Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

1)ήταν ντέρμπι

2)Σαριέγκι,Φύσσας,Σέριτς,Δάρλας μόνο οι απουσίες στην άμυνα

είναι αλήθεια… η άμυνα σας όλη πάνω στο Φύσσα και τον Σαριέγκι δουλευόταν όλο το καλοκαίρι… Και ο Δάρλας πέρσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος (…υποψήφιος για την εξέδρα:p)

είσαι λίγο στριμμένο ε?:-s

μπραβο ρε αστερα,ετσι!!!

Ετσι ρε αστερα,ετσι!!!

Τι σας εκανε ο αστερας ρε γαυροι?

Ο αστερας κερδισε κατα κρατος τον ολυμπιακο.Ειχε ενα χαμενο πεναλντυ,πολλες ευκαιριες για να σκοραρει.Και επισης υπηρχαν 2,3 οφσαιντ ανυπαρκτα,που θα εβγαζαν τετ α τετ με τον νικοπολιδη.Σημασια εχει οτι δεν εμποδιστηκε ο αστερας,να παρει αυτο που μπορουσε ο παοκ την προηγουμενη αγωνιστικη.Μπραβο στον αστερα,ο οποιος εχει κανει μια αξιοπρεπεστατη ομαδα,και δειχνει πως δε φοβαται κανεναν.

Μπράβο ρε Αστέρα κέρδισες δίκαια ήσουν καλύτερος…πάντα τέτοια

γαύροι τα θερμά συλληπητήρια πάλι θα φταίει ο διαιτητής

Γιατι να μας φταιει ο διαιτητης? Μαλακια δικη μας το γκολ, κτλ κτλ. Σιγα τα ωά…

θυμάμαι ένα ένα τα αστειάκια των γαύρων για την ήττα του ΠΑΟ από τον Αστέρα…πήγε και διαβασμένος εκεί ο ΟΣΦΠ…χμ…
ο Τζόλε τσαντίστηκε,σε λάθος πάγκο κλώτσησε τη μπάλα όμως ε…

Ενα έχω μόνο να πω…

[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!![/SIZE]

Μόνο η ΑΕΚ θα αλώσει την Τριπολιτσά τελικά…:wink: 8)

ρε δεν τελείωσε ακόμα η αγωνιστική:roll:

ΕΤΣΙ ρε αστερα… εσκισε την κωλαρα του γαυρου ρεεεεεε!!! ετσι κ αυριο πρωτοι με νικη επι της αεκ !!

ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!! ( κ uefa φετος :stuck_out_tongue: )

κολογαυροι φετος δν ειστε για πρωταθλημα!!!παναθα μια ζωη!!!:!:

δεν μπορείτε να κάνετε χαβαλέ, δίχως να βρίζετε τόσο χοντρά και δίχως να προσβάλλετε όποιον είναι Ολυμπιακός με τέτοιους χαρακτηρισμούς? Προσπαθήστε το όπως και να έχει…

σβηστηκε κανενα ποστ ?

όχι 1, αλλά 2. Δεν έχω δει ποτέ στο τμήμα των αθλητικών τέτοια γλώσσα (μόνο για ομάδες του εξωτερικού επιτρέπω…). Λίγη προσοχή στη γλώσσα χρειάζεται. Εδώ δεν είναι γήπεδο για να πρέπει να τα ακούμε… Κάντε το χαβαλέ σας με καλύτερη γλώσσα.

είσαι τυχερός παναθεμα σε:lol: :lol:

λεω κ γω !!! τεσπα εγω εκανα ολοκληρο ποστ 3 γραμμες δεν γινοταν να σβηστει μονο το σημειο που εβριζε?..τεσπα

να σου πω την αληθεια,οποις συμμετεχει σε αυτο το θρεντ,δε το χαλαει να μιλησει γηπεδογλωσσα ουτε να ακουσει.Αλλωστε για αυτο ειναι τομεας αθλητικα,και η καζουρα ειναι μερος του.Αφησε τα συναισθηματα των οπαδων να εκφραστουν με οποιο τροπο θελουν

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ,ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: .Δε σβηστηκε δικο μου ποστ παντως…

Ο λαός, ας το απαιτεί έξω από αυτό το φόρουμ. Αυτό είναι το φόρουμ του ρόκινγκ, όχι του λαού.

(δεν πιστεύω να θες να αφήνω να αποκαλούνε τους ΠΑΟΚτζήδες Βούλγαρους, γιατί πρέπει να αφήνουμε τον κόσμο να εκφράζεται…) Όπως και να έχει, εδώ είναι φόρουμ, όχι γήπεδο. Ήδη πολλές βρισιές τις χαρίζω, αλλά όσο μένουν απρόσωπες. Ό,τι προσβάλλει και χαλάει το φιλικό κλίμα διεγράφεται (και δε γίνεται edit)

Για το θέμα μας, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα ποστ μου που να το έλεγα, ότι ο Αστέρας είχε χρυσή ευκαιρία. Ήδη ξέρω τι θα διαβάσω αύριο (δεν έχει πάγκο ο Ολυμπιακός, κούραση, μη καθαρό μυαλό, κλπ), αλλά το θεωρώ γελοίο η 11αδα που ξεκίνησε να μη τη θεωρούμε ικανή να νικήσει ματς με νεοφώτιστο. Από τα φιλικά στην αρχή της χρονιάς, είχα γράψει ότι η ομάδα είναι πολύ καλή για Ευρώπη, αλλά όχι για την Ελλάδα. Δεν περίμενα να είμαστε όμως τόσο χάλια στην Ελλάδα. Στα εκτός έδρας ματς της Ελλάδας έχουμε άθλια ανάπτυξη και εγκλωβιζόμαστε μόνοι μας. Δεν έφταιγε καμία απουσία για το σημερινό. Ήταν και κάποιες κινήσεις αστείες… Αλλά δε λέω κουβέντα. Μας έφερε διπλό στην Ευρώπη και μέχρι το τέλος της σεζόν θα προσπαθήσω να μη βγάλω άχνα…