Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Μήπως αρχίζουμε με γκρίνια; :roll:

Ε, οπου ναναι θα παιζουνε με μας!!

Τις ειδες τις φασεις? Και οι δυο εποπτες κοιμηθηκαν. Συν του οτι ο διαιτητης δεν εβγαλε καρτα στον Κωνσταντινιδη για κρατημα φανελας σε αντεπιθεση. Συν του οτι εξισου τραγικος ηταν κι ο Τεροβιτσας. Για θεαμα δεν μιλαμε, 3 φασεις σε καθενα απο τα 2 ματς. (Στο 70’ του Ξανθη-ΠΑΟΚ ειμαι)
Μ’ολα αυτα απορω που το βρηκαμε το super και το βαλαμε μπροστα απο το league.

Απλο:

Ο Θρυλος ειναι Super και ολοι οι αλλοι ειναι η League!!

εσυ προσεχε μη τερματισετε τρίτοι και καταιδρωμενοι.:lol: :stuck_out_tongue:

εντιτ: κανονιστε τη πορεια σας. ο γκαντεμης θα δει μπαλα φετος. :stuck_out_tongue: 2-1 το αυριανο. θα επαναφερω τα βουντου του ροτσα!

απο το 2009-2010 o πρωταθλητης β προκριματικο Champions League και 3 ομαδες στο Uefa…
Αυτο θα ισχυσει εκτος και αν μαζεψουμε πολλους βαθμους φετος…απιθανο δηλαδη:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

το καλο απο αυτο μονο ενα ειναι. αντε μηπως ξυπνησουν καποιοι, επειδη πολυ εχουν επαναπαυτει. αν ειναι καθε χρονο και ουεφα, ελπιζω μπας και δουν πιο σοβαρα το δικο μας. η λιγκα φερνει και φραγκα, οπως και να το παρει κανεις.

η λεβαδειακαρα θα το παρει … ελα μωρη πατριδα :papas: :papas:

Σε 4 περίπου ώρες αρχίζει η μητέρα των μαχών…8) 8) 8) 8) 8)

σουβλάκια,μπύρες και ντέρμπι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πιτσες μπυρες και ντερμπι,αλλα και το κυριοτερο,χοντρο δουλεμα στον κολλημενο βαζελο φιλο μου :smiley: (συμφωνησαμε με εναν αλλο φιλο μου αεκτζη να του πηγαινουμε κοντρα οποτε βριζει τον διαιτητη.Θα φαμε κανα ξυλο σημερα :-s )

Ρε να σας πω. Είδε κανείς τον Πολυχρονίου στο pre-game show;
Είπε ότι θα φέρουν τους U2 και τους Red Hot ή ιδέα μου ήταν; :-k

Πάλι φήμες…

Βγαίνει ο κάθε άσχετος στο φόρουμ κ λέει ότι θέλει

:ban: :ban: :ban: :ban:

Ρε άθλιε, είπε ότι για τα 100 χρόνια του Βάζελου θα κάνουν εκδηλώσεις και συναυλίες στη Λεωφόρο και κάτι τέτοια…
Και κάτι πέταξε και για αυτούς! 8)

θεε.όλοι οι άχρηστοι σε ένα κανάλι.
και είναι το δημόσιο κανάλι.
είμαι ευτυχισμένος:)

Έλα μωρή Λαρισάρα!!!
ΟΦΗ-Καλαμαρια 3-2
Ηρακλής-Εργοτέλης 0-1
Τρίπολη - Λάρισα 0-1

Μόνο την κίτρινη αρμάδα δεν θα δούμε… :frowning: :frowning: :frowning:

Περιμένω να κερδίζει ο ΠΑΟ με 1-0 με πολύ ξύλο

πείτε πριν αρχίσει !

έλα μωρέ ! επιτέλους μπάλα !

O Mauro Poy μου φαίνεται ότι έχει άλλη γνώμη.:stuck_out_tongue:

¶σε ήμουν στο ματς, οι επόπτες και ο διαιτητής δεν κάνουν ούτε για Γ. (Βέβαια ο Παπασταμάτης είναι γνωστός άσχετος).

Αυτά είναι τελικά?:-k

Ευτυχως αδικησαν και τις δυο ομαδες γιατι αλλιως θα τρωγαν κανα κοτρωνι. :Ρ

Ρε πως κλαδευουν ετσι τα γαυροι? Και τι σκατα ειναι αυτος ο εποπτης στην περιοχη του γαυρου? (Α’ ημιχρονο)
Ο Γκαλετης ειναι 2 κλασεις πανω απ’οποιονδηποτε παιχτη στο γηπεδο αυτη τη στιγμη και δεδομενης της απουσιας του Λουκα Βυντρα.

αντί να δείξουν τη ντρίμπλα του Λουά Λουά στον Μάτος για να δούμε πώς την έκανε, ήταν και μας έδειχναν τον πρόεδρο της ΕΡΤ? άι σιχτίρ βλήματα