για τον πεο ο ριβαλντο
παω να φαω
για τον πεο ο ριβαλντο
παω να φαω
ναι αλλά αν του κάτσει μια φάση… . Τυχερή η ΑΕΚ, ειδικά στην αρχή. Πάντως ο τραυματισμός του Λεντέσμα άλλαξε τη ροή του αγώνα, μεχρι τοτε η κατοχή ηταν 60-40, κ ειχαμε πλήρη έλεγχο.
[SIZE=“6”]DARCO DARCO DARCO DARCO[/SIZE]
Φανηκε ποσο μικρη ομαδα ειναι το Αεκακι.
Ο αλλος ο καραγκιοζοπουλος (ονομα και πραμα) ειπε οτι εκανε θεατρο ο Παντος.Αλλο αγωνα εβλεπε μαλον!
Περιμενω σχολιο για διαιτησια απο μοντε και μετσαλ λοουζ
Α και για να μη ξεχνιομαστε:
Πουτσα?Πουτσα!
Καλα να παθει η αεκ.Οταν βγαινεις 3 φορες στη κοντρα 5 με 3 παικτες καιφοβουνται να κρατησουν τη μπαλα λες και ειναι χειροβομβιδα καλα να παθουν.Επισης ο ριμπο για τον πεο.Επειδη ειναι ριβαλντο δε σημαινει οτι πρεπει να παιζει.Να μη κανει η αεκ οτι κανει και ο παοκ με βρυζα.
Οχι πως επρεπε να κερδισει ο ολυμπιακος αλλα αφου οι της αεκ ειναι μ^#@%ες,μπραβο του.
Α και για τη κοκκινη καρτα,ενταξει τι να κανει και ο παντος που επεσε,γνωστη πουστριτσα ειναι
Φυσηξε ανεμος και τον εριξε κατω ε?
οχι ρε ενταξει,απλα τα γαντια του τερματοφυλακα της αεκ ηταν ηλεκτροφορα.
Kαλα σας ετσουξε μεχρι κι εσας εκει πανω που κερδισαμε τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ε.
Πιειτε εδω να χονεψετε και ασχοληθειτε με την ομαδουλα σας ε
Καθαρή νίκη… από ένα ημίχρονο κατοχή και εντυπώσεων και στις δύο ομάδες. Το περίμενα ότι θα μπει ένα τετοιο γκολ, γιατι η ΑΕΚ παραήταν φλύαρη. Τα πάντα από τα πόδια του Ρίμπο κ το πληρώσανε τελικά. Βέβαια η έξοδος του Λεντέσμα ήταν καθοριστική, γιατί δωσαμε πάρα μα πάρα πολύ χώρο…
Κλωνοποιήστε το Ντάρκο σε ηλικία 25
H AEK επαιξε μια χαρα μπαλα και απολυτως στα ισα!!Πολυ καλυτερα απο τα τελευταια χρονια!Φανηκε ποσο υπερτιμημενος ειναι ο Ολυμπιακος που δεν υπηρχε στο Β!Εχει πολυ καιρο ακομα το πρωταθλημα και στο 2ο γυρο με 9 παιχνιδια εντος εδρας εχουμε προβαδισμα!
σε τέτοιες φάσεις όλοι το ίδιο κάνουν, υπερβάλουν. Ο Μορέτος ήταν εκνευρισμένος (δες πχ μόλις εφαγε το γκολ, δεν το περίμενε) και πήγε με φόρα, τον ακουμπά… άρα αντε γεια…
ε ενταξει κλασσικος γαυρος…λογικα θα δες αλλο ματς…καταρχας ενταξει ολοι οι οπαδοι εντελως καφροι που γιοχαραν τον ριμπο…κατα δευτερον ο παντος ειναι μεγαλη πουσταρα ομως…οποιος πει οτι ηταν δικαιη νικη του ολυμπιακου η δεν ξερει τι του γινεται η ειναι τοσο ξεφτιλας φανατικος που δεν μπορει να παραδεχτει οτι δεν επαιξε μπαλλα…η αεκ επρεπε να νικησει σημερα 0-2 αλλα η κωλοφαρδια του γαυρου δεν εχει ορια…ελεος ενταξει τι να πω ρε γαμωτο
εισαι ελεος αγορι μου.
ναι γιατι σας εδωσε χώρο η έξοδος του Λεντέσμα, μεχρι τότε δεν υπήρχε αεκ. Τώρα έχει πολύ καιρό το πρωτάθλημα ε?? Καλά καλά…
Ωραιος μεχρι εδω,αλλα μετα ξεφευγεις πιστευω…
Αντε μωρέ με τον αμπαλο ξυλοκοπο σας…
:lol: Τα λεμε στο τέλος γαβρόνια…
στο Α’ ημίχρονο τα ίδια έλεγες ρε φίλε?? Θα μας τρελάνετε?? Ειπαμε η έξδδος του Λεντέσμα έδωσε το χωρο στην αεκ, μεχρι τοτε ανυπαρκτη. ειχαμε κλασικότερες ευκαιρίες στο Α’ ημίχρονο (Γκαλέτι κ Κοβάσεβιτς). Οταν λέω ότι περάσανε όλα από τα πόδια του Ριβάλντο ξέρω τι λέω, στη φάση που ο παππάς (να ναι καλά το παιδι…) αντί να κάνει τη φάση μονος του τη δινει σε αυτόν. ολοι Βραχυκλώσανε στο Ριβάλντο. Κατα τα αλλα, εγώ είδα άλλο ματς. Οσο για τις βρισιές στο Ριβάλντο τις καυτηριάζω κ τις θεωρώ αναδρες, για να ξέρεις. Διάβασε τα μεσημεριανά ποστ που το επισημαίνουμε.
Σημερα παντως εγω πειστηκα οτι πραγματικα φετος μπορουμε να το παρουμε…υπαρχει ενας ισχυρος αντιπαλος φετος για τον γαυρο και οσοι δεν το βλεπουν ας βγαλουν τα γυαλια!
πρωτον δεν αναφερονταν ολο το ποστς μου σε σενα εκτος απο την πρωτη φραση…δευτερον ναι κ στο πρωτο τα ιδια ελεγα…με το πρωτο 10 λεπτο οπου δεν υπηρχε η αεκ , επαιξε πολυ καλυτερα κ ειδικα στο δευτερο οποτε μην ακουω ενα ημιχρονο ο καθενας…ελεος πια παραδεχτειτε κατι ρε γαμωτο…ο ριμπο δυστυχως για την αεκ επαιξε κ σε αυτον τον αγωνα κ ηταν ενας απο τους λογους που ηταν αναποτελεσματικη σημερα…
8O 8O 8O 8O 8O