Αυτο θα πει “Ξερω να αξιοποιω τις ευκαιριες μου”
E ναι φυσουσε σε καθε ημιχρονο υπερ μας και εσπρωχνε ο αερας την μπαλα στα διχτυα.Και 3 φορες κιολας.
Τις αλλες 3 αστοχησε ο βλακας.
Η διαιτησια και ο Κοκκαλης φταινε!
@tolkii Εμενα μου λες?Αυτο ακριβως ηθελα να δειξω.Το ματι γιατι μου το κλεινεις?
@therion Αμα με αυτα που λες απαντας σε μενα,εχεις μεγαλο κομπλεξ
:!: :!:
Εγω ειμαι ο κομπλεξικος??!!!
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
:-k :-k :-k :-k
Ενα ποστ δε φερνει την ανοιξη
3 μήνες τη φέρνουν όμως. 8)
Ναι βρε παιδι,εγω πλακα σε εκανα.Απλα εχεις μια ταση να απαξιωνεις ολες τις ομαδες που ειναι στη βαθμολογια πανω απο τη δικια σου,ειτε χασουν ειτε κερδισουν.
Ευχαριστουμε για το μπραβο,το αξιζουμε.
Ναι ρε παιδι μου,αλλα δε φανηκε τοσο πολυ οτι εκανες πλακα,παρα του οτι μου τη μπηκες ετσι στο ντουκου.Την αλλη φορα οταν κανεις πλακα προσεχεις τον τροπο με τον οποιο την κανεις,γιατι το η διαιτησια και ο κοκκαλης φταει δεν ηταν και ο ορισμος της πλακας,ετσι?Ξες τι σου λεω…
Δηλαδη το “η διαιτησια και ο Κοκκαλης φταιει” το θεωρησες προσβλητικο προς εσενα?
Οχι,ειναι το βασικο σας επιχειρημα οταν χανετε.
Ρε ηρεμήστε ρε με τις διαιτησίες. Απλώς κοιμάται ο θεος.
Τωρα που η ΑΕΚ ειναι 3-0 στο 18’ ξαναγινε ομαδαρα?
Καταλαβα τι εννοουσε,και δε γουσταρω μπιχτες κλπ.Αμα ειναι να το πει στα ισα.Και επισης τσατιστικα επειδη δε το χρησιμοποιησε σε συζητησεις περι διαιτησιας,αλλα σε ποστ μου που επευφημω τον αρη,δηλαδη τι αλλο:?
ήδη 3 ρίχνουμε. περνάει η κρίση ελπίζω
Βεβαια.
Ενα 3-0 στον ποδοσφαιρικο ογκολιθο που λεγεται Βεροια ολα τα κακα σκορπαει!
φέρε εσύ Χ αύριο, κ ότι θες σκορπάει.
το πρωτάθλημα θα κριθεί με τους μικρούς. εσύ πέρυσι έχασες 2 φορές από ΠΑΟ κ βγήκες πρωταθλητής, όταν ο Βάζελος βγήκε τρίτος
η ομάδα θέλει ηρεμία κ ένα καλό σκορ θα την βοηθήσει. με τη Βέροια παίζω αυτή την αγωνιστική, ποιόν να νικήσω?
Είναι γελοίο να μιλάμε για κρίση. Δεν κατάλαβα γιατί όλοι βγαίνανε και λέγανε ότι περνάμε κρίση. Και αν όντως περνάγαμε κρίση (θεέ μου χάσαμε 2 ματς σερί! Τι κρίση) είναι αστείο.
αστείο είναι, αλλά ναι περνάμε κρίση
όπως θα περάσει ο γαύρος αν χάσει
όπως θα περάσει κ ο παο αν χάσει
στην Ελλάδα ζούμε
Έλα τώρα, πότε ακούστηκε περι κρίσης σε άλλες αντοίστιχες περιπτώσεις? Μόνο εμείς είμαστε τόσο υπερβολικοί (σε όλους τους τομείς). Και επίσης, επειδή στην Ελλάδα ζούμε, πρέπει να κοιτάξουμε να μην μας βολεύουν αυτές οι δικαιολογίες…