Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

βασικά τα 2 επόμενα ματς είναι πολύ σημαντικά για την αρμάδα. θα δείξει από τι είναι φτιαγμένη και αν το “πάμε για πρωτάθλημα” το λέμε για πλάκα.

Διαφωνω λιγακι σε αυτο. Το αν η ΑΕΚ παει για πρωταθλημα θα δειξει απο το ποσες γκελες τυπου Ηρακλη θα κανει ακομα…

Σωστός. Τώρα θα φανεί κατά πόσο εμείς πάμε για πρωτάθλημα :wink:

γεια σου ρε Ξάνθη ομαδάρα,και οι 11 πίσω από τη σέντρα…
ωραίος κόσμος,καλή μπάλα,πέναλτι στον Σάλπι που δε δόθηκε,τα γνωστά επαρχιώτικα καραγκιωλίκια,μπόλικα λάθη από ΠΑΟ…

Η Ξάνθη μας φταίει τώρα. Κουλ.

Nαι ειδικά ο Παναθηναικός φέτος έχει σφαχτεί από τη διαιτησία :lol: :lol: :lol:

μπορει να ηταν και παοκτσης ρε μλκες,ενταξει.Τρελοι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα ανεκαθεν αμα ειναι παοκτσηδες,αρηανοι,ολυμπιακοι κλπ κλπ

Kραμπσοντι θελω να σου κανω μια εγκυκλοπεδικη ερωτηση.Στο πολ ψηφισες αλλος…Ποια ομαδα ενωουσες?:stuck_out_tongue:

Κοιταχτε,η ξανθιωτες ηταν πολυ πιο εξυπνοι απτον παναθηναικο.Καταλαβαν πως το μονο αποτελεσμα που μπορουν να παρουν ειναι η ισοπαλια,καθισαν πισω απτη σεντρα και οι 11 και το πετυχαν.Αυτο μπορουν οι ανθρωποι αυτο κανουν,με τη διαφορα οτι κατανοουν τι μπορουν να φτασουν και τι οχι εναντι καποιον αλλον καλυτερον ομαδων…

Moυ αρέσει που την εξυπνάδα που έγραψες τώρα τολλκι την έκανες για σχόλιο στα λεγόμενά μου περί διαιτησίας στον Παναθηναικό. Πάντα εύστοχος. Α επίσης κοίτα να κοιτάξεις λίγο την ορθογραφία σου.

Ρε μλκς τι εχετε παθει τις τελευταιες μερες :-k :-k :-k
Καταρχας συμφωνω για το ποστ σου περι διαιτησιας υπερ του παναθηναικου και υπερ του ολυμπιακου σε ορισμενες φορες.Δεν ειχα κανενα λογο να ειρωνευτω ειλικρινα.
Οσο για την ορθογραφια μου ημουν πρωτη δεσμη sorry :frowning:

Οκ έληξε το θέμα τότε.

Υ.Γ. Συνάδελφος και εγώ πρώτη δέσμη :wink:

Λίγη βαζελίνη να περάσει ο πονος…

Εγω ενα ξερω. Ολυμπιακοσ Παναθηναϊκος. Ηττηθηκαν και οι 2 με 1-0 ενω θα μπορουσε να ειναι παραπανω. Κι ακομα δεν εχει μπει ο Ζαϊρι και ο Μιλανο… Να δουμε αν θα μας αντισταθει αυριο ο ΠΑΟΚακος

Αυτο θα το δουμε αυριο,ΣΚΑΤΟΥΛακο

μάθετε ανάγνωση.
πού έγραψα ότι φταίει η διαιτησία για το σημερινό Χ?
θα με τρελάνετε?γιατί?για ποιο λόγο?άλλη δουλειά δεν έχετε?:roll:

Λεπον, μιας και το δα το ματς…

Ο φετινος ΠΑΟ ειναι πειθαρχημενη ομαδα μετα απο καιρο. Θελω να πω οτι ο προπονητης του θελει και εχει πετυχει να δωσει μια αγωνιστικη ταυτοτητα. Ο μονος που μοιαζει σχετικα απειθαρχος ειναι ο Εντοϊ γι’ αυτο και τρωει παγκο. Το κακο με τον ΠΑΟ ειναι οτι εχει απο μετριοτατους εως απλα καλους παικτες. Ο Ματος πχ. σκυλιαζει στο γηπεδο αλλα δεν θα βγαλει την καθετη πασα. Ο Ιβανσιτς αν δεν βρει χωρο δεν μπορει να διασπασει απο τις πτερυγες ενω ο Δημουτσος δεν ειναι καν δεξι χαφ. Γενικα επικρατει μια μετριοτητα στην ομαδα του. Και να πεις οτι η Ξανθη ειναι καμια σπουδαια ομαδα. Η εμφανιση της σημερα ηταν θλιβερη…

απλα ο παο χρειαζεται ακομα 1-2 παικτες με την παραπανω ποιοτητα οι οποιοι σε ματσ οπως το σημερινο που δεν πολυτραβαει η ομαδα επιθετικα για οποιοδηποτε λογο (ειτε δεν μπαινει η πουτανα ειτε οι αλλοι οι μαλακες κλειστικαν πισω ειτε ειτε…) να μπορουν με μια ενεργεια τους να παρουν ενα ματς.
οταν και αν επιστρεψει ο γκονζαλες υγιης και ετοιμος θα μπορουμε να λεμε οτι εχουμε εναν…

Παραπανω απο 1-2 θελει ο ΠΑΟ. Τον Γκονζαλες τον εχετε θεοποιησει χωρις προφανη λογο. Απλα και μονο επειδη λειπει εδω και 1 χρονο τον εχετε κανει “Μεσσια” που θα λυσει τα προβληματα του ΠΑΟ…

ο γκονζαλες ειναι παικτης που με μια ενεργεια μπορει να παρει ενα παιχνιδι και το εχει αποδειξει…:wink:

απλα ο παο χρειαζεται κι αλλους τετοιους πολυ ποιοτικους παικτες…
δεν μπορει να στηριζεται μονο στον γκονζαλες…

και εγω δεν ειπα οτι αν επιστρεψει ο εκι θα λυθουν ολα τα προβληματα του παο…
ο παο θελει κι αλλους παικτες οπως πχ να αλλαξει ολα τα μπακ του…

απλα το καλο ειναι οτι επιτελους βρηκε εναν σοβαρο προπονητη ο οποιος ξερει που βρισκεται και τι πρεπει να κανει… :wink: