Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Σε κάποια φάση έχει την μπάλα αυτός ο Κατσικογιάννης και ο τραγικός σχολιαστής της ΝΕΤ λέει: “Πολύ ωραία ενέργεια από τον… ποιός είναι αυτός;”:lol:

Τι να σε πω ρε συ.Παντως ο βοηθος σηκωσε σημαιακι

Μην πεις τίποτα, σκέψου μοναχά αν αυτό γινόταν υπέρ μας στην Τούμπα τι θα είχε γίνει χαχαχαχαχ :lol:

αυτο το σκεφτηκα ηδη:lol: :lol:

Το θεμα ειναι πως σηκωσε την κολοσημαια,αλλα ο διαιτητης δεν εδωσε σημασια…

Καλα εκανε και δεν εδωσε σημασια ο διαιτητης εφοσον ειδε οτι η μπαλα χτυπησε σε παικτη του Λεβαδειακου. Ο εποπτης απο τη θεση του μπορει να μην ειχε διακρινει σε ποιον χτυπησε η μπαλα…

Καλά να πάθουμε. Είναι δυνατόν να παίζουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να κρατήσουμε το 0-0??
Με τη Λάρισα παίζουμε!! Όχι με τον γαύρο.
Πφ, δε πα να χαθείτε

Ευκολα τεσσαρα!Παμε γι’αλλα…

Μπραβο στην αελ.Ετσι να παρει φωτια ο καμπος!!!

Αξιζε δεν αξιζε σημερα τη νικη,επειδη την αξιζε στα προηγουμενα 4 παιχνιδια εντος διολου με ενδιαφερει.

Καιρός να αλλάζεις ομάδα σιγά σιγά…Ποτε δεν είναι αργά…

:lol:

Kρυάδες…

:roll:

Καλά με τέτοιες διαιτησίες που έχει άν δεν το πάρει και φέτος ο βάζελος. Κανονικά θα έπρεπε να έχει τους μισούς βαθμούς.

Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα

δουλεμένο στην προπόνηση το αυτογκόλ.:roll:

ρούδολφ ο ΠΑΟ φέτος δνε παίρνει τπτ ε. σόρυ. κ ας με κέρδισες.

Χαχα.Ναι επειδη σε επνιγε το δικιο για την αελ χαρηκες :slight_smile:

Δεν ειδα το ματς,αλλα απ’οτι διαβασα δεν παιξαμε καλα.Γκρινια για τα πεναλτυ στο 93 βλεπω οτι υπαρχει,αλλα νταξει κλασικο πραγμα.

Οτι χειροτερο ο τελευταιος μηνας παντως.Χωρις ψυχολογια θα μου’ρθουν στο Μοναχο τα μαλακιστηρια.

Σοβαρα ρε φιλε?:-k Δηλαδη που ακριβως ευνοηθηκαμε ΚΑΙ σημερα για να καταλαβω…

μην μιλας εσυ … την πλατη μου παλι βλεπεις :!: :!: :!:

Αν εξαιρεσεις 2 τετ-α-τετ που εκοψαν στον Χλωρο με οφσαϊντ (πολυ οριακα ομως) και δυο φορες που θα μπορουσε να δωσει 2η κιτρινη στον Σεριτς δεν ευνοηθηκε αλλου ο ΠΑΟ. Το γκολ του Ηρα σωστα ακυρωθηκε ως οφσαϊντ. Γενικα δεν ηταν αποφασεις που καθορισαν αποτελεσμα ουτε κατ’ ελαχιστο. Απλα, ο κακος ΠΑΟ για μια ακομα φορα ηταν κωλοφαρδος…

δηλαδη ο ηρακλης επαιξε μπαλαρα κ εμεις ημασταν κωλοφαρδοι…ελατε ρε παδια ενταξει τωρα…απλα χαλια ματς…λοιπον για το ντεμπι πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα παει πολυ κουρασμενος γιατι δεν εχει την δυνατοτητα να ξεκουρασει παιχτες…βλεπω να ναι Χ αλλα στο τελος θα κανουν καμια μαλακια υπερ του γαυρου κ θα το παρει το ματς…

και θα σου ρίξω και 4 στο ΟΑΚΑ και θα ρίξω τέζα και τον γαύρο στο 90 στο λιμάνι.και θα βγω 3ος,γιεα.

αν ήταν αυτογκόλ αυτό του Ίβανσιτς,αυτό του Ριβάλντο με τον Άρη τι ήταν?

και στο καπάκι θα σηκώσεις κ το τσουλού… α ρε ρούδολφ, αδιόρθωτος…

θα επιστρέψω με ανάλυση. μεγάλη η ευκαιρία να σκοτώσουμε τον γαύρο την Κυριακή. ελπίζω να παίξει με Νε, Νούνιεζ κ Αρτσούμπι. θέλω να κερδίσω τον πλήρη ολυμπιακό, όχι μια κατ’ανάγκην εντεκάδα