κουτί σας ήρθαν τα δύο ντέρμπι μετά από κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες των αντιπάλων…
είναι η παράγκα της ΑΕΚ. ρυθμίζει και την κλήρωση
3oς και καταιδρωμενος κιόλας θα βγεις…
:lol:
Λεπόν. το μεγάλο ματς ήρθε. θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
το λέω : θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο φαβορί για το πρωτάθλημα, επειδή είναι η πιο σταθερή ομάδα. το δείχνει με τους μικρούς. αλλά για να κάνει την ζωή όλων πιο εύκολη πρέπει να σκοτώσει τον γαύρο στο Καραισκάκη. Είναι θέμα πρεστίζ. αν χάσουμε δεν χανόμαστε γιατί στον Β γύρο έχουμε όλα τα ντέρμπυζ εντός (ΠΑΟ, γαύρο, Άρη, Πανιώνιο). Ο γαύρος λογικά κάπου θα περάσει κ θα κυνηγήσει την Ευρωπαική καταξίωση, παίζοντας με τους αρτσούμπαλους στην Ελλάδα με τα γνωστά μαγευτικά αποτελέσματα.
Παρόλα αυτά επειδή σέβομαι την έδρα του Ολυμπιακού κ τον Τζόρτζεβιτς, πιστεύω ότι το ματς είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. απλά ελπίζω ότι η ΑΕΚ θα κατέβει αγριεμένη και όχι όπως άλλωτε. το ματς με τον ΠΑΟ αν κ το χάσαμε δίκαια, το θεωρώ μαγική εικόνα. θεωρώ επίσης πως μας έκανε καλό : η ομάδα ελπίζω να κατέβει σοβαρή.
ότι και να γίνει ελπίζω σε καθαρή διαιτησία. επίσης ελπίζω ο Φερέρ να μην κάνει κανένα μαγικό κ να παίξει πιο ορθολογικά.
ΑΕΚτζήδες μιλάτε ρε. ήγγικεν η ώρα.
επίσης αν χάσει ο γαύρος θα αρχίσει η μουρμούρα. αν χάσουμε ελπίζω να είμαστε πιο ψύχραιμοι.
θέλω να δω ο “μεγάλος κόσμος” του ολυμπιακού τι υποδοχή θα επιφυλάξει στον ρίμπο. εμείς κράξαμε τους ηλίθιους (2) που έβρισαν τον μεγάλο αυτό παίκτη.
επίσης θέλω να δω τι θα λέτε όλοι οι γαύροι αν χάσετε από το “αεκάκι”.
Kατσε να δούμε πρώτα ποιος διαιτητής θα κληρωθεί και βλεπουμε…:lol:
Αυτο πες στο ξανα…το μονο που φοβαμαι ειναι ο Φερερ…ελπιζω να μην μας ξενερωσει με ενδεκαδα αλλα παο!!Οπωσδηποτε Ραμος+Παπασταθοπουλος μεσα…
Βάλτε Μανού ρε. Είναι καλύτερος ακόμη και από τον Ζαβρασένκο
Καλα εσεις ετοιμαστείτε για Γερμανικη τσοντα λίαν συντομως…
Δεν παίζουμε εμείς με τη Βέρντερ αύριο…:-s :-s
δηλαδη η αεκ αποκλειεται να χασει απο τον ολυμπιακο επειδη απλα μπορει να παιξει τρομερα ο ολυμπιακος κ να χασει τη μπαλλα η αεκ??δηλαδη η μονη παραμετρος για το ντερμπυ ειναι το αν θα κατεβει σοβαρα η αεκ?οταν χανει η ομαδα μας δεν ειναι αναγκη να χανει επειδη αυτη δεν επαιξε καλα…μπορει να την ξεσκισε ο αντιπαλος…
Φιλε rock να το ξερεις. Σε αυτο το φορουμ τα πραγματα εχουν ως εξης. Η ΑΕΚ χανει μονο οταν παιζει με την καλυτερη ομαδα του κοσμου (Σεβιλλη) η οταν την αδικει η διαιτησια. Αλλα ακομα κι οταν χανει βγαινουν χρησιμα συμπερασματα…
σπαράζει η καρδιά μου να βλέπω τον δάσκαλο και τον μανατζερ μου να διαφωνούν
(Και) το φετινό παραμύθι πλησιάζει στο τέλος του.
Ενδιαφέρον πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, με σκαμπανεβάσματα στην κορυφή μέχρι να ανέβει φυσικά ο αυτοκράτορας. Η άεκ μπορεί να χει πάρει μέχρι στιγμής κανα δυό κούπες από τον Ιούλιο με την μετεγγραφη του Ρίμπο και το ασύλληπτο διπλό στον άρη, αλλά καιρός για προσγείωση.
δυσκολο ματς με τον πανιωνιο αλλα ευκολα η δυσκολα θα κερδισουμε πιστευω…ο ολυμπιακος παει για μεγαλο οβερ με την αεκ μιλαμε…να δουμε τι θα γραφουν οι ακετζιδικες εφημεριδες…θα ψαχνουν να βρουν παλι διαιτησια …
φίλε η διαιτησία από 04 κ μετά είναι καλούτσικη, με λίγη αβάντα στους μεγάλους κ πολλά λάθη από βλακείες.
φέτος σφίξανε τα γάλατα όμως. εύχομαι να έχουμε καθαρή διαιτησία κ ας μας ρίξετε 15 γκολ.
Μοντε η διαιτησια της 3ετιας 92-94 ηταν καλη η οχι?
Εσείς τοτε δεν υπήρχατε στον χαρτη,τι να λεμε τωρα…
:lol:
Υ.Γ Και η ΑΕΚ εκείνης της περιόδου εχει παιξει το καλύτερο ποδοσφαιρο που παιχτηκε ποτε στην Ελλαδα…
Γι αυτο και πηγε τοσο καλα στην Ευρωπη…
Ντάξει, καλή ομάδα είχε εκείνη την 3ετία. Γι’αυτό και πήρε και τίτλους.
Για καλύτερη μπάλα παίζεται.
Το point μου ηταν οτι μια ομαδα δυστυχως παιζει μπαλα εντος αλλα και εκτος γηπεδων. Ο Μελισσανιδης κρατησε γερα απεναντι στον Βαρδινογιαννισμο, ο Ντουσαν εφτιαξε καλη ομαδα και τα πρωταθληματα ηρθαν…
Απλα επειδη μεχρι τα τελη των 90’s δεν υπηρχαν 112 εκπομπες με αμφισβητουμενες φασεις, ουτε 35 αθλητικες εφημεριδες με κραυγαλεα πρωτοσελιδα, εχουνε μεινει ολοι στην παραγκα του Κοκκαλη…