Aυτός είναι ο διάδοχος του Αχριστέα. Σοβαρά όμως. Μιλάμε για πιο άμπαλο και απ’ τον Καπετάνο
ρε αυτος εκανε κεφαλια και δεν ηξερε που παει η μπαλα.Τον θυμαμαι και απτο euro των μικρων το καλοκαιρι.Μας προετοιμασε,μη μας ερθει κατακουτελα
To πρωτάθλημα αρχίζει και η εξέδρα πλημμυρίζει(?)
γινέται χαμός σε κάθε γκολ
μα το ντέρμπι είναι στημένο (8O 8O )
κι από πριν ξεπούλημενο
και σεις πνίγεστε με δίχρωμα κασκόλ…
Ας σοβαρευόμαστε Πολλά θα παιχτούν στην αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ ΠΑΟ
Ο Πεζέιρο κάτι προσπαθεί να κάνει -μην περιμένετε βέβαια να πανηγυρίσω την τεσσάρα επί ενός ανύπαρκτου Λεβαδαικού- οσονούπω επιστρέφει και ο ο περιβόητος Έκι για τον οποίο ελπίζω και εύχομαι να βάλε μυαλό και να μάθε επιτέλους να συγκρατεί τα νεύρα του και ο θεός βοηθός Μπορούμε αλλά πρέπει και να θέλουμε
Ο Σάντος απλά δεν με έχει πείσει μέχρι στιγμής το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ…
Έτσι πάντως όπως έχω δει τις ομάδες μέχρι τώρα και με δεδομένη την όση αντικειμενικότητα μπορεί να διαθέτει μια φίλαθλος πιστεύω οτι θα το πάρει η Πανάθα και τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά…
Το παιγχίδι μεταξύ Θρήνου Πάοκ δεν το είδα αλλά από αυτά που διάβασα στα διάφορα σαίτ παρακαλώ όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα του έρμου τούτου τόπου να συνεχίσει το σπρώξιμο στο αξιολύπητο θρήνο λίγο ακόμα και θα γκρεμοτσακιστεί να ησυχάσουμε επιτέλους…
Άντε ρε Λάρισα λίγο ακόμη όχι τα ίδια τα περσινά πάλι:-k :-k :-k
Για αυτό οι γυναίκες πρέπει να πηγαίνουν στις μανάδες τους όταν παίζεται μπάλα. “Δεν το είδα το ματς, αλλά διάβασα στην Πράσινη για όργια, άρα έτσι θα ναι.”
κυρίως από δω ενημερώνομαι έχει και ωραίο φόρουμ
www.sportdog.gr
Παιδια ειναι πλεον πασιφανες! Και φετος ο ΟΣΦΠ σπρωχνεται απο την διατησια! Η Παραγκα ζει και βασιλευει!
Λοιπον για την ΑΕΚ δεν υπαρχει θεμα, βγηκαν χρησιμα συμπερασματα ενοψει της δυσκολης συνεχειας…
Ρε ασε τη Λαρισα και μιλα για τον ΠΑΟΚ!!!
το φάουλ για το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ δεν υπήρχε.
και δεν ήταν off side ο παίκτης του ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση.
αλλά όποιος είδε το ματς και ξέρει δυο πράγματα από μπάλα,δεν νομίζω να έχει την εντύπωση ότι σπρώχτηκε ο ΟΣΦΠ,να’μαστε και σοβαροί
Παραιτηση Τερο(ρ)βιτσα
Αντε να παιρνουν σειρα κι αλλοι"Αγρίνιο 04-11-2007
ΠΡΟΣ: ΚΕΔ/ΕΠΟ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Σας γνωρίζω ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση σαν εν ενεργεία Διαιτητής με μια διαδρομή 18 χρόνων, με 74 αγώνες Α΄ Εθνικής και 1 τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.
Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω τα Διοικητικά Συμβούλια Συμβούλια της Ε.Π.Ο., της Ο.Δ.Π.Ε. της Ε.Π.Α.Ε., της SUPER LEAGUE, της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΝΑ και το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας γιατί μέσα από τους αγώνες του κατάφερα να φτάσω σε υψηλά επίπεδα Διαιτητικής καριέρας.
Ευχαριστώ το Σύνδεσμό μου στον οποίο ανδρώθηκα σαν Διαιτητής και τους συναδέλφους μου Διαιτητές τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο για την συνεργασία και τη συμπαράστασή τους.
Στον αθλητικό Τύπο οι ευχαριστίες μου έχουν να κάνουν με την αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική τους.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο το φίλαθλο κόσμο και τις ομάδες για τα λάθη που έχω κάνει (όπως δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος, έτσι δε υπάρχει και Διαιτητής χωρίς λάθη), προσπαθώντας για την απονομή της Δικαιοσύνης στους αγωνιστικούς χώρους.Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την συμπαράστασή της και τον πανάγαθο Θεό για τη δύναμη και τη βοήθεια που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο του εν ενεργεία Διαιτητή.
Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ
Λογικό μετά το τραγικό λάθος που έκανε το Σάββατο. Ούτε στην Ουγκάντα τέτοιο λάθος βασικά αλλά οκ… Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον διώξουν οπότε έφυγε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό μιας διαγραφής.
Καλα τωρα για τον Τεροβιτσα γινεται χαμος. Σε σοβαροτερο λαθος ομως, τοτε στο Βοσνια-Ελλαδα που εδειξε δευτερη κιτρινη σε λαθος παικτη δεν ειδα καποιον να θελει να στειλουν τον διαιτητη σπιτι του…
τι λάθος έκανε και τον φάγανε ???
Δεν τον φαγανε.Παραιτηθηκε.Και ο Εργοτελης εβγαλε ανακοινωση και αυτος.
Εβγαλε 2 κιτρινες σε ενα παιχτη χωρις να τον αποβαλλει
ελα ρε συ…σιγα το πραγμα…και οι 2 μαυροι ητανε…
Από www.sportnet.gr ένα πολύ καλό άρθρο του Β. Παπανικολάου
[B]
Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, πάντοτε ήταν για μένα η μεγαλύτερη πρόκληση για τους νέους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό διότι δεν είναι απαίτηση μόνον των μικρομεσαίων ομάδων οι οποίες βλέπουν τα έσοδα να έχουν πάρει την κατηφόρα. Είναι γενικότερη απαίτηση εκείνων που νοιάζονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι οποίοι θέλουν να αντιγράψουν τα καλύτερα στοιχεία των καλών πρωταθλημάτων. Προσωπικά, θα πρόσθετα πως ακόμη και το αγγλικό ή το γερμανικό μοντέλο, επιδέχονται βελτιώσεις αφού οι εδώ οι ανάγκες δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία νέων πειραματισμών που ίσως βγουν σε καλό.
Τα 21 εκατ. ευρώ με τα οποία ο ΟΠΑΠ επιχορηγεί τις ομάδες της Α´ Εθνικής είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως είναι πολλά για το πρωτάθλημα που έχουμε και για την υποτονική προσπάθεια που καταβάλουν οι απαρτίζοντες την Σούπερ Λιγκ. Χωρίς κεντρική διαχείριση και με τις λεγόμενες μικρές ομάδες να παρακαλάνε για τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων τους, τα έσοδα από την τηλεόραση μετά βίας θα ξεπεράσουν τα περυσινά 23 εκατ. ευρώ. Όταν τα ετήσια τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ υπερβαίνουν το 1 δισ. ευρώ και το γαλλικό Σαμπιονά υπέγραψε νέα σύμβαση με 650 εκατ. τον χρόνο, τα χρήματα για τα ελληνικά τηλεοπτικά δικαιώματα είναι για αυτοκτονία, ότι γνώμη κι αν έχει κανείς για την ποιότητα που προσφέρει το πρωτάθλημα.
Στην Αγγλία, η οποία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο υπολογίζεται ότι θα πληρώσει πάνω από 1 δισ. ευρώ για τη μισθοδοσία των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ, ο προϋπολογισμός των ομάδων αποτελείται κατά 45% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κατά 30% από τα εισιτήρια και κατά 25% από τις χορηγίες και τα εμπορικά δικαιώματα. Στη Γερμανία τα αντίστοιχα ποσοστά είναι: 35% από τηλεοπτικά δικαιώματα, 17% από εισιτήρια, 19% από εμπορικά δικαιώματα και 28% από χορηγίες. Στην Ελλάδα, οι ομάδες δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτή την ιεράρχηση. Έχουν μεν ως πρώτο στόχο τα έτοιμα λεφτά των μεταδόσεων, έπονται ωστόσο οι προσπάθειες για τα λεφτά των χορηγών. Ανάποδα δηλαδή από το λογικό, αφού οι χορηγοί (και λογικά) ζητούν να δούν αριθμό εισιτηρίων προκειμένου να υπογράψουν επιταγές. Και αφού διαπιστώνουν απογοητευτικούς αριθμούς θεατών, γυρνάνε την πλάτη. Και τρέχουν οι πρόεδροι στους βουλευτές για να πάρουν κανένα τηλέφωνο και πάει λέγοντας. Έτσι έρχεται η κατάντια που βλέπουμε σήμερα.
Ένα παράδειγμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους στη Βόρεια Ελλάδα. Έχει εξασφαλισμένα τηλεοπτικά και άρα θα έπρεπε να τρέξει σε δύο μέτωπα: εισιτήρια και χορηγίες. Είναι για σεμινάριο η επιτυχία του να … αποτυγχάνει και στα δύο; Είναι, όπως και να το δει κανείς. Δικαιολογίες δημοτικού οι κακή θύρα 4 και το ένοχο παρελθόν. Εδώ κάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «συμβόλαιο τιμής» με το λαό, δεν μπορεί η διοίκηση με τη θύρα 4; Και αυτή η εκπληκτική αδυναμία διαχείρισης της ίδιας τους της περιουσίας, οδηγεί στα παρακάλια προς τον κάθε τυχόντα. Διότι τυχόντες είναι ο Ορφανός και ο Ιωαννίδης μπροστά σε μια ομάδα που οι οπαδοί του 2040 είναι ακόμη αγέννητοι.
Αφού λοιπόν ο Ζαγοράκης, ο Σπανός κι ο Ρέμος, δεν τα καταφέρνουν, ας βρεθεί κάποιος να τους βοηθήσει. Αρκεί προηγουμένως να αποφασίσουν αν έχουν λογιστική διάθεση ή προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει νόημα η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αν ο μεγάλος παίρνει τα πολλά και ο μικρός τα λίγα. Αν πρόκειται η ψαλίδα να ανοίξει ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζεται βοήθεια, ανοίγει και μόνη της. Καθήκον των μεγάλων του τέως ΠΟΚ είναι να βοηθήσουν τους μικρότερους. Και όχι από μεγαλοψυχία αλλά διότι, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, θα λειτουργήσει υπέρ τους. Και να προχωρήσω και παραπέρα; Ακόμη και η χορηγική συνεργασία θα έπρεπε να συζητηθεί στα σοβαρά. Ακριβώς στη γραμμή του Τσάμπιονς Λιγκ, με κάποιες αλλαγές. Όπως 3-4 κεντρικοί χορηγοί σε όλα τα γήπεδα (και όχι μόνον ο ΟΠΑΠ), με παράλληλη δυνατότητα των ομάδων για επιπλέον δικών τους υποστηρικτών. Διότι, εγώ σκέφτομαι τον Λεβαδειακό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Εργοτέλη.
Ποια Vodafone και ποια Wind θα πάει εκεί να γίνει χορηγός; Στον Ολυμπιακό, τον Πάο και την ΑΕΚ θα πάνε και άντε να ξεκουνηθούν και λίγο για Θεσσαλονίκη. Μέχρι εκεί και τέρμα. Και ποια ψαλίδα θα κλείσει αν μοιράζονται με δικαιοσύνη τα τηλεοπτικά και την ίδια στιγμή οι μεγάλοι τα παίρνουν διπλά και τρίδιπλα από τους χορηγούς-κολοσσούς; Πάλι στα ίδια θα έρθουμε. Ο μεγάλος σύλλογος έχει τα εισιτήρια και τα extra τηλεοπτικά από Ευρώπη για να εισπράξει τα επιπλέον που δικαιούται. Τα υπόλοιπα μοιρασμένα. Έτσι καταλαβαίνω εγώ τη νέα εποχή. Και όλα αυτά με μια προϋπόθεση: να μην έχουμε τις αμαρτίες της προηγούμενης εποχής κεντρικής διαχείρισης για την οποία ακούστηκαν φοβερά και τρομερά.[/B]
Με την κάνουλα ρεει το χρήμα…Άφθονο…
αυτό ευνοούσα ρε συ τι μπιιπ έκανε και αν δεν παραιτούνταν θα τον έτρωγαν …
Η τύχη χαμογελάει στον Αστέρα…
Σέζαρ θλάση, Μπράβο αιμάτωμα (στο τσακ είναι με το αιμάτωμα να προλάβει, αλλά επειδή είναι ο Μπράβο, προβλέπω να μην είναι καλά για το ματς εν τέλει), Αντζας θλάση, Ντομί αποθεραπεύεται ακόμα, Λεντέσμα θλάση, Ζεβλάκωφ τέλειωσε το ματς με κράμπες…
Βλέπω τον Παπαδόπουλο να παίζει σε αυτό το ματς και τον Αρτσούμπι αριστερό μπακ. Αν μας πάρει πόντο/ους ο Αστέρας θα έχει πολύ γέλιο γιατί θα είμαστε ο 2ος μεγάλος που θα σκοτώνει:p
Πολλες θλασεις φετος… :-k
Μέγα θέμα οι απουσίες του γαύρου σήμερα…8 λέει…
ρε μάγκες,ο ΠΑΟ στο ντέρμπι μήπως είχε λιγότερες?Γραμμή δεν έγραψαν οι αντικειμενικές φυλλάδες για τις τόσες απουσίες τότε…Πρωτοσέλιδα σήμερα…
Μήπως γιατί δεν ήταν όλες σε ένα τομέα της ομάδας? (άμυνα στη συγκεκριμένη περίπτωση)
Μήπως επίσης, επειδή τις περισσότερες τις είχατε κάτι μήνες και έγινε ολόκληρη προετοιμασία με αυτές ως δεδομένο?
Μηπως ο Ρουντολφ ηπιε πολυ ρακομελο χτες?