Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Οτι δεν ξερει τι του γινεται!

Άντε να πω και εγώ την βλακεία μου. Λοιπόν ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Όταν λέω δίκαια δεν εννοώ από πλευράς εμφάνισης αλλά από πλευράς διαιτησίας. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες σε όλο το παιχνίδι και το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Από το 70΄ και μετά φαινόταν πως αν μπει γκολ θα είναι μόλις ένα και όποιος το βάλει θα νικήσει. Όπως και έγινε δηλαδή. Το έβαλε ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο αμφίροπο. Γιατί αν το έβαζε η ΑΕΚ θα υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Το μεγαλύτερο λάθος του Φερέρ για εμένα στο παιχνίδι ήταν ότι δεν έβαλε τον Ενσαλίβα. Μέγα σφάλμα. Ο Καναδογερμανός είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο αμυντικό χαφ της ΑΕΚ και αν υπήρχε μέσα στο γήπεδο ειδικά μετά την αλλαγή του Λεντέσμα η ΑΕΚ θα έπαιρνε το κέντρο (κάτι που δεν κατάφερε να κάνει με τον ντεφορμέ Ζήκο και τον άμπαλο Καφέ) και θα ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και όχι απλά ισάξια του Ολυμπιακού. Τεσπα προσωπικά στενοχωριέμαι για την ήττα για την δεν την αξίζαμε αλλά παραμένω αισιόδοξος πως τελικά θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ραντεβού στο αντίστοιχο ματς του ΟΑΚΑ όπου μάλλον θα κρίνεται και ο τίτλος.

Υ.Γ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι γαύροι με τον Ριβάλντο. Εντάξει δεν είπε κανείς να αποθεωθεί αλλά όχι και να αποδοκιμαστεί. Ήμαρτον δηλαδή, ο Ρίμπο δεν είχε αποδοκιμαστεί από κανέναν οπαδό ομάδας τα τρεισίμισι χρόνια που παίζει στην Ελλάδα και αποδοκιμάστηκε από αυτούς που τον αποθέωναν τρία χρόνια.

Συμφωνώ για Ρίμπο,δεν τον αποδοκιμάζεις

Τα πρωτοσελιδα Ενωσης και Score Live ειναι τραγελαφικα. Πραγματικα λυπαμαι οσους διαβαζουν αυτες τις σκατοφυλλαδες. Της Ωρας ειναι αξιοπρεπεστατο…

Ακομα να απαντησει καποιος τι εκανε η (υποτιθεμενη κυριαρχος του ματς) ΑΕΚ μετα την κεφαλια του Ριβαλντο…

Οσο για τις αποδοκιμασιες στον Ριβαλντο. Ουτε εμενα μου αρεσαν. Παντω αποδοκιμαστηκε κατα τη διαρκεια του ματς και οχι περισσοτερο απο καποιον αλλο παικτη της ΑΕΚ…

Toν Μαιο στην φιεστα οταν ειμαστε στο Καραισκακη για να τον αποθεωσουμε μας αγραψε στα βραζιλιανικα παπαρια του.Αρα λογικο επακολουθο η γιουχα

Ολόκληρο πανό που αναφερόταν στο όνομά του υπήρχε. “Ρίμπο οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες” έγραφε. Και καλά να υπονοείς ότι η ΑΕΚ είναι μικρή ομάδα. Δεν το δέχομαι αλλά μέσα στα όρια του οπαδισμού πάει και έρχεται. Αλλά να υπονοείς ότι ο Ριβάλντο είναι μικρός παίκτης, ε αυτό είναι γραφικότητα.

Συμφωνώ αλλά αν από αυτήν την πρόταση βγάλεις τις λέξεις “η ΑΕΚ” και βάλεις τις λέξεις “ο Ολυμπιακός” θα συμφωνήσω το ίδιο.

Το πρωτόκολλο στο Καραϊσκάκη είναι σαφές. Χειροκροτάμε τους πρώην παίκτες μας πριν το ματς και κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι άλλος ένας αντίπαλος. Όπως δε χειροκροτούσαμε τον Ντιέγκο της Βέρντερ όποτε έπιανε τη μπάλα, έτσι θα γιουχαριστεί και ο οποιοσδήποτε παίκτης της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως, κακώς σας ξενίζει που κατά τη διάρκεια του αγώνα γιουχαρίστηκε ο Ριβάλντο. Τι να πούνε οι μανάδες των Σαμπανάτζοβιτς, Αλεξανδρή και Μπάγεβιτς που είχαν λόξυγγα εβδομάδες πριν από κάθε ντέρμπυ?:stuck_out_tongue:

Sorry για να καταλάβω. Τι ακριβώς από αυτά που λες αναιρεί αυτά που λέω εγώ; Και εν πάσει περιπτώση είναι άτοπο να συγκρίνεις τις περιπτώσεις Αλεξανδρή και Μπάγεβιτς με την περίπτωση Ριβάλντο. Ο Ριβάλντο μεταπήδησε από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ σκεπτόμενος απόλυτα επαγγελματικά. Οι άλλοι δύο φέρθηκαν σαν προδότες. Δηλαδή τον Μπατίστα γιατί δεν τον βρίσαμε ποτέ;Εσάς ο Ριβάλντο δεν σας πρόδωσε. Απλά συνεχίζει αλλού την καριέρα του.

Ο Ριβαλντο ποτε δε μας προδωσε, αλλα εστησε ενα ωραιο μελοδραμα μια μερα πριν την περσινη φιεστα, δεν εμφανιστηκε εκει που τον περιμενε ο κοσμος να τον αποθεωσει και σε 2 μερες ηταν χαμογελαστος στην ΑΕΚ για να παρει “εκδικηση”…

Τεσπα, ουτε αυτα δικαιολογουν το πανο κτλ., αλλα ποτε η 7 εκανε κατι σωστο, για να κανει τωρα?

Δε θα πω όχι. Κανένας μας όμως, και προπαντός καμία αθλητική εφημερίδα δεν έγραψε τα καραγκιοζιλίκια που υπάρχουν στα εξώφυλλα της “Score” και της “Ένωσης”.
Είναι αυτό που ρωτάει ο Χρήστος: Από που προκύπτει ότι η ΑΕΚ του β’ ήταν ανώτερη του Ολυμπιακού;

Αλλά στην τελική το όλο θέμα είναι καθαρά πρόβλημα των οπαδών της ΑΕΚ. Αντί να δουν πως η ομάδα δεν τραβάει (ήττες από ΠΑΟ / ΟΣΦΠ, στην Ευρώπη κάτω του μετρίου με μόλις μία νίκη-άσχετα αν τελικά περάσει) ρίχνουν οι ίδιοι στάχτη στα μάτια τους με δήθεν μεγάλες εμφανίσεις κτλ.

Και όποιος μιλάει για τύχη του Ολυμπιακού, ας βάλει τα βίντεο της ΑΕΚ με τη Μλάντα και την Έλφσμπουργκ.

τσόχος κ μπάμπης σήμερα στην γαυροντέη λένε καλύτερη η αεκ πάντως…

Εγω οταν σας ελεγα οτι το λενε ολοι δε με ακουγατε…

σταμάτα ρε. χαχαχαχαχαχαχαχα

8O 8O cozy???:lol:

μποργκ…:smiley:

Μοσχος…

Δεν ξέρω ποιος ΑΕΚτζης είπε ότι εμείς έχουμε την υπερομάδα ή ότι παίζουμε μπαλάρα, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος κλπ… Απλώς έχει ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται βασικά είναι ένα 2ο παίχτη τύπου Λεντέσμα. Τώρα αυτά περί κούρασης είναι λίγο άκυρα. Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν όλη η ομάδα ήταν σε κακή μέρα ή κουρασμένη. Και αν ισχύει το δευτερο, θέμα του προπονητή είναι να διαχειρίζεται όλο το υλικό που έχει στα χέρια του σωστά…
Τώρα όσο για την ΑΕΚ, δεν έχει παίξει και καθόλου μπάλα φέτος (και μιλάω για φέτος επειδή μέχρι στιγμής είμαστε ισόβαθμοι στην 1η θέση) και αυτό είναι απογοητευτικό. Ο Φερέρ πάντως είναι σπαστικός ο πούστης! Όποτε τον δείχνει η κάμερα διαμαρτύρεται… Ρε ταβερνιάρη, άμα δεν μπορείς μην την μπαίνεις και συ στον Τζόλε!
Εγώ πάντως από την αρχή του πρωταθλήματος το φοβόμουν το παιχνίδι, αλλά όπως παίξαν και οι δυο ομάδες θα μπορούσε να είχε έρθει ακόμα και διπλό. Μία από τις 3 κεφαλιές να έμπαινε, θα καθόμασταν πίσω και δύσκολα θα μας βάζατε γκόλ… Και δεν νομίζω ότι οι φάσεις μας ήταν λίγες (και ειδικά για εκτός έδρας σύμφωνα με το υλικό μας). Και ο ολυμπιακός τις ίδιες είχε που έπαιζε και στην έδρα του και ήταν και 3 βαθμούς πίσω…
Τέλος, κάποιος είπε ότι ο Παππάς είναι ανύπαρκτος. Αν εσύ θεωρείς ένα παίκτη που παίζει μια φορά στις τόσες και όποτε τον βάζεις μέσα σκοράρει καλώς…

manson 21, δε το λέω για να κοντράρω κάτι που λες, προσθετικά το λέω.

Όσο για Ντούσαν και Αλεξανδρή, καταλαβαίνεις ότι το επαγγελματικό τους μέλλον ήταν αυτό που σκέφτονταν όταν ήρθαν σε εμάς και όχι ο κόσμος της ΑΕΚ και η ομάδα τους. Ακριβώς όπως και ο Ριβάλντο :wink:

Εντιτ: Η απάντηση στο trivia με τον Λίνεν και τον Ρεχάγκελ, είναι ότι ο Λίνεν, είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω άσχημου τραυματισμού. Το χτύπημα το έπαθε σε αγώνα ενάντια στη Βέρντερ Βρέμης, που προπονούσε ο Ρεχάγκελ και που σε εκείνο τον αγώνα είχε δώσει εντολή στους παίκτες του, να βαράνε στο ψαχνό όπου βρούνε…

• 1

Ο Παππάς είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και εξαιρετικά αδικημένος.