λεγοντας οτι ο ολυμπιακος δεν αξιζε την νικη εσυ διεκρινες την ανωριμοτητα μου…τι να πω ρε φιλε…αμα δεν εχει μυαλο ο ανθρωπος…
Παοκτζη ολοι εχουμε περασει απο αυτη την ηλικια αλλα δεν καναμε ετσι.
Στα 15 μου ημουν στο καγκελο της 7 στο παλιο Καραισκακη,βαμμενος καργα αλλα ποτε δεν ημουν τοσο κομπλεξικος.Καλο θα ηταν να βλεπετε μπαλα και οχι χρωματα.Ειδικα εσεις εκει πανω ε
οσο δεν ησουν τοτε εισαι τωρα
Ετσι ετσι!!!
Εμπαινε μεσα σου το καγκελο αγορι μου?
Δεν θες να μαθεις που εμπαινε…γιε μου…
Εσφαλα τότε… βιαστηκα χεχεχεχε… Γινονται παντού παντως…
το θεμα δεν ειναι τη λες … αλλα πως το λες φιλε μου . αλλα δεν θελω να σε κρινω γιατι πολυ απλα δεν σε ξερω . και ο τολκι σε μερικα πραγματα που σου ειπε εχει δικιο . οπως με τα ποστ σου σε μερικα χρονια . ακουσε τον . γνωμη μου παντα
μηπως το γαμησατε εντελως???για το ολυμπιακος -αεκ μιλαμε…να δουμε ποιος ειναι ο ανωριμος τωρα
αυτό ας πούμε είναι ένα κοσμιότατο ποστ που αν μη τι άλλο δείχνει ψύχραιμο και ώριμο νεαρό…
καλα εχεις δικιο . δεν ασχολουμαι αλλο .
ελα ρε το παιδι ειπε τα πραματα με το νομα τους
Aντε ρε Λουκιανε ποσταρε να αρχισει ο ποιοτικος τζερτζελες :lol: :lol:
χαχα.το ξέρω ότι με περιμένετε. εδώ είμαι.
Ειρήνη ημίν για αρχή γιατί πολύ μπινελίκι έπεσε. που να έιχε κερδίσει κ η αεκ δλδ. ηρεμήστε ή πλακώθείτε με πμ παρακαλώ. επιστρέφω με ανάλυση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ευχαριστώ τους χρήστες που δεν απάντησαν στις προκλήσεις. ροκ και παοκτζής πήρανε τα ποντάκια τους κ ελπίζω να ηρεμίσουν. επειδή δεν κολλάμε μπρίκια.
ότι αναφερθεί για το θέμα εδώ, θα σβηστεί.
επανέρχομαι με μπάλα γιατί ξέρω ότι το θέλετε πολύ.
έδιτ : βαριέμαι να σβήσω τόσες σελίδες. αν το θέλετε πάντως το κάνω
Ο μοντε ειναι ο Ζωγραφος η ο Παπασταματης :lightsabre: :lightsabre:
Thnx για τους ποντους,τωρα μενει να ποσταρεις βαθμολογια
Χαχαχαχα, πλακα ειχε ο Φερερ στις δηλωσεις του…
καλα ρε μλκ τολκι πως παντα τη βγαζεις καθαρη και δεν παιρνεις ποντους :lol: :lol: :lol:
αυτό που όλοι περιμένετε.
ΤΙΤΛΟΣ : ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ : ΠΩΣ Ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΑΙ Ο ΡΙΜΠΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
λοιπόν.
κ οι δύο κατεβαίνουν με ορθολογικά σχήματα. στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ φοβάται πολύ (κλασικά) κ ο Μορέτο την κρατάει στο παιχνίδι. ΑΕΚ βασικά δεν υπάρχει μέχρι τον τραυματισμό του απότετοιου (δεν θυμάμαι τώρα) κ βλέπουμε το ίδιο έργο που έχουμε συνηθίσει : άκυρα κοψίματα, φόβο και ταραχή. ο αποτέτοιος βγαίνει, μπαίνει ο τίμιος κ εξελίξιμος Μενδρινός και κάπου εκεί η ΑΕΚ καταλαβαίνει το προφανές : ότι ο γαύρος δεν είναι υπερομάδα. δεν είναι καν καλύτερη την συγκεκριμένη βραδιά. και αρχίζει να παίζει μπάλα.
για τα επόμενα λεπτά κ μέχρι το γκολ του Ντάρκο ο γαύρος είτε δεν υπάρχει, είτε έχει μια φλύαρη υπεροχή. ο Λύμπε κάνει αρκετά πράγματα (χωρίς Ανατόλ), αλλά στην ΑΕΚ κοστίζει ότι κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη του Γκολ και ι ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΖΗΚΟΣ ΚΑΙ ΡΙΜΠΟ.
Ο Ζήκος έχει καλές τοποθετήσεις αμυντικά, αλλά δεν εξελίσσει το παιχνίδι. μόνο να γκρινιάζει ξέρει όταν χάνει την μπάλα. ο Ρίμπο πάλι κλασικά πολύ αργός μου την έσπασε γιατί έδειχνε πως ήθελε να πάρει αυτός το παιχνίδι. υπάρχει μια φάση που υπάρχουν δύο αμαρκάριστοι και προτιμά να κάνει τέταρτη ντρίπλα σε 20 εκατοστά. αυτός έχασε το παιχνίδι κ ο φερέρ που δεν τον έβγαλε. και αυτή είναι η κλασική αρρώστια των ομάδων του Ρίμπο.
αμυντικά η ομάδα ήταν σούπερ. ο κουρασμένος Γκαλέτι, ο φλύαρος Λούα κ τα λοιπά παιδιά δεν έκαναν τπτ πολύ σοβαρό. από την άλλη λίγη παραπάνω προσοχή, ή ένας μπλάνκο πιο νωρίς, ή ένας κονέ θα μπορούσαν να μας είχαν δόσει το μοναδικό γκολ που θα χρειαζόταν κάποιος για να πάρει το ματς.
βγάζω το καπέλο στον Ντάρκο, σε ένα παίκτη που δεν μου γέμιζε το μάτι στην αρχή. νομίζω ότι στις 10 κεφαλιές που θα πάρει μέσα στην περιοχή, οι 11 θα πάνε γκολ και αυτό έγινε κ στην μοναδική φάση του γαύρου σε 1 ώρα παιχνιδιού, λόγο missmatch, μάλλον με τον κοντοπίθαρο ράμος. ο ντάρκο του ρίχνει 5 κεφάλια κ η ζημιά έγινε.
ο λαγός ανεβαίνει αλλά ήταν εκτός κλίματος. έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα, μαζί με Ρίμπο.
τι είδα? μια πολύ σοβαρή ΑΕΚ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ, αλλά λίγο φοβισμένη στην επίθεση. μαλακία Φερέρ στο τέλος και μεγάλη μαλακία Μορέτο (ελπίζω να φάει πρόστιμο), αλλά επίσης δεν περίμενα από τον μεγάλο Τζόλε να κάνει τέτοιου είδους καθυστερήσεις στα τελευταία.
επίσης οι αλλαγές του Λεμονή ήταν πολύ καλές, αλλά έδειξαν ότι φοβίθηκε την ΑΕΚ κ θέλησε να κλειδώσει το ματς. οι εποχές του “αεκακίου” που έτρωγε 4 (όπως πολλοί λέγατε και για σήμερα) έχουν περάσει ανεπιστρεπτι κ αν η ομάδα το καταλάβει νωρίτερα, θα πατήσει τον γαύρο στο Β καθαρά.
ο ολυμπιακός της Βρέμης μέσα έξω ίσως έπαιρνε το ματς μαρς. ο σημερινός ήταν λιγότερος από την ΑΕΚ κ του έκατσαν τα ζάρια όρθια.
συνεχίζουμε κ είμαι αισιόδοξος.
πολύ καλή διαιτησία. πραγματικά. κανένα παράπονο.