΝΑ και το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας γιατί μέσα από τους αγώνες του κατάφερα να φτάσω σε υψηλά επίπεδα Διαιτητικής καριέρας.
Ευχαριστώ το Σύνδεσμό μου στον οποίο ανδρώθηκα σαν Διαιτητής και τους συναδέλφους μου Διαιτητές τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο για την συνεργασία και τη συμπαράστασή τους.
Στον αθλητικό Τύπο οι ευχαριστίες μου έχουν να κάνουν με την αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική τους.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο το φίλαθλο κόσμο και τις ομάδες για τα λάθη που έχω κάνει (όπως δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος, έτσι δε υπάρχει και Διαιτητής χωρίς λάθη), προσπαθώντας για την απονομή της Δικαιοσύνης στους αγωνιστικούς χώρους.
Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την συμπαράστασή της και τον πανάγαθο Θεό για τη δύναμη και τη βοήθεια που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο του εν ενεργεία Διαιτητή.
Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Ε.Π.Ο. ΑΘΗΝΑ
- Ο.Δ.Π.Ε. ΑΘΗΝΑ
- Ε.Π.Σ.Ν.Α. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
- Σ.Δ.Π. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ"
ο μαντζιος εδειξει ποσο αχρηστος παικτης ειναι,οποιος βλεπει τον παναθηναικο…
Ψηλά το κεφάλι…Συνεχίζουμε…
εντάξει, το μεγάλο σερί της ΑΕΚ δεν έσπασε από τυχαία ομάδα… 1-3-2 έχει ο Ηρακλής φέτος
μην το έχετε όμως και πολύ…ψηλά ε,λεωφόρο έρχεστε:p
Αχρηστος δεν ειναι, καραγκιοζης και βλαμμενος ειναι.
Το οτι δεν ειναι αχρηστος το ξερεις εσυ πολυ καλα…
ωρε τι πεναλτυ εδωσε σους σκουλικιαρηδες?
Τους αφησε και με 10.
Το παλικαρι που πηρα το ριμπαουντ ειναι πολυ καλος αμυντικος μπραβο του :lol: :lol: :lol:
Και ναι κυριες και κυριοι,σαυτη τη φαση ο αρης συνεχιζει το σερι των χαμενων πεναλντυ απο περσι,και εμφανιζεται το καινουριο αστερι μετα τον μαντζιο,ονοματι Αβρααμ Παπαδοπουλος
Έτσι που παίξαμε καλά πάθαμε και χάσαμε. Όταν χάνεις τις ευκαιρίες με το τσουβάλι ενώ παίζεις φουλ επίθεση, κάποια στιγμή στην κόντρα θα το φας, δεν μπορεί.Στο πρώτο ημίχρονο πάντως ο Ήρα ήταν για πολλά γκολ. Σχεδόν όλη η ομάδα ντεφορμέ, εκτός ίσως από τον Ράμος που έδωσε το πρώτο γκολ στον Έμερσον. Δεν πειράζει, ελπίζω να παλέψουμε το ντέρμπι.
Το καλό είναι που και οι 3 μεγάλοι χάνουν πόντους και ο Άρης είναι πάλι μέσα στο κόλπο
Τι πεναλτυ και αποβολη εδωσε ρε χααχαχχαχα αχαχαχαχαχχα
Αλλα νταξει σιγα μη το βαζαμε.
Ε βεβαια αφου ειναι ο τεταρτος μεγαλος
#-o #-o
Ή ο καλύτερος μικρός. Όπως θες πάρτο!
φαινεται ο διαιτητης οτι ειναι ερασιτεχνης,αφου ετρεμαν τα ποδια του να πουμε οταν πρωτομπηκε στον αγωνιστικο χωρο
Μεγαλη η απουσια του Κνολ χτες θα επαιζε καλα τον Κοβασεβιτς (Μινος Speaking:lol: )
Σε χαλαει πολυ ο Αβρααμ Παπαδοπουλος
Μαντζιος:
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=1138
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=1140
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=1064
και αλλο ενα που δεν το εχει.
Σε εχει καρφψσει 4 φορες μην τον βριζεις δε λεει!!!:lol: :lol:
Ας αναπωλησουμε τη φαση στο κυπελλο Λαρισα-Παναθηναικος,στο 92’.Εδειξε την κλαση του το παιδι…
Οσο για τον κνολ,ο μινος ειπε οτι εχουν τον ιδιο σωματοτυπο και θα τον μαρκαρε καλυτερα απτους τοτε κεντρικους αμυντικους του παοκ.Για να καταλαβαινομαστε
Και η αγια τριαδα ολοκληρωνεται με το παιδι ονοματι παπαζογλου