Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Χαχαχ, θεϊκο…

τα είχα πει εγώ. τώρα που αποκαταστάθηκε η τάξη ας πάμε σιγά σιγά για διακοπές

έλα ρε ΑΕΚΑΡΑ

Όταν θα τον ξαναπιείτε στο ΟΑΚΑ να δω τι θα λες… :stuck_out_tongue:

μα έχουν όλα τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ,έχουν εύκολο πρόγραμμα δηλαδή.
Πόσα ντέρμπι πήρατε πέρσι στο ΟΑΚΑ?:-k

Καλά το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για να φοβάται κανείς. Καμία σχέση με τη Φιλαδέλφεια για παράδειγμα.
Το γήπεδο είναι τεράστιο, η απόσταση του κοινού από τους παίκτες μεγάλη και μαζεύει - δε μαζεύει 20.000 τη φορά. ¶ντε στο ντέρμπυ να έχει 35.000. Κατά το ήμισυ γεμάτο δηλαδή.

Ενώ όταν ο Ολυμπιακός παίζει έτσι γ@μει ε?

Την ΑΕΚ τη γαμησε παντως…

Δεν υπαρχουν αυτα…ευκολα προγραμματα,καλες ψυχολογιες και ιστοριες αρκουδιαρικες…
Αν παρει ο μπρος ο Θρυλος,ετελειωσε:p (να προσγειωθει λιγο απο τη προκριση και να συλλαβουν επιτελους το γυμναστη της ομαδας…15θλασεις το δευτερολεπτο:lol: )

Και να παρουμε κανα χαφ ακομα. Και κανα στοπερ. Ε, και ναι, αυτο με τους τραυματισμους ειναι τραγικο. Πχ, εχουμε προβλημα στο αριστερο μπακ. Δε λεω, καλος, χρυσος και ηρως ο μεγας Παντος αλλα επιθετικα ειναι ανυπαρκτος…

Πράγματι το γυμναστή πρέπει να τον κάνουμε πανσέτες!

Και τραυματιας πλεον

Τώρα τη γάμησε κιόλα… Αλλά άμα έχανε θα ήταν απλά μια ήττα και θα έφταιγε το ότι κοιμήθηκε ο θεός ε?

Ε πως αλλιως θα νικουσε το ΑΕΚ δηλαδη?:-s

Ρε βγάλτε τις κόκκινες μπογιές ρε!
[SIZE=“1”]¨οχι τίποτα άλλο, αλλά θα σας περάσουν για τίποτα μασκαράδες…
Και δεν είναι και η εποχή…[/SIZE]:lol:

Ποιες κοκκινες μπογιες ρε που την τελευταια φορα που με νικησες, ησουν ακομα στο Γυμνασιο! :lol:

Και? Εγώ τουλάχιστον ξέρω να λέω τα πράματα όπως είναι.

Λοιπόν καταρχήν Χρόνια πολλά εκ των προτέρων μιας κ δω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου (Corfu for ever ρεεεεε) δεν έχω adsl και σπάνια μπαίνω. Ενα θα πω για το χτεσινό μας ματς. Ειδα ομάδα που χωρίς δυπ παιχτες χάνει ολη της την ενεργεια καθώς κ ότι δεν επιβάλλεται του αντιπάλου με αποτέλσμα να χάνει ετσι ευκολα τους βαθμούς. Σημειώνω ότι το ειπα την επομένη του ματς με την αεκ (ο μοντε θυμάται) οτι επρεπε να προσέξουν το ματς αυτό, πράγμα που δεν έγινε. Αν ειχαν συννεφακια πάνω απο το κεφάλτι τους με το τι σκέφτονταν χτες οι παίχτες μας θα βλέπαμε το Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτό ας το καταλάβουν οτι θέλει 2 μήνες και κάτι ακόμα. Μέχρι τότε μην χάνουμε αλλους βαθμούς αλλιώς θα τηυν πατήσουμε όπως την χρονια 2003-2004 και στο τέλος θα μας φταίει ο Δουρος που δεν βγαίνει στο τηλέφωνο…:wink:

Ο Μπελούτσι έκλεισε όπως λένε… Μακάρι λέω εγώ γιατι πολύ έχει αργήσει… Και ο άνθρωπος είναι πολύ καλή παιχτούρα κ σόρυ δεν είμαι της απόψης μερικών που λένε “αν ήταν τόσο καλός θα πήγαινε αλλού…” τον έχω δει με τα μάτια μου στην τηλεόραση, το θέμα θα είναι να προσαρμόστεί γρήγορα αν κ πιστεύω ότι αυτό μάλλον εύκολο θα είναι με Γκαλέτι κ Λεντέσμα… :slight_smile:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ότι καλύτερο σας εύχομαι… :drunk:

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με την κόκκινη υπερομάδα που εχει αρκετούς υποστηρικτές εδω μεσα. Ξεκούραστη λοιπόν πλέον η κόκκινη υπερομάδα και απαλλαγμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της (που αυτές και μόνο αυτές την ανάγκαζαν σε κακές εμφανίσεις) πήγε να παίξει με την Λάρισα, η οποία για να μην ξεχνιόμαστε, τρεις μόλις μέρες πριν είχε παίξει με την Νυρεμβέργη. Η Λάρισα λοιπόν κατάφερε κάτι που η κόκκινη υπερομάδα, αν και υπερομάδα, δεν έχει καταφέρει ποτέ φέτος μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. ΠΑΤΗΣΕ τον ξεκούραστο αντίπαλό της και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της να κατεβάζουν καντήλια που δεν κατάφεραν να πάρουν μια δικιά τους, εύκολη νίκη.

ΟΚ, θα μου πείτε η κόκκινη υπερομάδα δεν είχε στην διάθεσή της και τους Λεντέσμα, Στολτίδη που κρατάνε όλο το κέντρο. Ανααρωτιέμαι όμως: Μετα απο 11 χρονια διαρκών εσόδων από το τσαμπιονς λιγκ, μετα απο τα χοντρα λεφτά που πηρε φετος με τη πωληση του τσογλαναριου κλπ, εφτασε προχθές που ειχε καποιες ελλειψεις, να παιζει με τον Μενδρινο και τον Κατσικογιαννη. Αυτό το λέω για κάποιους που εδω και τρια χρονια είναι μεσα στη κλαψα, τη μιζερια και την αδικη κριτικη, προς την προσπαθεια που γινεται στην ΑΕΚ.

Η δε ΑΕΚ τώρα αν και κουρασμενη απο τον αγωνα με τη Βιγιαρεαλ, που εγινε μόλις τρεις μέρες πριν, πηγε στη Κρητη (εκεί όπου για να μην ξεχνιόμαστε η κόκκινη υπερομάδα, αν και υπερομάδα, άφησε δύο βαθμούς), με καποιες ελειψεις, δεχτηκε γκολ και εκει που ολοι, ειχαν σιγουρη τη γκελα εριξε μια τεσσαρα και τους αφησε ολους καγκελο, όχι μόνο τους αντιπάλους αλλά και τις μοιρολογηστρες μας. Συγχαρητηρια στον Λυμπε για τα δύο γκολ και τον Μανού για τις ισάριθμες ασίστ, μπράβο και στον Καφέ, που αν και άμπαλο τον ανεβάζω, άμπαλο τον κατεβάζω με εξέπληξε θετικά και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Επισης ειδα τις δηλωσεις των Εργοτελιτων…πρεπει να καπνιζουν πολυ πραμα εκεί στην Κρήτη απο τον προεδρο μεχρι τους, δεν με ξερει η μανα μου αλλα μιλω με ασεβεια προς την ΑΕΚ που μολις μου εχει ριξει τεσσαρα μεσα στην εδρα μου, παιχτες…

H κοκκινη υπερομαδα σου ριξε το παστελακι.Θα στο ξαναριξει στο ΟΑΚΑ και θα γινουν τα χρονια 14.

ωραία άποψη,με επιχειρήματα και αντικειμενικότητα.