Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

και η κρίση συνεχίζεται…

μείωσε η Βέροια :stuck_out_tongue:

Όχι γαμώτο, το χάσαμε το πρωτάθλημα…
Του χρόνου, δεν πειράζει…

Tι σπριντάρισμα έκανε ο κωλόγερος στο γκολ του Παυλή…

Ποιά κρίση μωρέ με 2-3 άσχημα αποτελέσματα ? Πάντα δεν κάνουν κοιλιές οι ομάδες ? Και κρίση δλδ να ήταν, η νίκη δεν θα σήμαινε τπτ. Πάντως από ότι φαίνεται πείσμωσαν οι παίχτες, το πήραν λίγο προσωπικά, ειδικά ο Ρίμπο.
Τι να πει τώρα κανείς για τις αποδοκιμασίες στον Φερέρ που έγιναν απ’ότι άκουσα. Δεν θα φταίει μετά αν μας παρατήσει στη μιζέρια μας και πάει έξω με καλύτερα λεφτά και καλύτερο υλικό και εμείς ψάχνουμε να μας βγει κανάς Τουμπακοβιτς.
Ο Ντέμης οφείλει να βγει και να στηρίξει ομάδα (παίχτες-προπονητή). Δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη αυτόν που αποθεώνεις να του κουνάς μαντήλι. Πολύ Primera Division βλέπουν οι οπαδοί.
Και κάτι τελευταίο, πρέπει να κλείσει τώρα ο Μπλάνκο, τουλάχιστον ως επιβράβευση για την μέχρι τώρα απόδοση του. Καιρό είχε να βρεί τέτοιο σκόρερ η ΑΕΚ.

Όσοι μίλησαν για κρίση είναι οι ίδιοι γελοίοι που σας έκαναν υπερομάδα επειδή κερδίσατε…χμ…καμία σοβαρή ομάδα δεν κερδίσατε (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Αστέρας, Ευρώπη)…επειδή τέλος πάντων κάνατε κάποιες νίκες :wink:

Eντάξει, δεν ήρθε και για ψυχικό

Δεν είπα αυτό, απλά είπα ότι μπορεί να βρει και καλύτερα. Όχι να μην βλέπουμε τα λάθη του, απλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα εξαιτίας τους.

Δεν είναι σοβαρές ομάδες ο Πανιώνιος και ο Άρης και ειδικά στην έδρα τους ? Το θέμα περι υπερομάδας ή όχι νομίζω ότι δεν ισχύει, αλλά ότι έχει να κάνει περισσότερο με το αν φέτος έχουμε περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους 2 να το πάρουμε. Και αυτό λόγω της περσινής εικόνας και του βελτιωμένου θεωρητικά υλικού. Η πολύ καλή αρχή, χωρίς εξαιρετικό θέαμα αλλά με ουσιαστικές και αποτελεσματικές εμφανίσεις, ταυτόχρονα με την αδυναμία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην αρχή να παίρνει αποτελέσματα, ενίσχυσαν αυτή την άποψη. Αυτό είναι όλο πιστεύω.
Τώρα οι δημοσιογράφοι μπορούν να λένε ότι θέλουν. Εδώ έφερναν Ρικέλμε, Σαβιόλα στον ΠΑΟ και Ρονάλντο στον Ολυμπιακό κάποια περίοδο.

ο παναθηναικος ειχε κανει επισημη προταση στον σαβιολα.

Η φετινή κατάσταση με την ΑΕΚ είναι γελοία. Πραγματικά βγαίναν και λέγαν ότι ναναι στις αρχές και συνεχίζουν ακόμα. Φέτος παίζουμε χάλια μπάλα, αλλά αυτό δε βγήκε κανένας να το πει… Και αν τις άλλες χρονιες υποτίθεται ότι είχαμε κάποια δικαιολογία, φέτος που δηλωμένα πάμε για πρωτάθλημα, γιατί παίζουμε χάλια?

Tι γκολαρα εβαλε ο Μπλανκο…Τωρα το δα!!

Ο Μπλανκο οντως “βλεπει” διχτυα ρε παιδια μου. Ειναι φορ που σκοραρει. Και μου προξενει πραγματικα τεραστια εντυπωση που δεν τον εχει ηδη αγορασει η ΑΕΚ…

ρε γαύροι δεν λέτε για απόψε να αφήσετε την ΑΕΚάρα ήσυχη? πάλι 15 γκολ θα βάλετε φαντάζομαι…

πολύ ταπεινοί είστε φέτος κ μου την σπάτε. αφού έχετε “κλειδώσει” το πρωτάθλημα, γιατί δεν κάνετε καμιά γραφική δήλωση ?

α. δώστε το σάιτ που βλέπεις τα γκολ

β. περί ΑΕΚ

η ΑΕΚ με 2 χαμένα παιχνίδια δεν μπήκε σε κρίση. απλά άρχισε η κλασική γραφική γκίνια του Έλληνα οπαδού. στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως από την άλλη φτάνουν 3 γκελες για να μείνεις 5 βαθμούς πίσω και τότε μπάη μπάη. το πρωτάθλημα θα κριθεί περισσότερο με τους (φετος) πιο δυνατούς μικρούς κ λιγότερο στα ντέρμπυ. ο φερέρ δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά είναι προπονητής. στην άεκ έχουμε δει κ τουμπάκοβιτς, κ ντούμι κ άλλους γραφικούς, άρα καλά θα κάνει ο ντέμης να στηρίξει ένα κανονικό προπονητή, μπας κ δούμε άσπρη μέρα. ναι έχει κολλήματα, αλλά δεν φταίει αποκλειστικά αυτός. πχ ρίμπο-Λύμπε-Μπλάνκο δεν χωράνε. τι να κάνει ο μπάρμπας? κόβει το μικρότερο όνομα (λανθασμένα).

ο ρίμπο ή θα δώσει ή θα χάσει το πρωτάθλημα. έτσι είναι. έχασε το ντέρμπυ, αλλά χθες ξεάγχωσε την ομάδα όταν το χρειαζόταν πολύ, γιατί και με 1-0 η ομάδα δεν θα ήταν οκ.

μου αρέσει που όλοι έχουμε απαιτήσεις για μπάλα από την ΑΕΚ, την ομάδα με την πολύ καλή επίθεση κ πολύ καλή άμυνα, όταν χρόνια τώρα έπαιρνε όπως να ναι το πρωτάθλημα ο ολυμπιακός κ κανείς δεν μιλούσε για την αθλιότητα της μπάλας του (τα τελευταία χρόνια). όλοι φέτος θέλουν να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα, με μπαλάρα κ μεγάλα σκορ. η ομάδα προσπαθεί, ο φερερ κάνει ότι μπορεί κ εγώ είμαι αισιόδοξος.

το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι με τις μεταγγραφές ο γαύρος έχει και πάγκο, άρα θα ανέβει. να δούμε

θα σας νικήσουμε στο οακα 0-3… :stuck_out_tongue:

έτσι ρε Σάμη !

Θεός !
http://www.youtube.com/watch?v=qFWAYHF2rbw

Κλασικός παπάρας Χατζηχρήστος…Μερικές αξίες τελικά είναι αναλλοίωτες στον χρόνο…

7 η ωρα εχει τσοντα με τιτλο…οο παναθηναικος στο ρολο του γκουσκγουνη ο ολυμπιακος στον ρολο της τινα σπαθη!!1

Παιδια ειμαι συγκινημενος.Ο ΠΑΟΚ πηρε πεναλντυ μετα απο 55 παιχνιδια

Δυστυχως το χανει ο γεωργιαδης,το θετικο ειναι οτι μενουν με 10 παικτες οι ξανθιωτες