Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Συγγνωμη μαγκες,αλλα ειδα ενα replay,δεν υπηρχε σπρωξιμο στο χερι,αλλα απο τι ειδα του χε κλειδωσει το ποδι.Θα το δω το βραδι,αλλα ετσι νομιζω

Φτιαξτο λοιπον τι περιμενεις ??? αλλα μαλλον σιγα μην κανεις αυτη τη δουλεια…βαρεμαρα…

αλλα φτιαξτο, πουλα το και τα εσοδα δωστα στο ζαγορακη να παρει κανα παιχτη

ΓΚΟΛ!!!

1-0 η παοκαρα μας ρε!!!

Kαι νέα άθλια διαιτησία σήμερα…
Ακόμα ασχολείστε με ελληνικό ποδόσφαιρο??
Μετά από αυτά τα αίσχη εγώ υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναξοδέψω χρόνο για το ποδόσφαιρο της χώρας της πουστιάς. Μην ασχολείστε μαζί τους, ας είναι όλα τα γήπεδα άδεια και ας πατώνουν τα νούμερα των αγώνων να δούμε τότε τι θα λένε…

Υ.Γ.: Ο Πολατιάν είναι για πολλές μπάτσες. Διακόπτει το παιχνίδι στο τέλος για υβριστικά συνθήματα ενώ τόσες και τόσες φορές που ακούγονταν τέτοια πιο πριν δεν έλεγε τίποτα. Όπως πολύ σωστά του είπε και ο Κατσαμπής “Όταν έβριζαν τη δική μου μάνα γιατί δε διέκοψες το παιχνίδι?”

Πλήρης απαξιώση στο “πρωτάθλημα” της σούπερ λίγδας, αυτό και μόνον αυτό αξίζει σε όλα τα λαμόγια.
(Γιατί στο κάτω κάτω τα χειρότερα λαμόγια έστησαν τη σούπερ λίγδα [Πανόπουλος, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Αρ-ντέμης Μάτσας, δηλαδή ρουφιανοχαφιές…])

Εγω παντως πεναλτυ το ειδα.
Επεσε πολυ ατσαλα πανω του ο Μπριτο.

Συμφωνω με το γενικο σχολιο για τη σουπερλιγκα του Sharuman

Λοιπον,για τον παοκ τωρα.Τα σπασμενα του πρωτου ημιχρονου

-1 πεναλντυ που δε δωθηκε υπερ του ΠΑΟΚ
-2 οφσαιντ ανυπαρκτα εις βαρος του ΠΑΟΚ.

Εγω απλα αναφερω γεγονοτα…

Κλαψε κι αλλο
θα τ’ αντεξω…

Ιδου το κρατος της Λαρισας τι αλητειες κανει!

#-o #-o #-o #-o οκ… μετρα και κανα αναποδο πλαγιο μην το ξεχασεις…

Xαχα, μας έσωσε το ταγάρι ο Ίβιτς! Αυτά είναι!!
Αλλά οκ, νταξ για αλλαγή να μπαίνει καλός είναι

ΘΕΟΣ Moretto!!!

Xaxa,να δω τους αεκτζηδες ρε!

Χαχα μπράβο ρε Μορέτο!!! :smiley:

Δεν το ειδα ρε πουστη μου, ποσταρα γαμω την τρελα μου… τρελο το πνιξιμο ???

Ρεεε,ο αστερας ειναι φαινομενο!!!

Τρελο ομως.
Να και το 2ο τωρα (κανονικο γκολ αυτο, οχι πνιξιμο)…

Με 10 η λαρισα,αποβολη του φωτακη

Παοκ-Λαρισα 1-0!

Μια γεματη νικη,ειχαμε πολλες φασεις να κανουμε το 2-0 και το 3-0.Το τελειωμα των φασεων ειναι αυτο που ελειπε,αλλα τι να κανουμε.

Νικη και του αστερα με 2-1!

Αλλη μια σεζον βρισκει τον Θρυλο μονο πρωτο στο τελος του Α’ γυρου. :slight_smile:

Εκανε ο Μορετο το πρωτοχρονιατικο δωρο του…δεν πειραζει την αλλη βδομαδα πρωτοι!
Πολλα λαθη βεβαια και απο τον Φερερ που δεν ξεκιναει Μπλανκο και Μανου…

Δεν ξες ποτε πως σκεφτεται ο προπονητης.Μπορει να μη τους βαζει λογω αντοχης ξερω γω,μη τα βλεπουμε ολα οπως θελουμε.

Και φυσικα αμα ειμαστε καλυτεροι να παμε να γινουμε εμεις προπονητες:p