Πραγματι επρεπε να παρει οσκαρ που συνεχισε να παιζει μετα απο τετοια εγκληματικη αγκωνια! Αλλα δεν μου ειπες, μεχρι να αποβληθει ο Κωτσιος ποσες φασεις ειχατε κανει?
σχεδόν τίποτα.έλα ρε συ τώρα,τι εγκληματική αγκωνιά,ας είμαστε σοβαροί…
είχαμε παίξει και ματς με παράταση τρεις μέρες πριν…
δεν καθόρισε το ματς η φάση,αλλά σίγουρα το επηρέασε.
βασικά,πέρα από τα γκολ,ούτε εσείς είχατε φάση.
Το χετε καταλαβει οτι αυτα μονο στην Ελλαδα ακουγονται ε? Η Μιλαν χτες επαιξε λες και καθε παιχτης ειχε 20 παιχνιδια στα ποδια του. Θα μου πεις αυτη ειναι Μιλαν. Ε, δεν σου ζητησα να παιζεις λες και εισαι σε τοπ φορμα. Απλα να παιζεις ποδοσφαιρο, οχι να το κακοποιεις. Εγω απλα ζηταω να μην παιζουν με γιομες, να δινουν πανω απο 1 σωστη πασα σε καθε επιθεση, να κανουν σουτ που να ειναι και λιγακι απειλητικα, να μαθουν τι σημαινει παιζω με τη μπαλα κατω κλπ.
Γουνδουλακης ουτε για Β’εθνικη. Μακος μονο να κοβει, μπροστα ειναι κινδυνος για την ομαδα του. Καλβο πιο πολυ θα βοηθουσε αν εκανε κερκιδα. Για ολους μια καλη κουβεντα υπαρχει.
Λογικο ειναι να μην παιζουν μπαλαρα, αλλα ειναι ντροπη η 4η και η 5η ομαδα του πρωταθληματος να παρουσιαζουν τετοια χαλια. Και λεγαμε και για καλυτερο πρωταθλημα, πως…
Μωρε το χα καταλαβει ποσο χαλια ειμαστε αλλα οταν το βλεπω απελπιζομαι ακομα περισσοτερο…
Ο Σαμψων καλουτσικος παιχτης αλλα εχετε 40 τετοιους και πηρατε και τον Ιβιτς. Τι θα τα κανετε τα 10 χαφ, δεν ξερω.
H αμυνα του Πανιωνιου ηταν εξαιρετικη. Αν ειχε σε καλυτερη μερα Τζιμπουρη και Λουρετσο θα εκανε ζημια. Ασυνδετος εντελως ο Αρης, ακομα χειροτερο το χορταρι στο Χαριλαου…
Ο Μπερτε αν ηξερε λιγη μπαλα να δινει καμια πασα και να μην απομακρυνει μονο δεν θα παιζε στον Πανιωνιο. Ειτε Κοκε ειχε ν’αντιμετωπισει, ειτε Κοστα, τους εξαφανισε. Αλλα τα χαφ των δυο ομαδων ηταν απαραδεκτα.
Ο Μπερτε γαμωτο δηλαδη ποσο τερας ειναι.Ο Κοστα μου απεδειξε παλι οτι ειναι τραγι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργος,ενω ο Κοκε και ο Γιοναν ηταν ανετοιμοι(ο Κοκε δεν μπορουσε να σπρινταρει).
Ο Νατσο Γκαρσια ηταν παρα πολυ καλος,και προσπαθησε και ο Φελιπε(και οι 2 κιτρινες που του εδωσε ο Τεροβιτσας ηταν τραγικες).
Αν δεν ημασταν και λιγο τυχεροι,θα το χαμε χασει το ματς.
Καλα ρε ειναι δυνατον να κριθει μια ομαδα απο το πρωτο της ματς…?
Λεντ εισαι ενας κομπλεξικος μπαουγκτζης και βγαζεις το κομπλεξ σου λεγοντας κομπλεξικα πραγματα.