Ο Α γύρος τελείωσε, οι τραυματίες του Ολυμπιακού επιστρέφουν και πρωταθλητής χειμώνα πάλι ο Ολυμπιακός…Ας το κλείσουμε το τόπικ από τώρα και ας βάλουμε ένα λινκ για την Μέρα της Μαρμότας.
Το κουρασε ο Φερερ μωρε…τον πρωτο σκορερ σου δεν τον αφηνεις εξω με τιποτα…μας εχει ξελασπωσει σε παραπανω απο τα μισα παιχνιδια!!Τεσπα δεν γαμιετε…παμε γι αλλα…
Πάντως ρε παιδιά τι γίνετε με τους αριστερούς μπακ εκ Ισπανίας ορμώμενους(αρουαμπαρένα, μπράβο)??? Μας πιάσανε κότσους λίγο ή μου φαίνεται?Επίσης πολύ ντεφορμέ ο Ρίμπο[-X
μορετο αρχισε με μπαλονια…μετα θα μαθεις να πιανεις και την μπαλα…χαχαχαχα
Mολις εκλεισα τα εισητηρια για διακοπες.Ποιος ψηνεται?
Τουλάχιστον βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα… Και τώρα η ΑΕΚ είναι 3η? Ανεμομαζέματα, ανεμοσκορπίσματα:p
Πέρα από την πλάκα, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Ο Ολυμπιακός έχει την επόμενη αγωνιστική το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ. Όποιος νικήσει θα είναι πρώτος και στην ισοπαλία περνάει η ΑΕΚ πρώτη (παίρνοντας ως δεδομένο ότι θα νικήσει). Ο Ολυμπιακός πρέπει ακόμα να μάθει να κερδίζει τα εκτός έδρας ματς. Νιώθω ότι ο τρόπος που παίζουμε εκτός έδρας στην Ελλάδα είναι λίγο ως πολύ λάθος. Παίζουμε λες και είμαστε στην Ευρώπη και θα μας δώσει ο αντίπαλος χώρο για να επιτεθούμε με μόλις 3-4 παίκτες κάθε φορά. Πολύ κακή συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας. Τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ θα νικήσουμε (και το λένε όλοι:p )
Ο ΠΑΟ είναι ασταθέστατος και χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά όπως τον είδα σήμερα, κάτι λείπει από την επίθεση. Ίσως όχι επιθετικός, αλλά επιθετικός χαφ στον άξονα. Όπως και να έχει, από τις 3 ομάδες της κορυφής είναι ο μόνος που δεν έχει δικαιολογία για την τόση αστάθεια.
Η ΑΕΚ θα χάσει και τα 2 ντέρμπυ στην έδρα της. Δεν πίστευα ότι μπορεί να πάρει ντέρμπυ (από τους 3 πρώτους στη βαθμολογία (εξαιρείται η ΑΕΚ προφανώς), έχει χάσει και από τους 3). Το παιχνίδι της όμως συνεχίζει να είναι ότι πρέπει για να παίρνει βαθμούς με τους μικρότερους του πρωταθλήματος. Ευνοϊκό πρόγραμμα, αλλά εγώ αναμένω και κοιλιά. Έκανε προετοιμασία πολύ νωρίς και από τότε παίζει σταθερά σε ένα συγκεκριμένο καλό επίπεδο.
Πάμε για το ντέρμπυ τώρα…
Απορώ τι κάθεστε και κάνετε και τεχνικές αναλύσεις. Το πρωτάθλημα θα το πάρει αυτός που πάρει τα περισσότερα σφυρίγματα. Εντάξει ο Βάζελος ίσως χρειαστεί μερικά παραπάνω.
Οταν καταλάβει ο Μορετο οτι η μπάλα δεν εχει σκατά,τότε θα παρουμε και το πρωτάθλημα…
δηλάδή ο Ατρόμητος?8O 8O 8O
Αυτη η ΑΕΚ θελει να παρει πρωταθλημα? ΑΧΑΧΑΧα,το αλλο με τον φερερ(οχι με τον τοτο) το ξερετε?
πολλά λέγονται και πάλι. το σίγουρο είναι ότι βλέπουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα.
όταν χαρίζεις 2 γκολ σε μια πολύ ζόρικη έδρα, πως να πάρεις βαθμούς? εξαιρετικοί Φιλομένο/Καρντόσο και δίκαιη η νίκη του Αστέρα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. συνεχίζουμε.
ο ΠΑΟ είναι πολύ ασταθής. ούτε δεύτερο δεν τον βλέπω.
ο γαύρος είναι αίνιγμα. εξακολουθώ να θεωρώ την ΑΕΚ φαβορί (ως πιο σταθερή ομάδα), αλλά θέλω να δω τις μεταγγραφές του. αν είναι εξαιρετικές (όπως λένε) οι θεσπέσιες (αλά Νούνιεζ, Αρτσούμπι) θα δούμε…
η ΑΕΚ στάθηκε καλύτερα από όλους στην Τρίπολη, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μετράει. το παν είναι η ψυχραιμία - ψυχραιμία που η ΑΕΚ δεν δείχνει να έχει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσους τσαμπουκάδες.
Με το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή. Έχουμε πάγκο κ κοιτάμε μπροστά. για να δούμε, για να δούμε.
σκεφτείτε κ το εξής : χάσαμε 4 ματς
με ΠΑΟ, Αστέρα δικαιολογημένα
με γαύρο, ήρα μαγική εικόνα. είμαστε αισιόδοξοι !
Για αυτό κλείστηκε ο Χαλκιάς για του χρόνου??
δεν είδα τα ματς, αλλά ο (γαύρος) καρπετ άφησε αιχμές για σπρώξιμο ΠΑΟ/γαύρου…
πείτε τώρα για την παράγκα της ΑΕΚ
επειδή θα αρχίσουν πάλι οι βλακείες ξαναλέω ότι το πρωτάθλημα έχει μεν από καιρούς εις καιρών κακές διαιτησίες, αλλά ουχί “ύποπτες”
Ρε ο σκορδας ειχε γενεθλια:lol: :lol:
Ο Αρης ευνοηθικε απο διαιτησια.Καιρο ειχαμε να το δουμε και αυτο
Eνα αρθρο του Καρπετ πριν 2-3 μερες.Τα λεει ωραια.
Λεει για τον Αρη συγκεκριμενα.
Ξεσκίστηκε… δεν ευνοήθηκε.:lol: :lol: 2 πέναλτι έπνιξε το κοράκι.[-X :-k
Ο Μορέτος μπορεί να έφαγε γκολ που δεν τρώγεται, αλλά έχει ή δεν έχει κάνει αποκρούσεις τρομερές στα προηγούμενα ματς ? Και ο Νικοπολίδης έχει φάει γκολ επιπέδου 5Χ5 αλλά μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι καλός τερματοφύλακας έστω και σε αυτή την ηλικία ? Ευτυχώς για μας έχουμε 2 σχεδόν ισάξιους τερματοφύλακες, οπότε την επόμενη αγωνιστική βλέπω κάτω από τα δοκάρια τον Μάχο. Αλήθεια ο Αραμπατζής τόσο κακός είναι ?
Σχετικά με τα ματς, αν και δεν τα είδα, εκτός του ΠΑΟ, έχω να πω ότι όπως φαίνεται μόνο ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και την εμπειρία να παίρνει ματς. Πέρσι θυμάμαι το κάναμε και εμείς αρκετές φορές. Πιστεύω ότι τον βοήθησε πολύ σε αυτό η ευρωπαϊκή του φετινή πορεία.
Τώρα για τις επιλογές Φερέρ, νομίζω ότι και πάλι δικαιώθηκε αν και μενα δεν μ’αρέσει να τρώει πάγκο ο Ζορό. Έβαλε Μανού και Μπλάνκο μέσα και ο ένας έβγαλε τη σέντρα, ο άλλος το βαλε. Μακάρι ο Αστέρας να βγει 4ος να μείνει στην ιστορία και να κρατήσει τους παίχτες αν θέλει να κάνει τπτ του χρόνου στο UEFA. Αξιοσημείωτο ότι έχουμε αρκετά καλές ομάδες σχετικά ψηλά στην βαθμολογία (Αστέρας, Άρης, Πανιώνιος)
Και κάτι τελευταίο. Οι 3 μεγάλοι της Αθήνας χρειάζονται μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει υλοποιήσει μερικές. Οι άλλοι λίγο πολύ ψάχνονται. Εκεί στον ΠΑΟ τους φοβάμαι λίγο γιατί τελευταία τπτ δεν τους βγαίνει. Με τόσους επιθετικούς που μπορούν να παίξουν βασικοί, κοιτάει κάτι Μανούτσους. Τι να πεις. Football Manager γίναμε, πάρε ότι μπορείς.
Δίκαια ο Ολυμπιακός πρωταθλητής χειμώνα, το συμπέρασμα.
μπορείς να αλλάξεις επώνυμο. σου στέλνω το τηλέφωνο του ληξιαρχείου με πμ
Άσε ρε. Αν θες να πάρεις πρωτάθλημα, παίζεις μπάλα και βάζεις γκολ ή τουλάχιστον δεν δέχεσαι.
Φέτος ο Ολυμπιακός μου φαίνεται ο καλύτερος των τελευταίων 3-4 χρόνων.
Εμείς πέρσι παίζαμε στην πλειοψηφία των ματς μεγάλη μπάλα. Φέτος δεν το έχω δει αλλά παίρνουμε αποτελέσματα. Όπως και ναχει στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Για μένα πιο πολύ θα μετρήσει αν το πάρουμε α) καθαρά, χωρίς σπρώξιμο και β) αναδειχθούν παίχτες που θα βοηθήσουν του χρόνου για Ch.L και repeat.
εμένα να μην μου μιλάς έτσι γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα…
ΑΕΚ σ’αγαπώ - jester δεν ξεχνώ