ολυμπιακος σε ολες τις διαστασεις:wink:
ORIMENOI GAYROI PANYGYRIZOYN KAI KALA KANOYN,ORISM ENOI ALLOI PANHGYRIZOYN YSTERIKA(GYN AIKEIO XARAKTIRISTI KO) VRIZONTAS.
TA KATALOIPA TWN AMERIKANVN STON PEIRAIA PRIN LIGES DEKAETIES DEN EXOYN FYGEI
Σχολιο χρήστη στο goalday.gr…:lol: :lol:
Υ.Γ Ο Ζηκος καλυτερα να γίνει scouter σιγα σιγα…Κουραστηκε το παληκαρι…
Και ας καταλαβουμε επιτελους οτι (αν δεν υπαρχει διαιτητικος παραγοντας) δεν υπαρχει θεμα δικαιου αποτελεσματος. Αν η ομαδα που εκανε τις ευκαιριες ειναι ανικανη να τις κανει γκολ η ο αντιπαλος τερματοφυλακας ειναι πολυ ικανος ειναι κι αυτο στοιχειο του παιχνιδιου…
Η νικη του Θρυλου ειναι περα για περα δικαιη. Αν ηθελε ας εβαζε τα γκολ που επρεπε η ΑΕΚ…
Αλλοι ειπαν το διαιτητη χεσμενο παντως, οχι οι γαυροι…
συμφωνώ. δεν υπάρχει άδικη ή δίκαιη δίκη. τουλάχιστον χωρίς γουρούνι κ περίεργο.
υπερσούπερ παπασταθόπουλος. καθαρός κ γαμάτος. μόνο στην φάση του γκολ έχασε τον κοβάσεβιτς που σε όλο το υπόλοιπο ματς ξάπλωνε κ γκρίνιαζε.
σωστος.Εφοσον δεν υπαρχει παραγοντας διαιτητη,κατα την αποψη μου ηταν αψογος σημερα,δε πα να κανει 20 φασεις αμα δε τις κανει γκολ,δε τιθετε θεμα.Εξαλου μη ξεχναμε τον αγραφο κανονα του ποδοσφαιρου
Βασικα διαφωνω 100% με το ποστ του μοντε.
Ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος και στα 90 λεπτα του αγωνα!Και αξιζε τη νικη με περισσοτερα γκολ!
Εξ’αλλου το λενε ολοι.Μη με ρωτησετε ποιοι.Δε προκειται να σας πω
:bleh: :bleh: :har: :har: :har:
θεοθεός
Βασικά άσχετα με την ήττα εγώ χάρηκα για την ομάδα μου γιατί φοβόμουν ότι θα παίξει όπως και με το βάζελο. Έχω καιρό να δω την ΑΕΚ να κοιτά στα μάτια μια από τις άλλες δύο ομάδες εκτός έδρας.
Πάνω κάτω συμφωνώ με τον μόντε, αλλά δεν νομίζω ότι η διαιτησία ήταν άψογη. Αλλά ούτε λέω ότι μας στοίχησε το παιχνίδι, αυτό άλλωστε είναι ηλίθιο. Απλώς ένα - δυο σφυρίγματα ήταν τραγικά (και για τις δυο πλευρές).
Αυτός ο Ρίμπο… Εμένα μου την δίνει γιατί έβγαινε όλη την εβδομάδα και έλεγε ότι θέλει να νικήσει τον Ολυμπιακό και για πρωτάθλημα κλπ, και όταν έφτασε η ώρα του ματς… 10 παίχτες και το φάντασμα του Ρίμπο…
Πάντως στη φάση του Μορέτο φταίει και ο Πάντος, καθώς
1ον: Του αραδιάζει κάτι “γαλλικά” (τα οποία νομίζω ότι όλοι τα είδαμε)
2ον: Πέφτει λες και τον φύσιξε ο Τσακ Νόρις
Όχι ότι δικαιολογώ τον Μορέτο, απλώς και ο Πάντος μία κίτρινη την ήθελε.
Απο δω κι επειτα σταματησα να παιρνω το ποστ σου στα σοβαρα.
Κατα τ’αλλα το ματς δεν το ειδα, θα θελα παντως να ειχε κερδισει ο βαζελος για να γινοταν ακομα μεγαλυτερος χαμος στην κορυφη.
είσαι μυρωδιάς. δεδομένο
:-k
Περσι η ΑΕΚ κερδισε τον ΠΑΟ ως φιλοξενουμενη στο ΟΑΚΑ και στο Καραϊσκακη ηταν πολυ καλυτερη απο σημερα…
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι η ΑΕΚ επαιξε καλη μπαλα σημερα. 3 κεφαλιες ολες κι ολες…
η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από ένα καλύτερο Ολυμπιακό. απλό
Παμε παλι.
Σημερα η ΑΕΚ εκανε μια απο τις καλυτερες της εμφανισεις στη χρονια, κοντρα σε εναν μετριο και κουρασμενο Ολυμπιακο. Παρολαυτα εκανε 3 φασεις μονο (κεφαλιες Λυμπε, Μαντουκα, Ριβαλντο) και 2-3 ενδιαφεροντα μακρινα σουτ. Αν αυτο ικανοποιει τους ΑΕΚτζηδες εμενα μου περισσευει…
Επισης η κεφαλια του Ριμπο γινεται στο 63’. Την υπολοιπη μιση ωρα τι ακριβως κανει η ΑΕΚ?
Βασικα και σε αυτο το ματς αποδεικνυεται ποσο κακος κοουτς ειναι ο Φερερ. Βαζει μεσα τον (ανυπαρκτο) Παππα να παιξει αριστερα με αντιθετο ποδι. Εκει που Γκαλετι-Τορο εδειχναν κλεισμενοι, αρχισαν να ανεβαινουν και παλι. Ετσι ηρθε και το γκολ…
Συμφωνώ με ChrisP. Οι καλές φάσεις ήταν μοιρασμένες. Περίπου 5 για την κάθε ομάδα. Η διαφορά είναι στην ποιότητα. Ο Ολυμπιακός όταν έχει 5 φάσεις μόνο, μπορεί να βάλει γκολ. Η ΑΕΚ όχι.
Στα τελευταία λεπτά (μετά την κεφαλιά του Ριβάλντο που η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι), η ΑΕΚ είχε χαθεί από το γήπεδο. Ουσία μηδέν και κύριος υπαίτιος ήταν ο Φερέρ και ο Ρίμπο. Για μένα η φάση που τα λέει όλα για το Ρίμπο, είναι εκεί που ο Παππάς του δίνει τη μπάλα σε αιφνιδιασμό και ο Ρίμπο, αντί να του τη δώσει πάλι και να τον βγάλει τετ α τετ, επιλέγει να την κρατήσει και να κάνει βουτιά για το φάουλ. Και λέω βουτιά γιατί με το που πέφτει, όποιος δει τη φάση προσεκτικά, δεν παλεύει να πάρει τη μπάλα που είναι δίπλα του, αλλά ελπίζει σε σφύριγμα. Ο Ρίμπο σήμερα ήθελε να γίνει ήρωας και όχι να κερδίσει η ΑΕΚ…
Βέβαια, για τη βουτιά που έκανε, μεγάλη ευθύνη έχει και ο Κάκκος με την Ελληνική διαιτησία. Βλέπω όλους να λένε ότι η διαιτησία ήταν καλή και θέλω να σας το πω δυνατά.
[SIZE=“6”]Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ!!![/SIZE]
Επειδή δεν έκανε λάθος σφύριγμα σε πέναλτι, εκτός φάσης χτύπημα, κίτρινες + κόκκινες (αν και εδώ έκανε ένα λάθος, που το αναλύω παρακάτω), η διαιτησία ήταν καλή? Όχι ρε παιδιά. Ο τύπος ήταν ο κλασικός Έλληνας κακός διαιτητής. ΚΑΘΕ επαφή τη σφύριζε φάουλ. ΚΑΘΕ βουτιά πέρναγε ατιμώρητη (πολλές φορές, αν κάποιος είχε φυσήξει στο σβέρκο τον παίκτη που έκανε τη βουτιά, έδινε και φάουλ). Ο Ρίμπο κέρδισε ανύπαρκτα φάουλ, ο Παπασταθόπουλος μια από τα ίδια, θυμάμαι επίσης σφυρίγματα σε Λαγό και Τοροσίδη να γελάς.
Στο τέλος, αρχίζουν και οι παίκτες να κάνουν τις βουτιές. Βλέπεις τον Ντάρκο να τον φυσάνε και να πέφτει κάτω, ή το Μαντούκα να βουτάει μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και κανείς να μη του λέει τίποτα (το οποίο ήταν κίτρινη κάρτα και του χαρίστηκε επειδή είχε ήδη άλλη μία κάρτα και θα έτρωγε κόκκινη). Παράλληλα με το ματς σήμερα, βλέπαμε η παρέα και το Τσέλσι-Αρσεναλ. Η μπάλα πάνω κάτω και ο διαιτητής σφύριζε ελάχιστα έως σπάνια. Αν η επαφή δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί το πέσιμο, ο διαιτητής δε σφύραγε.
Συνηθίζουμε να κράζουμε τους διαιτητές για τα λάθη που κάνουν. Αυτές οι διαιτησίες όμως έχουν μόνο ένα σκοπό. Να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα λάθους καταστρέφοντας μας το θέαμα. (και θεωρώ ότι τα κουκούτσια πήγαν στην ΑΕΚ, παρά τη δίκαιη αποβολή του χαζού όπως αποδείχτηκε Μορέτο)
Επειδή κάποιος έκανε σύγκριση Εντογιέ και Πάντου, ο Πάντος ουδέποτε έκανε το νεκρό όπως ο Εντογιέ και ο Μορέτο όντως έπεσε με δύναμη επάνω του, γκρεμίζοντας τον. Δε τον πλησίασε απλά όπως έκανε ο Δέλλας με τον Εντογιέ…
Πέσ’τα γιατί αν διάβαζα μόνο τα post των άλλων (πλην karvou / tolkki) θα νόμιζα ότι είχα πάει σε άλλο γήπεδο σήμερα.
Ρε πάτε καλά; Για ποια υπεροχή της ΑΕΚ μιλάμε στο β’ ημίχρονο; Για τη μία φάση του Ρίμπο; Τι άλλο έκανε; 3 αποτυχημένες προσπάθειες αντεπίθεσης (επανάληψη: Αντεπίθεσης…). Ουάου.
Η ΑΕΚ σήμερα έπαιζε καθαρά για το Χ.
Πραγματικότητα: Ο Θρύλος στην Ελλάδα ούτε στα πέτρινα χρόνια δεν έπαιζε ντέρμπυ για να πάρει Χ.
Σήμερα είχαμε σε ολόκληρο τον αγώνα την κατοχή και την υπεροχή απλά ήμασταν όντως φλύαροι και κουρασμένοι.
Σόρυ φίλοι ΑΕΚτζήδες αλλά έτσι το πρωτάθλημα θα παραμείνει όνειρο.
Προσοχή, δε λέω ότι ήμασταν καλοί σήμερα. Όμως το να ακούω ότι αυτή η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη με κάνει να βάζω τα γέλια.
Αν στη χειρότερη μέρα του Τζόλε, του Γκαλέτι, του Τοροσίδη, χωρίς πραγματικά αριστερό μπακ και χωρίς Λεντέσμα δεν μπορείτε ούτε Χ να πάρετε…καλύτερα να ξανασκεφτείτε για το αν όντως πάτε για πρωτάθλημα.
Ο Φερέρ είναι μέγας λούζερ.
Πεστα ρε karvou. Καθε φαση σφυριγμα. Ο Κακος δεν αδικησε καποια ομαδα. Αδικησε το αθλημα…
Λοιπόν, χτές μόλις ξεκίνησε το ματς και μέχρι να βγεί ο Λεντέσμα στο γήπεδο υπήρχε ΜΟΝΟ μια ομάδα. Αφού όλοι στο γήπεδο λέγαμε ότι αυτό το αεκάκι όπως μπήκε μέσα ήταν για πολλά. Τελικά η απουσία του Λεντέσμα και η κούραση δε βοήθησαν, παρόλο που η ομάδα προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε. Η αλήθεια είναι οτι στο δεύτερο ημίχρονο η αεκ με την προσθήκη του μπλάνκο και του παππά, προσπάθησε να πατήσει περιοχή μπας και κάνει καμμιά φάση, αλλά πέραν της κεφαλιάς του Ρίμπο δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Ντάρκο απλά δείχνει πόσο μεγάλος σέντερ φορ είναι και πώς πρέπει να παίζεται η θέση σε κάθε ματς. Εν ολίγοις ίσως το Χ να 'ταν πιο ταιριαστό σε τέτοιο μάτς, αλλά δεν πειράζει. Έστω κιέτσι πιάσαμε κορυφή.
Επίσης, αν ο Λεμονής είχε την συμπεριφορά του Φερέρ, η αντιμετώπιση θα ήταν τελείως διαφορετική. Αλλά τα χαϊδεμένα παιδιά του τύπου και η πρωταθλήτρια Αυγούστου, πάντα πρέπει να 'χουν προφίλ αδικημένου. Ε, κύριε Ζήκο;
Τώρα όσον αφορά τα τραγελαφικά χτεσινά πόστ, απλά κάποιοι αρνούνται πεισματικά εδώ και πολλά χρόνια να παραδεχτούν το αυτονόητο. Η πρώτη θέση είναι prive.
:bye:
Δεν ξέρω μήπως πρέπει να μπει στα ανέκδοτα…
Όσο για το ματς με κάλυψαν οι υπόλοιποι. Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ακόμα και με μία μέτρια εμφάνιση ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από κάθε άλλη ομαδούλα του πρωταθλήματος.
ρε το σκορ που το λέει στο πρωτοσέλιδο?8O
Νταξ,θα κάμω μόνο παρέμβαση κουςκους,σαν famous που’μαι.
Δεν ξέρω τι κόουτς είναι ο Φερέρ,αλλά η φάση με Τζόλε ήταν όλα τα λεφτά.
Τον πλησιάζει για να του κάνει παρατήρηση (όπως και στο Καραγκούνη,αλήθεια,ο Καρα γιατί έφαγε κάρτα που του απάντησε,ενώ ο Τζόλε όχι?:-k ) και όταν γυρνάει αγριεμένος ο Τζόρτζεβιτς,κάνει 2-3 βηματάκια πίσω για να επανέλθει αργότερα:lol:
Αυτό που είπε ότι πρώτη είναι η ΑΕΚ στη βαθμολογία,τι ακριβώς εννοούσε?:-k