Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Απλα μου συνεκρινες Φερερ με Λεμονη. Γενικα αυτο το θεμα με τον Λεμονη ειναι λιγο αστειο. Εγραψα και παραπανω τι εχει κανει στην καριερα του ως προπονητης. Πουθενα μεχρι στιγμης δεν απετυχε και αν δε κανω λαθος, μετα τον Ολυμπιακο πουθενα δεν τον απελυσαν…

Τακτικα ειναι εξαιρετικος κατ’ εμε. Ηταν ηδη απο την πρωτη θητεια στον Ολυμπιακο πολυ καλος αν και σε καποια ματς οχι και τοσο (πχ. με Ματντσεστερ εντος στο 0-2). Εκει που εχανε ηταν στον τομεα των αποδυτηριων. Οπως πολυ σωστα ειπε ηταν σχεδον “φιλαρακι” με τους παικτες αλλα του γυρισε μπουμερανγκ. Ειδικα οσο υπηρχε στην ομαδα η κλικα “Ελε-Γκεο-Ανατολ”. Τωρα ομως αφενος ο Λεμονης εχει σοβαρεψει αφετερου η ομαδα εχει ελαχιστους ιδιους παικτες με αυτη του 2002. Πλεον ειναι ετοιμος να κανει το μεγαλο βημα. Δεν ισχυριζομαι οτι θα τα καταφερει οπωσδηποτε, αλλα εχει πολυ καλες προοπτικες. Μενει να το αποδειξει ο ιδιος…

Gigatron, κουβεντούλα σε κλίμα χαβαλέ κάνουμε. Εξάλλου, όταν θα αποδειχθώ σωστός, δε θα σας κοροϊδεύω όλους τόσο πολύ όσο φοβάστε!!!:stuck_out_tongue:

Λοιπόν, το τόπικ είναι Ελληνικό Πρωτάθλημα και όχι “Σεζόν 2007-2008”. Δηλαδή, να μην ξαναδιαβάσω τις λέξεις “αργός”, “δίχως αντοχές”, “γέρος”, “δεν μαρκάρει” και “κακή άμυνα”. Αυτές είναι λέξεις που δε στέκουν στο συντακτικό του ελληνικού προδοσφαίρου. Επίσης, κακός λόγος για το Δέλλα, σε μερικές χώρες της Αφρικής ισοδυναμεί με δημόσια εκτέλεση. Προσέχετε γιατί θα δώσω τα ip σας!!!

Η ΑΕΚ έχει ένα handicap που το έχετε ξεχάσει όλοι. Λέγεται προπονητικό κέντρο και 40 θλάσεις ποδοσφαιριστών πέρσι. 40 θλάσεις, σημαίνει ότι κάθε μέρα από την προπόνηση λόγω θλάσης λείπουν 2-3 παίκτες. Και αν σκεφτούμε ότι πέρσι στο Ρέντη ο Ρίμπο είχε θλάσεις, τότε δε ξέρω τι να περιμένω για φέτος.

Φερέρ, δεν είχε αποτυχημένη σεζόν σε Μπάρτσα. Ήταν ο προπονητής των ακαδημιών και τη χρονιά που η Μπάρτσα είχε το χαμηλό μπάτζετ, τον έβαλαν για να εισάγει στην ομάδα τα πιτσιρίκια των ακαδημιών. Για Λεμονή, δε θέλω να μιλήσω. Όπως πάντα τους προπονητές εγώ τους κρίνω από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα ήταν ότι 2 χρονιές με το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του Ολυμπιακού μας έφερε 4ους στην Ευρώπη. Στο Πρωτάθλημα όμως ήταν αξιοπρεπέστατος.

Και τώρα μία λίστα με τους παίκτες του ΠΑΟ για τους οποίους έχουν ακουστεί γκρινιές:

Αρχηγός: Βύντρα

Τσιράκια της διοίκησης: Γκούμας, Γκονζάλες

άμπαλοι: Γκονζάλες (υπενθυμίζω τους διθύραμβους για Σιντιμπέ όταν έγινε βασικός)

παίκτες ακαδημίας που δε ξέρουν τι φανέλα φοράνε: Λεοντίου, Τζιόλης, Δάρλας

άμπαλοι: Σέριτς, Ρομέρο

παίκτες που βολεύτηκαν από το νέο συμβόλαιο: Δημήτρης Παπαδόπουλος

παίκτες που δεν είναι συγκεντρωμένοι στο ματς: Μόρις

Ολίγα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τους παίκτες του ΠΑΟ από οπαδούς του ΠΑΟ (εγώ αντιοπαδούς του Τζίγγερ θα έλεγα, αλλά τέλος πάντων)

Mήπως αντί για Γκονζάλες εννοείς Γκαλίνοβιτς και αντί για Σιντιμπέ Εμπέντε ?
Πάντως ο Εμπέντε δεν ήταν και άχρηστος, ίσα ίσα αρκετά καλό θα τον έλεγα. Για`μενα ο Γκαλίνοβιτς όμως είναι ένα κλικ παραπάνω, το ίδιο και ο Μάλαρτζ.

Πρωτο φετινο θυμα των τραβηγματων/θλασεων της ΑΕΚ ο Αρουαμπαρενα, εκτος προπονησεων για μια εβδομαδα. Χανει Σεβιλλη και ισως την πρεμιερα…

Παντως και προπερσι με Σαντος, στο ιδιο προπονητικο κεντρο ηταν η ΑΕΚ αλλα δεν θυμαμαι να ειχε τοσους τραυματισμους…

ο γκαλινοβιτς δεν ειναι καλος,βασικα ειναι ασταθης(μια παιζει καλα,και μια χαντακωνει την ομαδα)ο μαλαρτζ απο την αλλη ειναι πολυ καλη μεταγραφη και θα ναι βασικος ολη την χρονια!!!

ποστ απιστευτου μεγαλειου.

λεπον, φετος εχω σκοπο να παρακολουθησω μπαλα μετα απο 7 χρονια αποχης. καλα ειμαι σιγουρος οτι η καλυβα του μπαρμπα θωμα (γκουχ γκουχ) θα ειναι στο προσκηνιο και παλι. ο παναθηναικος δυσκολο για πρωτη θέση και μονο η αεκ μπορει φετος να κοντραρει σοβαρα τον ολυμπιακο. το δυναμικο της ειναι υποσχομενο. 20%

ο παναθηναικος βασικα και θεωρητικα ειναι σε μια αρκετα ρευστη κατασταση. δυστυχως δε με γεμιζει εμπιστοσυνη η ομαδα και το ντερμπυ θα δειξει πολλα. με το υλικο που εχει μπορει να τον δουμε στη δευτερη θεση, μπορει και στη τεταρτη. αναμενουμε πρωτες εντυπωσεις. 10%

ο ολυμπιακος εχει παικτες, εχει καλυβα, δεν εχει προπονητη. πιθανοτητα 70%

Εφοσον λες οτι εχεις 7 χρονια να δεις ασε τις καλυβες. Περσι πηραμε το πρωτο πεναλτι οταν το πρωταθλημα ειχε κριθει υπερ μας…

Θρακομακεδονες=αθλιο προπονητικο κεντρο, θυμαστε οταν ειχε βρεξει περσι αναγκαστηκαν να πανε οι παικτες της ΑΕΚ στα 5χ5 η καπου αλλου για να προπονηθουν. Τραγικο ιατρικο τιμ, μεγα λαθος η λυση συνεργασιας με λακη νικολαου και πανταζη, συν οι σκληρες προπονησεις απο τον εκαστοτε προπονητη… Αρα να υπολογιζουμε για φετος παλι πολλους τραυματιες για την ΑΕΚ…(εδω που τα λεμε δεν εχει και κανενα ουαου παγκο…οποτε αστα να πανε)

Δλδ έλεος, λίγο σοβαροί να είμαστε.

ακριβως. να ειμαστε σοβαροι. τα τελευταια χρονια ειναι η πρωτη φορα που οπαδοι μιας ομαδας θελουν το πρωταθλημα παση θυσια. και μη μου φερνετε την περσινη χρονι ως παραδειγμα. ας δουμε και τις προηγουμενες.

σκηνικο σε εξεδρα επισήμων σε αγωνα ολυμπιακου το οποιο παιχνιδι παρακολουθουσε ενας φιλος πριν 2 χρονια. δινει πεναλτι υπερ του οσφπ και πανηγυριζουν εκει. ειναι ενας παππους συγκεκριμενα που ηταν ετοιμος να παθει καρδιακο.

του κανει ο φιλος μου “καλα γιατι κανεις ετσι; αφου εξ αλλου δεν ηταν πεναλτι” και του απαντα ο αλλος:

“καλυτερα!!!να παιρνουν μετα τηλεφωνα και να τρελαινονται!!!”

παιδια να πω την αληθεια ξερω πολλους που σκεφτονται ετσι. και οι αλλες ομαδες εχουν αουγκαλους οπαδους, αλλα οχι κι ετσι.

εντιτ: αναφερομαι ασφαλως στο συνολο των οπαδων και οχι στους γιουζερς του φορουμ.

Ναι και μου είπε ο φίλος που του είπε ο φίλος που του είπε ο άλλος φίλος…

Δλδ πραγματικά πιο άκυρο παράδειγμα από αυτό, ακόμα κι αλήθεια να είναι, δεν έχω ξαναδιαβάσει ή ακούσει.

Προφανώς έχεις πάρα πολλά χρόνια να πας γήπεδο.

κοιτα πανο, δε κατηγορησα ουτε σενα ουτε κανεναν αλλον απο δω.

και προφανως ξερω οπαδους και του οσφπ αλλα και του παο που δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια.

και μιλαω για ατομο που ασχολειται ενεργα χρονια. δε μιλαω για τη κυρα μαργιορη απέναντι, ουτε για τον καμενιδη που παει μια στο τοσο γηπεδο.

εντιτ: το 99% του συνολου των ελληνων οπαδων ειτε αμεσα ειτε εμμεσα παραδεχονται αυτα που λεω για τη μαζα. μιλαω με γεγονοτα.

Τα γεγονότα εγώ πάντως δεν τα κατάλαβα, είδα απλά έναν ηλίθιο διάλογο που δεν πιστεύω ότι ειπώθηκε ποτέ.
Και πίστεψέ με επειδή πάω συνέχεια στο γήπεδο, τέτοιες μπούρδες δε λέγονται, απλά.

Οι άνθρωποι που πηγαίνουν γήπεδο δεν είναι χαζοί και πονάνε την ομάδα τους, αναλύουν το παιχνίδι, ρίχνουν τις Παναγίες τους, αγχώνονται, γκρινιάζουν για τη μαλακία του προπονητή, βρίζουν τη μάνα του διαιτητή αλλά πίστεψέ με όχι αυτό.

Anyway αυτά. :slight_smile:

η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μού είχε πει ένας φίλος μου κάτι σχετικό,ότι κι αυτός κι ο πατέρας του γουστάρουν πιο πολύ νίκες με παράγκα,ως “εκδίκηση” σε αντίστοιχη παράγκα του παο παλιότερα…

Αυτη η αποψη ειναι απλα “αμυνα” στην κατηγορια οτι ο ΟΣΦΠ πηρε τα πρωταθληματα με τη διαιτησια ολα αυτα τα χρονια. Γενικα απο το 1996 και μετα (τυχαια ισως) γινεται φοβερα μεγαλη κουβεντα για τη διαιτησια τη στιγμη που κατα την περιοδο 1985-1995 ειχαν γινει εγκληματα πολυ πιο οφθαλμοφανη. Δεν θελω να ξεκινησω κουβεντα για το ποιος ευνοηθηκε πιο πολυ, η ποιος εστηνε περισσοτερα ματς ο Κοκκαλης η ο Βαρδινογιαννης. Απλα, η καραμελα οσον αφορα τον Ολυμπιακο εχει τραβηξει παρα πολυ πλεον…

καλά ναι,δε θα οδηγήσει πουθενά τέτοια κουβέντα…
όποιος δε φοράει γυαλιά οπαδικά ξέρει τι έγινε και τι δεν έγινε τα τελευταία χρόνια.:wink:
ειδικά πχ όποιος είναι ΠΑΟ ξέρει και τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε που η ομάδα δεν πήρε τίτλους.
τώρα,αυτό που ανέφερα,ήταν απλά ένα περιστατικό…

Ο ΠΑΟ θα το παρει ρε γιατι εχουμε την πιο ωραια εμφανιση απ’ολους (adidas rules) και εχουμε και γενεθλια! ΕΤΣΙ!
Α, εχουμε και Καραγκουνη… ΕΤΣΙ, για να σκασετε!!:har:

χαχαχα θεϊκα, προσκυναω!!!:lol3: :lol3: :lol3:
απιστευτη κριτικη, εχω λειωσει…:lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, ΟΚ, 1-4, Cheers!:drunk:

Εντάξει λοιπόν τα πήραμε όλα σκάρτα γτ πως να το κάνουμε, ήσαστε καλύτεροι κι έπρεπε να βάζουμε μπρος τα μεγάλα μέσα (παράγκα ντε!) για να σας κλέβουμε τα πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια σας!

αυτό κατάλαβες?πάω πάσο.

Φλος ρουαγιάλ!!! :smiley: