Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Καλά ναι.Απλά μαλακία πάλι να οδηγηθεί η συζήτηση στα γνωστά-βαρετά πράγματα!

Ο κακος Monte-ρεητορ φταιει που το ξεκινησε…

ναι όντως κρισπ βαριέμαι. πείτε για το ντέρμπυ.

σχόλιο : παρότι οι γαύροι στο τόπικ τσουλου πανηγυρίζετε ορθότατα, εδώ σας βλέπω πολύ πιο ταπεινούς σε σχέση με τις άλλες χρονιές… γιατί?

Επειδη εχουμε δεκατοσα χρονια να παρουμε πρωταθλημα και δε μας παιρνει να γραψουμε…#-o
Απο Δευτερα παντως θα μπαινουμε και σ’αυτο πιο πολυ:wink:

λοιπον ο ολυμπιακος θα παρει το παιχνιδι.ετσι πιστευω.εχει αποδειξει οτι μπορει να παιξει τρομερη μπαλλα. η αεκ δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει παικτες…ακουσα οτι θα κατεβει με ζηκο , καφε στα χαφ…δηλαδη αυτο ειναι ντροπη για ομαδα που παει για πρωταθλημα…ο ριμπο μεχρι στιγμης δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ (ουτε φαουλ) κ οποιος πιστευει οτι επαιξε σουπερ μπαλλα με τον αρη ειναι απλα ασχετος , ο λυπμε με το συστημα που θα κατεβει αυριο η αεκ θα ναι απελπιστικα μονος… ε ενταξει ο γαυρος ειναι σε φορμα κ παει για τρελο γαμησι…αμα συγκρινετε τους παικτες ολυμπιακου -αεκ θα γελατε…λεντεσμα , στολτιδης - καφες , ζηκο ,…ε ενταξει αυτο φθανει

Υ.Γ. : γουσταρω που θα πεσουν δυο διπλα της παναθας μεσα στο καραισκακη τον ιανουαριο!!!

βασικά πάμκιν (δεν θυμάμαι κ τι ομάδα είσαι) καμιά απλή αναλυσούλα στυλ ροκ ζήτησα για το ματς, όχι τπτ άλλο.

για μένα το ματς είναι μεγάλο ερωτηματικό. αν η ΑΕΚ κερδίσει σκοτώνει τον γαύρο που συνεχίζει τσουλου. αν χάσει δεν χάνεται, αλλά χάνει σε πρεστιζ. όλα ανοιχτά είναι. ελπίζω να δούμε κ καλή μπάλα.

Δηλαδη πιστευεις οτι αμα κερδισει η αεκ οι 6 βαθμοι δεν καλυπτονται σε εναν ολοκληρο γυρο?:?

αν η ΑΕκ είναι σοβαρή κ παίρνει τα ματς με τους μικρούς κ ο γαύρος αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την Ευρώπη + του ότι ο πάγκος σας είναι μόνο για να κάθεται ο Λεμονής, ζόρικο έως απίθανο. οι ίδιες οι στατιστικές δείχνουν ότι όποιος είναι πρώτος τα Χριστούγεννα σηκώνει κούπα. απλά την ΑΕΚ φοβάμαι μην την ξαναπατήσει με τους μικρούς, αν κ φέτος είναι πιο σοβαρή.

Επίσης η ΑΕκ έχει όλα τα ζόρικα μέσα στον β γύρο. και τον ολυμπιακό.

γτ ρε μοντε δεν σου κανουν παιχτες σαν τον μιτρογλου κα ιτον μενδρινο , ραουλ μπραβο , σηφακης ντομι ,νουνουνιεζ . η ΑΕΚ δηλαδη εχει καλυτερους???:wink:

όταν ο ίδιος ο Λεμονής δεν τους βάζει (πέρα από Μενδρινό) ρωτάς εμένα αν η ΑΕΚ έχει καλύτερους?

απο αυτους που ανεφερα μονο τον νουνιεζ δεν βαζει και τον σηφακη (γτ εχει ενας αντωνακη μπροστα του ετσι:wink: ) . αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα :wink:

εντιτ ραουλ και ντομι τραυματιες

Έλεος με την καραμέλα του πάγκου. Πέρυσι μάθαμε στην Ελλάδα το rotation και είχαμε τον κάθε αγράμματο δημοσιογράφο να μας πρήζει για αυτό, φέτος έχουμε το “Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάγκο”. Λες και όλοι οι άλλοι έχουν. Αντί να κοιτάτε τα χάλια σας ασχολείστε ΠΑΛΙ με εμάς. Απλά επειδή φέτος δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε για το Θρύλο (το οποίο άλλες χρονιές ήταν η Ευρώπη) και επειδή ο Καρπετόπουλος και ο Μπάμπης είπαν ότι δεν έχουμε πάγκο, ακολουθούν τώρα όλοι το ίδιο τροπάριο. Ε ασταδιάλα.

Εκτος αν ειναι η ΑΕΚ του 2001/02! :lol: :lol: :lol:

just for the record εγώ έλεγα από την αρχή ότι δεν έχετε πάγκο, ε. Αλλά όχι ξέχασα, στην Ρόδο ο πάγκος έφαγε άνετα τον Διαγόρα…

Κρισπ έχεις δίκιο.

έχουμε καταλήξει να μιλάω μόνος μου με τους ανθρώπους με τα κόκκινα γιαλιά. βαρέθηκα. άντε να δούμε την μπάλα αύριο. μακάρι να νικήσει η ΑΕΚ, να δω τι θα λέτε…

Επίσης : μακάρι να βρω κάπου εδώ να το δω το ματς γιατί θα τρελαθώ

δεν με νοιαζει τι λεει ο καρπετοπουλος κ ο αλλος αλλα σιγουρα ο γαυρος δεν εχει παγκο…ελεος!κ δεν ειναι το θεμα οτι δεν κανει rotation γιατι κραταει σταθερο κορμο κ τετοια…και να θελε δεν μπορει να κανει…κ ειναι ενας λογος που δεν παει τοσο καλα στο πρωταθλημα το οτι δεν εχει αντικαταστατες του γκαλετι , του τζολε , του κοβασεβιτς…δεν πως παιζουν αυτοι στο τσαμπιονς λιγκ κ πως παιζουν στο πρωταθλημα

Rotation να γίνεται κανένας δεν διαφωνεί, αλλά με παιχτες που να μην σου ρίχνουν την δυναμικότητα, αλλιώς καλυτερα να μην εχεις παραπάνω παιχτες εάν ειναι μόνο για να τους εχεις.Αν εννοούμε rotation όμως του βάζω την ομάδα να παιρνει 1-1 με την Ελφσμποργκ μόνο κ μονο για να μείνω πρωτος στο πρωτάθλημα οπως κάνει η ΑΕΚ, σόρυ αλλά δε θα πάρω.

Υ.Γ. Πάρτε το Μπελούτσι ρεεεεεεε

δυστυχως καποι αλλοι εχουν τη μυγα και και τα γυαλια και δεν βλεπουν μπροστα τους . :wink: τι να πεις κριμα απλα . αντι να βλεπουν τα δικα τους τα χαλια βλεπουν των αλλων . για αυτο και δεν πανε πουθενα καθε χρονο

δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε σχολια για τις αλλες ομαδες???ελεος!

γιατι ρε μαν ποιος ειμαι για να σου απαγορευσω να σχολιαζεις ???:wink:

Θρυλος…Οκ απλα μου φανηκε καπως ειρωνικο γι αυτο απαντησα ετσι…
Τωρα για το ματς…Αν περιοριστει ο Ριμπο(που φετος ο Λεντεσμα κυριως αλλα και ο Ιερο τα καταφερνουν απεναντι στα δεκαρια με παραδειγμα τον Ντιεγκο)το ματς ειναι σχεδον τελειωμενο.Και υπαρχει και αρκετη διαφορα στη ποιοτητα παικτων για να πεις οτι θα μας ερθει απο αλλου το κακο…

Τωρα σαφως θα επηρεασει πιο πολυ τον Ολυμπιακο η ηττα,δεν θα εχει τελειωσει ομως ακομα τιποτα…Μη ξεχνατε χρονια Ντουσαν που το γυρισαμε με 7 βαθμους πισω…
(Παντως για δευτερο αποτελεσμα μετα τον ασσο βλεπω διπλο,ισοπαλια δεν νομιζω να κατσει…)

ΥΓ:Αν ανοιχτειτε θα δουμε καλη μπαλα,απο σας εξαρταται…