Είσαι λίγο όμως… δεν πειράζει ! αγάπη :hippy:
Θα σου πω που διαφωνώ (έχει πλάκα όλο αυτό που γίνεται καθώς οι περισσότεροι δεν έχουμε δει καλά καλά τις ομάδες μας, πόσο μάλλον των άλλων, αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι… κρίμας).
so…
Ας πω για την αεκ μιας και τελικά όλοι για την αεκ λέμε
Α. λύμπε/ρίμπο είναι αργοί, αλλά ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα καθαρίσουν 20 γκολ μαζί κ ξέρουν το πρωτάθλημα όσο λίγοι. οι παο είναι λούζερ (ο νντογε βλέπω να είναι αποκάλυψη πάντως) και του γαύρου είτε ασταθή παιδάκια, είτε παππούδες που δεν ξέρω αν θα παίξουν
Β.περι ανανέωσης : έχουν πέσει όλοι πάνω στην αεκ να την φάνε. θέλει πιτσιρικάδες θέλει κ τίτλους. μόνο οι μικροί αποδείχτηκε πως δεν τους παίρνουν. ο φερερ κάνει rotation και ΛΟΓΙΚΑ θα παίζουν όλοι μικροι και μεγάλοι. δεν με πειράζει να έχουμε πιο ώριμους βασικούς. θα με πειράξει να γίνουμε ο ολυμπιακός των τελευταίων 3-4 χρόνων. θα δούμε όμως. δεν το νομίζω γιατι στηρίζω φερερ
Γ. για τον Δέλλα έχω διαβάσει εδώ μέσα τα πιο άκυρα πράγματα. ο κάρβου (που ξέρει από μπάλα) τον σέβεται. οι άλλοι γιατί όχι? δεν ξέρω πόσα ματς θα παίξει, αλλά όσα παίξει θα είναι καλός έως πολύ καλός. είναι καλύτερος του γκούμα κ καλύτερος του ανατολ.
γενικά πάντως νομίζω ότι οι άμυνες ΟΛΩΝ φέτος θα είναι για γέλια, άρα θα δούμε ωραία μπαλίτσα και πολλά γκολ
Δ.αρουαμπαρένα δεν λέω τπτ κ ο ράμος είναι πολύ καλός. το μεγαλύτερο μέρος της αξιοπρεπούς εμφάνισης της αεκ στην Σεβίλη πέρασε από πανω του. νομίζω πως έιναι οτι καλύτερο είχαμε στα δεξια από την εποχή του καλού μπορμπόκη και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώνεται συνέχεια
Ε.ο μορέτος είναι χειρότερος από σόρε, αλλα ισάξιος των άλλων. θέλει παιχνίδια. κρατάω κ μια πισινή (ότι μπορεί να μην βγει - θα δούμε) αλλά κάποτε πήγαμε να πάρουμε πρωτάθλημα με χιώτη, άρα…
ο ασκαταραμένος είναι αστα να πάνε, το μπλάκο θα πρέπει να το δούμε πρώτα, αλλά περιμένω τουλάχιστον 10 γκολ, σεζαρ/μαντούκας μαρέσουν (αλλά εσάς όχι) και γενικά νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι κ έτσι είμαι αισιόδοξος…
τον ενσαλίβα δεν τον έχει άλλος και όποιος θεωρεί τον ζήκο χειρότερο από τον στολτίδη (σε οποιαδήποτε φάση της καριέρας τους) βλέπει άλλη μπάλα
το κακό/καλό με την αεκ είναι οι μικροί της : θα παίξουν (λόγω φερερ) αλλά θα κάνουν κ μαλακίες επειδή δεν είναι Μέσι… αν στοιχίσουν (όπως πχ πέρυσι με τον ολυμπιακό που ο Πλιάτσικας έχασε μια μπάλα που δεν την χάνεις ούτε σε προθέρμανση στο 5Χ5 και ο γαύρος σκόραρε στην αντεπίθεση) θα έχουμε προβλήματα. αν όχι, μια χαρά. πάντως όσο παίζουν τόσο θα βελτιώνονται
πχ : τον Παπασταθόπουλο τώρα όλοι ταλεντάρα τον λένε, αλλά οι αεκτζήδες ξέρουν πως τράβαγαν τα μαλλία τους στις πρώτες εμφανίσεις του με την αεκ κ καθάριζαν ο μπρούνο με τον δέλλα.
επίσης : καμια κριτική στους άλλους θα κάνετε, ή το κλείσανε από τώρα το πρωτάθλημα ?:lol: :lol: