Gigatron, κουβεντούλα σε κλίμα χαβαλέ κάνουμε. Εξάλλου, όταν θα αποδειχθώ σωστός, δε θα σας κοροϊδεύω όλους τόσο πολύ όσο φοβάστε!!!
Λοιπόν, το τόπικ είναι Ελληνικό Πρωτάθλημα και όχι “Σεζόν 2007-2008”. Δηλαδή, να μην ξαναδιαβάσω τις λέξεις “αργός”, “δίχως αντοχές”, “γέρος”, “δεν μαρκάρει” και “κακή άμυνα”. Αυτές είναι λέξεις που δε στέκουν στο συντακτικό του ελληνικού προδοσφαίρου. Επίσης, κακός λόγος για το Δέλλα, σε μερικές χώρες της Αφρικής ισοδυναμεί με δημόσια εκτέλεση. Προσέχετε γιατί θα δώσω τα ip σας!!!
Η ΑΕΚ έχει ένα handicap που το έχετε ξεχάσει όλοι. Λέγεται προπονητικό κέντρο και 40 θλάσεις ποδοσφαιριστών πέρσι. 40 θλάσεις, σημαίνει ότι κάθε μέρα από την προπόνηση λόγω θλάσης λείπουν 2-3 παίκτες. Και αν σκεφτούμε ότι πέρσι στο Ρέντη ο Ρίμπο είχε θλάσεις, τότε δε ξέρω τι να περιμένω για φέτος.
Φερέρ, δεν είχε αποτυχημένη σεζόν σε Μπάρτσα. Ήταν ο προπονητής των ακαδημιών και τη χρονιά που η Μπάρτσα είχε το χαμηλό μπάτζετ, τον έβαλαν για να εισάγει στην ομάδα τα πιτσιρίκια των ακαδημιών. Για Λεμονή, δε θέλω να μιλήσω. Όπως πάντα τους προπονητές εγώ τους κρίνω από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα ήταν ότι 2 χρονιές με το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του Ολυμπιακού μας έφερε 4ους στην Ευρώπη. Στο Πρωτάθλημα όμως ήταν αξιοπρεπέστατος.
Και τώρα μία λίστα με τους παίκτες του ΠΑΟ για τους οποίους έχουν ακουστεί γκρινιές:
Αρχηγός: Βύντρα
Τσιράκια της διοίκησης: Γκούμας, Γκονζάλες
άμπαλοι: Γκονζάλες (υπενθυμίζω τους διθύραμβους για Σιντιμπέ όταν έγινε βασικός)
παίκτες ακαδημίας που δε ξέρουν τι φανέλα φοράνε: Λεοντίου, Τζιόλης, Δάρλας
άμπαλοι: Σέριτς, Ρομέρο
παίκτες που βολεύτηκαν από το νέο συμβόλαιο: Δημήτρης Παπαδόπουλος
παίκτες που δεν είναι συγκεντρωμένοι στο ματς: Μόρις
Ολίγα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τους παίκτες του ΠΑΟ από οπαδούς του ΠΑΟ (εγώ αντιοπαδούς του Τζίγγερ θα έλεγα, αλλά τέλος πάντων)