Βασικά ελπίζω να μην πέσουμε σε αυτή τη παγίδα… Δεν είναι μόνο ο Ρίμπο, όλη τους η ομάδα, αλοίμονο αν το νομίσουμε αυτό κ μπούμε έτσι στο ματς.
Ναι δεν ειπα να πεσουμε οι 11 πανω του.Απλα οπωσδηποτε χρειαζεται προσωπικο μαρκαρισμα και να ρχεται και μια 2 βοηθεια.Οταν εχει στενο χωρο να κινηθει,μπλοκαρει θυμησου και σε μας οταν ηταν, αντιστοιχα ματς που ειχε βραχυκλωσει αυτος και μαζι του ολη η ομαδα:wink:
Πανιωνιος - Βαζελος 1-0…
Η μεγαλη ευκαιρια της ΑΕΚ αυριο. Με νικη εχει +6 και απο τους 2…
αν δεν παίρνουμε αυτά τα εκτός έδρας,δεν κάνουμε τίποτα…
πουτσα?
το ψιλοπερίμενα να σου πω… Ας προσέχανε. Αντε με τη νίκη αυριο και είμαστε πρώτοι… Θα πας ε?
ελεος ρε γαμωτο…γιατι ρε πουστη μου δηλαδη να μην πιεσουμε απο το πρωτο ημιχρονο? ενταξει τι να πω σπαταλησαμε το πρωτο ημιχρονο…ο παπαδοπουλος πρεπει σιγουρα να φυγει (δυο χρονια τωρα ειναι ντεφορμε…ε αστο διαολο) οπως κ ο μοτσαρτ μας (μην ξερασω δλδ) …επισης γιατι επιμενει με τον αμπαλο τον τζιολη ο πεσειρο??ε ενταξει δεκαρι δεν εχουμε κ πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε…νινης κ τσιγκας γιατι εκτος αποστολης ρε??? ΣΚΑΤΑ!!!
σαν να ακούω ακροατή σε αθλητικό ραδιόφωνο
ενταξει ρε συ τι να κανω…ξεσπασα…εσυ τι εχεις να πεις για το ματσακι?
(αυτο για τον παπ κ τον ιβανσιτς ισως φαινεται οτι τα λεω λογω της ηττας αλλα την εχω αρκετο καιρο αυτη την αποψη…ισως λαθος μου που την εξεφρασα με απο ηττα…)
δεν το είδα,δεν έχω zuperzport.
ο Ίβανσιτς έχω την εντύπωση ότι προφυλάσεται για το euro…
ναι,για να ειναι αξιοπρεπεις οι ηττες της αυστριας…
Οσοι γαυροι παμε στο γηπεδο σημερα, ανεξαρτητα απο δηλωσεις των τελευταιων εβδομαδων, οφειλουμε να χειροκροτησουμε τον Ριβαλντο…
Αυτό ήθελα να γράψω και γω πριν λίγο, με πρόλαβες χεχχεχε. Σωστή συμπεριορά σε ένα μεγάλο παίχτη που που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα μας, μην το ξεχνάμε αυτό.
Καλά εννοείται. Έτσι κι αλλιώς εμείς τον διώξαμε, αυτός ήθελε να μείνει!
Eκείνη την χρονιά με το τέλος του πρώτου γύρου πρώτος ήταν ο Ολυμπιακός. Όσο στοίχημα θέλεις
Με το τελος του πρωτου γυρου ναι. Ο Μοντε ειπε Χριστουγεννα. Και για να φτασουμε στην κορυφη κανατε 3 κολλητες ηττες νομιζω…
Στο ζέσταμα όμως.
Μετά δεν έχει.
πφ,νο κομεντζ
Φτου ρε, ο Αστερας χανει 1-0 απο Βεροια και μαζι την ευκαιρια να πιασει 3η θεση (ή 2η αν χασουμε εμεις)…
Μπραβο ρε στη βασιλισσα,αιντε μακαρι να το κρατησει,δε θελω να πεσει.