Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

E αυτο γιατι γινεται? Γιατι ο οσφπ παιρνει τους τιτλους αλλους δικαια και αλλους αδικα την τελευταια 10ετια, οποτε εχει σφυνωσει στο μυαλο του ελληνα οπαδου οτι μονο ο οσφπ ειναι ο κακος και οτι μονο αυτος ευνοειται.
Αν παρει η ΑΕΚ τα επομενα 9 πρωταθληματα θα γινεται το ιδιο και με την ΑΕΚ.

Δεν εχω το τηλεφωνο του. Ρωταω εσενα. Στηριζεται η οχι?

πρωταθληματα δεν ξερω ποσα θα κερδιζε(που θα κερδιζε ειδικα στα 70ες)…αλλα παντως εχασε ενα καρο κυπελλα οταν πηγε σε καμμια 15 τελικους με αθηναικες ομαδες και υπηρχε το παγκοσμιο φαινομενο οι τελικοι να γινονται στην αθηνα…:wink:

Ειναι οφσαιντ το γκολ του κοβασεβιτς, ναι η οχι?

Οχι. Σειρα σου.

Έχω εγώ το τηλ του αν θέτε (σοβαρά μιλώ), αλλά είναι εκνευριστικά μίζερο να ασχολείστε συνεχώς με διαιτησία…

Αστους Πανο.
Εχουν πλακα κι εχω κεφια σημερα!

Ειναι οφσαιντ το γκολ του κοβασεβιτς, και το φαουλ που λες ειναι τζαρτζαρισμα, αν ηταν ετσι τα φαουλ…

Ο Ολυμπιακός παίρνει τους τίτλους γιατί εδώ και δέκα χρόνια μόνο μία χρονιά υπήρξε καλύτερη ομάδα από αυτόν (ο ΠΑΟ του Κυράστα).
Το μυαλό έχει σφηνώσει γιατί κανείς δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ότι η ομάδα του είναι κατώτερη. Ενώ όταν τα ρίχνεις στη διαιτησία όλα είναι ρόδινα!

Ειχα δικιο, δεν παιζει ποτε να εχεις κλοτσησει ποδοσφαιρκη μπαλα.

Ο Κόκκαλης φταίει, σκάστε!

Κι εγω ειχα δικιο οτι τελικα σου πανε πολυ τα γυαλια, σε κοκκινο χρωμα κυριως… Μιλανε και οι γαυροι για διαιτησια τωρα… Γιατι ρε φιλε να μην σε αδικησει? Να νιωσεις κι εσυ λιγο την αδικια στο πετσι σου να δεις τι ωραια που ειναι…

Μπα, ειναι κιτς το γυαλι σε κοκκινο…

:bow2: =D> =D> Ωραια τα λες αλλα ποιος σε ακουει.

Αντι να παραδεχτειτε και να το βουλωσετε , οτι η διαιτησια σας χαρισε αλλους 2 βαθμους
εχετε το θρασος να βγειτε και απο πανω κιολας !!

[QUOTE=Cozy;280961
Το μυαλό έχει σφηνώσει γιατί κανείς δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ότι η ομάδα του είναι κατώτερη. Ενώ όταν τα ρίχνεις στη διαιτησία όλα είναι ρόδινα![/QUOTE]

Με αλλα λογια αν η ομαδα σου ειναι κατωτερη δε μπορεις να κερδισεις.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα κυριε cozy και λοιποι…

@Nightsky

Αφου βγαινει παντα η ομαδα τους λαδι,γιατι να μη βγαινουν και οι οπαδοι δε το καταλαβα αυτο?

¶λλα λόγια να αγαπιόμαστε…
Για πρωτάθλημα μίλησα όχι για συγκεκριμένους αγώνες.
Εξαρχής τόνισα επίσης ότι η απορία μου είναι ότι φωνάζετε μόνο όταν γίνονται τέτοια με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τη φάση, κάθε άλλο παρά πεντακάθαρη αδικία είναι. Ο παίκτης - έστω και ελάχιστα - βρίσκεται όντως πιο μπροστά. Μάλιστα, στην ευθεία του επόπτη είναι μπροστά ο παίκτης του Ηρακλή και από πίσω του Ολυμπιακού, οπότε στον οποιονδήποτε θα φαινόταν off-side.
Και τέλος, η μπάλα περνάει ξυστά από το κεφάλι του παίκτη στον οποίο καταλογίστηκε το off-side, οπότε μπορεί σωστά να θεωρήσει κάποιος ότι είχε συμμετοχή στη φάση.
Κι αν δε με πιστεύετε:
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=2760&Ln=En

Kαλα δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι ο Κοζι και οι αλλοι μοντς και συντακτες που λενε για τον Ολυμπιακο τα παιρνουν και απο τον Κοκκαλη εκτος απο τις δισκογραφικες? :wink:

εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι το χιουμορ σου ειναι gtp?:thumbdown:

Η φαση ειναι οριακη. Αν ο παικτης του Ηρακλη ειναι οφσαϊντ τοτε σωστα καταλογιζεται αφου κατευθυνεται προς τη μπαλα και ΕΧΕΙ συμμετοχη στη φαση.

@ Night*Sky:

Δεν το βουλωνουμε και θα μαστε παντα απο πανω!

@ Paoktsis:

Διδαξε μας χιουμορ…

@ monte ( οπου και να βρισκεσαι δεν σε ξεχναω! :καρδουλες: ):

2/2 χωρις Γκαλετι. Για εξηγησε το μας λιγο…