Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Να μην το αρχιζες. :slight_smile:

Το οτι θα μετρησουν τα λαθη απο εδω και περα ειναι σοφιστεια. ΟΛΑ τα λαθη μετρανε. Βρες για την ΑΕΚ και τα λεμε αυτριο.

οχι μπερδευτηκα με το μπασκετ…

Με το ετσι θελω αποφασισαν τα ‘‘κορακια’’ να κερδισει ο ολυμπιακος και να χασει ο ηρακλης.
10 χρονια η ιδια ιστορια.

Γαυροι δεν υπαρχουν δικαιολογιες !

Μην μιλησει κανεις για ‘‘ανθρωπινο λαθος’’ γιατι απο τα 10 ‘‘ανθρωπινα λαθη’’ που 8α συμβουν και τα 10 θα ειναι υπερ του ολυμπιακου…
μονο τυχαιο δεν ειναι.

ακυρωθηκε καθαρο γκολ του Ηρακλη στο 81’ με το οποιο γινοταν το 2-2.

Ετσι για να θυμομαστε πως παιρνει τα πρωταθληματα ο γαυρος.

Τι καραγκιοζης ο διαιτητης ,μονο τα κλαματα δεν εβαλε… Στο καραισκακη αραγε θα τολμουσε εστω να περασει απο το μυαλο του αν βριζανε οι οπαδοι του οσφπ να διακοψει το ματς…μπααα…

Το γκολ του Κατσαμπη ηταν επιθετικο φαουλ. Αδικηθηκε ο Ολυμπιακος…

Ε κλασσικά. Ένα γύρο έχουν γίνει τα απίστευτα εναντίον του Ολυμπιακού και υπέρ άλλων ομάδων αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ φάση που από το Σεπτέμβρη ευνοήθηκε εμφανώς ο ΟΣΦΠ, αρχίζουμε πάλι τα γνωστά: “Κοράκια”, “Μαϊμούδες” κτλ…
Εμείς φταίμε που δεν καθαρίζουμε με 3 μπαλάκια κάθε ματς από το 20’…

Τι λεει ο Λεμονής ωρέ…#-o :lol: :lol:

ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕ :lol: :lol: :lol: :lol:

α ρε νταρκο ειδες τι κανεις ?? ντροπη σου :lol: :lol: :lol:

E και τι εγινε ρε που αδικηθηκε ο οσφπ, οταν τα εκανε αυτος ηταν ωραια? Γιατι να μην αδικηθει ο οσφπ , γιατι να μην γινουν τα απιστευτα εις βαρος του, οπως απιστευτα γινονται υπερ του? Ο οσφπ και το αιγαλεω να κερδιζει, οι αλλοι νανανανα εε…

Το αλλο με τον τοτο το ξες?

Συνηθως την μοιρα λενε την καθοριζει ο θεος.Στο ελληνικο πρωταθλημα αλλως την καθοριζει!

εμ παλικαρια μου ετσι κερδιζονται τα πρωταθληματα…και απευθυνομαι γενικα στους οπαδους του ποκ…να χαιρεστε τις ομαδες σας και να συνεχισετε να βρισκετε νεες χαζες δικαιολογιες για να κοροιδευετε τους εαυτους σας…

οταν ομως γινονται συμβαντα σαν το σημερινο το καλυτερο ειναι να χαμηλωνετε το κεφαλι,μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα…:wink: :wink:

και φωτο για τα μπουγατσακια μας :lol: :lol: :lol: :lol:

Ετσι! Η γκρινια αρχιζει μονο οταν ευνοειται ο Θρυλος! Το φαουλ-γκολ του Κατσαμπη γινεται γαργαρα…

Ποτε πηγες τελευταια φορα οφθαλμιατρο? Ποιο φαουλ? Φαουλ λεει…:? #-o Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου… Εεεε…

Έβρεξε;

Πηγα στον οφθαλμιατρο την τελευταια φορα που κλοτσησες εσυ ποδοσφαιρικη μπαλα.
Στηριζεται πανω στον Σεζαρ η οχι?

μεταφραστε το ποστ και κερδιστε 3 γκολ του νταρκο δωρο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Nαι ρε ΔΕΝ ήταν οφσάιντ, καθαρά κι αντρίκια.
So what?

Ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός;
Μήπως ο συγκεκριμένος βοηθός έκανε και στο 1ο λάθη;

Thorgal έτσι και με ξαναπάρεις τηλέφωνο γκαντεμόσαυρε της κακιάς ώρας σε γάμησα… :lightsabre:

Ρωτα τον βαρουχα, κατι θα ξερει αυτος…:-s

Ναι ok, κανονικά έπρεπε να τα κερδίσει ο ΠΑΟΚ τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια αλλά τον έφαγε η διαιτησία κι αυτόν…
Τα χρόνια που ο Ολυμπιακός είχε την καθολική εύνοια έχουν περάσει προ πολλού. Αλλά ακόμα και τότε (επί πρώτης θητείας Μπάγεβιτς) είχαμε με διαφορά καλύτερη ομάδα και βγαίναμε πρώτοι με διαφορά 15 βαθμούς…
Οπότε πάλι δεν ευσταθούν τα παράπονα!

ΚΙΜΙ, εγώ δεν είπα ότι έγινε κάτι που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Ίσα ίσα καλύτερα έτσι για να μην λένε ότι είναι η διαιτησία υπέρ μας. Το κακό είναι ότι όταν κρίνονται παιχνίδια του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ λόγω διαιτησίας, κανείς δε φωνάζει. Από την άλλη, μία φάση να γίνει υπέρ του Ολυμπιακού και ξεσηκώνεται όλο το έθνος. Ηρεμία…