Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Waiting for an answer…

Α. O Λουα Λουα ειναι ο νεος Γεκινι

Β. Πιθανοτερο να πηγε ο Αρης στον παλιο Ετοο

Γ. Θα βαλει κι αυτος και ο Τιερι και ο Ρονι και ο Λεο. Δεν το χανουμε λεμε!

Δ. Δεν ξερω. Ο Ντρογμπα ομως ειναι ο νεος Γουεα…

Πηρε τελευταια κουπα το 2003. Η ΑΕΚ το 2002…

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Επισης Μοντε που διαφωνεις? Με το οτι ο βαζελος εχει το πιο πληρες υλικο, με το οτι ο γαυρος εχει καλυτερο παγκο, με το οτι δεν εχετε τερμα και αμυνα, με το οτι ειστε αργη ομαδα…?

Είσαι λίγο όμως… δεν πειράζει ! αγάπη :hippy:

Θα σου πω που διαφωνώ (έχει πλάκα όλο αυτό που γίνεται καθώς οι περισσότεροι δεν έχουμε δει καλά καλά τις ομάδες μας, πόσο μάλλον των άλλων, αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι… κρίμας).

so…

Ας πω για την αεκ μιας και τελικά όλοι για την αεκ λέμε

Α. λύμπε/ρίμπο είναι αργοί, αλλά ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα καθαρίσουν 20 γκολ μαζί κ ξέρουν το πρωτάθλημα όσο λίγοι. οι παο είναι λούζερ (ο νντογε βλέπω να είναι αποκάλυψη πάντως) και του γαύρου είτε ασταθή παιδάκια, είτε παππούδες που δεν ξέρω αν θα παίξουν

Β.περι ανανέωσης : έχουν πέσει όλοι πάνω στην αεκ να την φάνε. θέλει πιτσιρικάδες θέλει κ τίτλους. μόνο οι μικροί αποδείχτηκε πως δεν τους παίρνουν. ο φερερ κάνει rotation και ΛΟΓΙΚΑ θα παίζουν όλοι μικροι και μεγάλοι. δεν με πειράζει να έχουμε πιο ώριμους βασικούς. θα με πειράξει να γίνουμε ο ολυμπιακός των τελευταίων 3-4 χρόνων. θα δούμε όμως. δεν το νομίζω γιατι στηρίζω φερερ

Γ. για τον Δέλλα έχω διαβάσει εδώ μέσα τα πιο άκυρα πράγματα. ο κάρβου (που ξέρει από μπάλα) τον σέβεται. οι άλλοι γιατί όχι? δεν ξέρω πόσα ματς θα παίξει, αλλά όσα παίξει θα είναι καλός έως πολύ καλός. είναι καλύτερος του γκούμα κ καλύτερος του ανατολ.

γενικά πάντως νομίζω ότι οι άμυνες ΟΛΩΝ φέτος θα είναι για γέλια, άρα θα δούμε ωραία μπαλίτσα και πολλά γκολ

Δ.αρουαμπαρένα δεν λέω τπτ κ ο ράμος είναι πολύ καλός. το μεγαλύτερο μέρος της αξιοπρεπούς εμφάνισης της αεκ στην Σεβίλη πέρασε από πανω του. νομίζω πως έιναι οτι καλύτερο είχαμε στα δεξια από την εποχή του καλού μπορμπόκη και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώνεται συνέχεια

Ε.ο μορέτος είναι χειρότερος από σόρε, αλλα ισάξιος των άλλων. θέλει παιχνίδια. κρατάω κ μια πισινή (ότι μπορεί να μην βγει - θα δούμε) αλλά κάποτε πήγαμε να πάρουμε πρωτάθλημα με χιώτη, άρα…

ο ασκαταραμένος είναι αστα να πάνε, το μπλάκο θα πρέπει να το δούμε πρώτα, αλλά περιμένω τουλάχιστον 10 γκολ, σεζαρ/μαντούκας μαρέσουν (αλλά εσάς όχι) και γενικά νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι κ έτσι είμαι αισιόδοξος…

τον ενσαλίβα δεν τον έχει άλλος και όποιος θεωρεί τον ζήκο χειρότερο από τον στολτίδη (σε οποιαδήποτε φάση της καριέρας τους) βλέπει άλλη μπάλα

το κακό/καλό με την αεκ είναι οι μικροί της : θα παίξουν (λόγω φερερ) αλλά θα κάνουν κ μαλακίες επειδή δεν είναι Μέσι… αν στοιχίσουν (όπως πχ πέρυσι με τον ολυμπιακό που ο Πλιάτσικας έχασε μια μπάλα που δεν την χάνεις ούτε σε προθέρμανση στο 5Χ5 και ο γαύρος σκόραρε στην αντεπίθεση) θα έχουμε προβλήματα. αν όχι, μια χαρά. πάντως όσο παίζουν τόσο θα βελτιώνονται

πχ : τον Παπασταθόπουλο τώρα όλοι ταλεντάρα τον λένε, αλλά οι αεκτζήδες ξέρουν πως τράβαγαν τα μαλλία τους στις πρώτες εμφανίσεις του με την αεκ κ καθάριζαν ο μπρούνο με τον δέλλα.

επίσης : καμια κριτική στους άλλους θα κάνετε, ή το κλείσανε από τώρα το πρωτάθλημα ?:lol: :lol:

εγω βλεπω παλι θρυλο
ειδικα τωρα με τον λουα-λουα πιστευω πως θα κανει τη διαφορα,νομιζω εχει καλυτερη ομαδα απο τους αλλους δυο.
παντως βλεπω αρκετα ενισχυμενο τον πανιωνιο,κ δεν αποκλειω εκπληξεις!!!

Μοντε:

Α: Συμφωνω. Αλλα δε νομιζω να βαλουν πανω απο 20 γκολ. Εκει γυρω θα ειναι. Οι βαζελοι ειναι λουζερς, αλλα εχουν καινουριους παικτες που ισως εμφυσησουν τη νοοτροπια τους στους παλιους.
Β: Δεν συμφωνω με ολα. Καλη κι η εμπειρια αλλα ως ενα σημειο. Ο Ζηκος ας πουμε δεν ειναι να βγαζει 90λεπτα, ασε που στα φιλικα ως τωρα ειναι ο καλυτερος της αντιπαλης ομαδας. Αργοπεθαινει και η ΑΕΚ χρειαζεται εναν ακομα να κλεισει τριαδα αμυντικων χαφ, κατα προτιμηση κατω των 30. Ο Καφες κι ο Τοζερ ειναι επιθετικογενεις. Ο Δελλας…δες παρακατω. Γενικα θεωρω οτι εγινε λαθος σχεδιασμος στην ΑΕΚ.
Γ: Ο Δελλας ξερει μπαλα και εχει καλες τοποθετησεις. Το θεμα ειναι ομως οτι ακομα κι ο Κοζυ τον περναει στο σπριντ. Δεν παιζεις Αγγλια με τα νταμαρια σεντερ φορ. Πλεον ολοι ειναι γρηγοροι κι ολοι ειναι σχετικα ψηλοι κι αλτικοι. Με εξαιρεση τον δαιμονα της Ταζμανιας Σαλπιγγγιδη. Κοντρα σε γρηγορο μπακ ο Δελλας θα εκτεθει, ειδικα φετος που δεν υπαρχει Τσιριλο να κλωτσαει στο λαρυγγι.
Δ: Ο Ραμος ειναι δεξι χαφ. Με καλα αριστερ χαφ θα εχει προβλημα. Α, ο δευτερος καλυτερος παιχτης της Σεβιλλης ηταν το αριστερο εξτρεμακι της. Μπαλα ξερει αλλα για ενα δεξι μπακ δεν ειναι το κυριοτερο αυτο. Ειδικα με το κεντρο της αμυνας σας, θα πρεπει να βοηθανε πολυ οι πλαγιοι.
Ε: Ο Σορεντινο ηταν ΥΠΕΡεκτιμημενος. Δεν ηταν επ’ουδενι ο καλυτερος στην Ελλαδα, ηταν μαζι με μερικους ακομα στους 4-5 καλυτερους. Δεν ειναι τυχαιο οτι 1,5 χρονο παρακαλαει να τον παρει καποια ομαδα και δεν τον θελουν ουτε για αλλαγη. Ο Μορεττο θα χαρισει αφθονο γελιο με τις γκαφες του, κατα τ’αλλα δεν πρεπει να ειναι κακος. Αλλα οχι για βασικος.

Aναλύσεις, αναλύσεις, αναλύσεις…

Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας που να έχει δει όλα τα φιλικά όλων των ομάδων.
Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και εκεί κρίνονται όλα.
Το να κάθεστε να αναλύετε ποιος είναι καλύτερος χωρίς να έχουν δέσει οι ομάδες μου φαίνεται λίγο ματαιοδοξία…

μην ξεγράφετε τον ΠΑΟ…τα προηγούμενα χρόνια είδαμε ότι με ηχηρές μεταγραφές,ήταν από τα φαβορί από την αρχή της χρονιάς…μέχρι το Φλεβάρη όμως!
τα σχόλια για τον φετινό ΠΑΟ,είναι περίπου ίδια με αυτά του 2004…
επίσης,γενική παρατήρηση ήταν τα τελευταία χρόνια ότι λείπει ο παίκτης που θα δώσει τη σπίθα στους πιτσιρικάδες.άπειρες φορές είχε ακουστεί ότι λείπει ένας Καραγκούνης από το κέντρο…
αυτές οι κινήσεις έγιναν.

Μπορεις να κρινεις τους Ζεραλντο και Ασκαρατε ??? :-k Ποσες φορες τους εχεις δει δλδ ??? Ελεος βλεπετε ενα παιχτη 2-3 φορες και βγαζετε τελικη αποψη για αυτον.

Led, ειδες παραπανω απο δυο φορες τον Μπουκουβαλα για να τον κρινεις ??? Ποσο σκατα επαιξε δλδ στα δυο ματς που ειδες για να λες παλτο. Ξεκωλατε επιτελους με τις ηλικιες, ο Αουραμπαρενα μια χαρα κρατιεται. Οσον αφορα το διδυμο Ριμπο-Λυμπε μονο στην Ευρωπη θα φαινεται τοσο η ελειψη ταχυτητας και αυτο το ειδαμε με τη Σεβιλλη η οποια εξουδετερωσε τον Ριμπο με διπλο και τριπλο εννιοτε μαρκαρισμα. Οσο για τον Χετεμαι, μια χαρα παιχτης μου φαινεται εμενα ο φιλανδοκοσοβαρος.

Πιστευω πολυ στη φετινη ομαδα, δεν πιστευω οτι θα παρουμε πρωταθλημα αλλα δεν το αποκλειω, εγιναν σοβαρες κινησεις και δεν πηραμε παιχτες απο τα DVD. θα δειξει αρκει οτι ξκαλο βγει απο τη φετινη χρονια να μην παει στραφη με ηλιθιες κινησεις.

Αχαχα δηλαδη εσυ ειδες παραπανω απο δυο φορες τον Χατεμαϊ?
Ο Μπουκουβαλας απλα δεν κανει για Β’ Εθνικη αν δεν βελτιωθει. Για Α’ δεν το συζηταμε καν. Δε χρειαζεται πανω απο 2 παιχνιδια για εναν παικτη που ειτε ειναι πολυ καλος ειτε πολυ κακος. Τον Μεσι με την πρωτη φορα που τον ειδα καταλαβα οτι θα γινει ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο, αντε ενας απο τους καλυτερους. Τον Βυντρα οποιος τον δει μια φορα, καταλαβαινει το αντιθετο. Δε χρειαζεται το σουπερ ματι. Αμυντικα ο Μπουκουβαλας ηταν ανυπαρκτος, οποιος επαιζε αριστερα απο τους αλλους εκανε το ματς της ζωης του. Μια σεντρα εχει, οχι παντα, κι αυτην τι να την κανεις. Ασε που επαιρνε κιτρινη απ’το 30’.
Ο Αρουαμπαρενα ειναι μια χαρα παικτης, για αλλο λογο αναφερθηκα στην ηλικια του.
Το διδυμο Ριβαλντο-Λυμπεροπουλος περαν του οτι ειναι αργο και γερασμενο (γεγονος που αντισταθμιζεται απο την κλαση του καθε παικτη), δεν παταει περιοχη. Δλδ σε οσα ματς ειδα ΑΕΚ, δεν εμπαινε μεσα.

Αυτα μου εδειξε ο Χετεμαι στα 2-3 ματς που τον ειδα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτον. Επισης μην ξεχνας οτι κανεις δεν ειναι πανω απο 19 χρονων.:wink: Σκεψου οτι ο Μπουκουβαλας μπορει να μην εχει καιρο που να παιζει δεξι μπακ, οπως και ο Ραμος στην ΑΕΚ ο οποιος δεν εχει μαθει καλα τη θεση και αργει να επιστρεψει.

Ναι ρε παιδι μου, μπορει να ειναι αριστος ως αριστερος χαφ. Απλα δεν θεωρω οτι εχει τα προσοντα για να παιξει μπακ. Δεν ξερω, μακαρι να βγω λαθος και το παιδι να κανει σουπερ καριερα.

Δεν με καταλαβες. Δεν κρινω ποσο καλοι ειναι οι συγκεκριμενοι δυο. Αν και απ’ οσα ειδαμε στα φιλικα και με Σεβιλλη, ειναι απο απλα ανεκτοι εως μετριοι. Κρινω το γεγονος οτι χωρις να τους εχουν δει (κι αυτους και τον Ραμος και τον Μπλανκο) οι οπαδοι της ΑΕΚ, χαρακτηριζουν την ομαδα τους φαβορι για τιτλο.

Μην μου συγκρινεις με Ολυμπιακο γιατι εκει πχ. Αντζα τον ξεραμε, το ιδιο και τους Κοβασεβιτς, Γκαλετι, Μπραβο, Λουα Λουα. Τον Μητρογλου τον ειδαμε στο Ευρωπαϊκο. Τον Λεντεσμα, οσι ασχολουνται με Αργεντινη τον εμαθαν περσι, αλλα και μονο οτι κληθηκε στην Εθνικη λεει πολλα. Ξερουμε τι μπορουν να κανουν οι συγκεκκριμενοι παικτες. Αλλο βεβαια να θα δεσουν, αν και πιστευω οτι ηδη γινεται σιγα-σιγα. Κι ομως, βλεπω χαρακτηρισμους τυπου “ο Γαυρος θα παει απατος”…

Δεν εκανα συγκριση με ΟΣΦΠ. Θα συγκρινω τις ομαδες μεταξυ τους οταν τις μερικες φορες και δω τι λενε και οι νεοι παιχτες. Επισης ξεχνατε ολοι τον Παπασταθοπουλο και την τεραστια διαφορα Φερερ-Λεμονη.:wink:

Οσο για τη διαφορα Φερερ-Λεμονη νομιζω οτι υπερβαλλετε πολυ! Γενικα υπαρχει μεγαλη προκαταληψη οσον αφορα τους Ελληνες προπονητες. Πες μου ειλικρινα που εχει αποτυχει παταγωδως ο Λεμονης προπονητικα. Ηταν εντελως απειρος οταν ξαφνικα τον εκαναν προπονητη του Ολυμπιακου και παρολαυτα πηρε 2 πρωταθληματα χωρις να χασει ουτε ενα ντερμπι πλην των δυο τελικων κυπελλου. Ομως και παλι δεν ηταν ετοιμος να κρατησει πειθαρχια στα αποδυτηρια. Γι’ αυτο εφυγε. Επι των ημερων του η Καλλιθεα παρουσιασε ενα πολυ καλο αγωνιστικο προσωπο. Με αυτον ο Λεβαδειακος με ενα αθλιο δυναμικο παικτων παλεψε μεχρι τελους για την σωτηρια. Περσι πηρε μια Ξανθη διαλυμενη και προτελευταια και μεσα σε 6 αγωνιστικες την εφερε σε τροχια Ευρωπης. Μικρα αλλα σταθερα βηματα προοδου. Τελος, ανελαβε τον Ολυμπιακο περσι σε περιοδο αναταραχης αλλα τον κρατησε σχετικα ανετα στην κορυφη…

Ο Φερερ αληθεια, τι εκανε περσι? Τον ξερατε και πριν ερθει στην ΑΕΚ? Αν ναι, τον ξερατε απο την συμπαθητικη του πορεια με την Μπετις η απο την αποτυχημενη σεζον με την Μπαρτσελονα? Φετος κινηθηκε καλα στο μεταγραφικο παζαρι? Η μηπως δεν ειναι και δικη του ευθυνη η μη ευρεση του βασικου τερματοφυλκακα μεχρι και τωρα? Το περσινο του κοουτσαρισμα σε ποιο ακριβως ματς ηταν καλο?

Πριμερα ντιβιζιον και αλλα Super League! Σε ποιον εμπνεει πειθαρχεια ο Λεμονης ??? Οταν οι παικτες τον φωναζουν Τακη ??? Μη ξεχνας το περσινο υλικο της ΑΕΚ ηταν κατωτερο του φετινου, επισης οι πολλοι τραυματισμοι επιρεασαν την πορεια της και δεν ηταν μονο λογω της σκληρης προπονησης αλλα και λογω του αθλιου προπονητικου κεντρου και ατυχιας παντα.

Οσον αφορα τον Παπασταθοπουλο μου διεφυγε απο το ποστ σου, αλλα δεν νομιζω να ειπε κανεις αλλος τιποτα για αυτον.

Δεν ξερω σε ποιον εμπνεει πειθαρχια ο Λεμονης, δεν ξερω πως τον φωναζουν οι παικτες (Τακη παντως τον φωναζαν το 2002), αυτο που ξερω ειναι οτι προς το παρον δεν εχει παρουσιαστει καποιο παραπτωμα και οτι οι παικτες ειναι πειθαρχημενοι στο συστημα και εντος αγωνιστικου χωρου…

Ο,τι υλικο κι αν ειχε περσι η ΑΕΚ, δεν δικαιολογει τους απειρους χαμενους βαθμους απο υποδεεστερες ομαδες και δεν αναιρει τα κακο κοουτσαρισμα του Φερερ στα ματς αυτα, καθως και στα ντερμπι. Βεβαια, για την διαιτησια εμαθε αμεσως να λεει π@π@ριτσες. Θυμαμαι πχ. πριν το ματς με την Παρι ελεγε οτι οσοι αξιζουν παιζουν Ευρωπη και την επομενη μερα εχασε για πλακα απο μια μετρια εως κακη γαλλικη ομαδα…

Και ο ολυμπιακους θα ειχε χασει αρκετους βαθμους απο μικροτερες ομαδες περισυ αλλα ειχε τον Ριβαλντο τον οποιο φετος τον εχει η ΑΕΚ.

ΟΣΦΠ

Νικοπολιδης:;;;
Σεζαρ:Χαλια στα φιλικα
Αντζας:Δν μ αρεσει καθολου αλλα τα φιλικα τ ηταν καλα
Μπραβο:Αριστερο μπακ δν ξερω αν μπορει να παιξει καλα
Ποιος θα παιζει δεξια;;Τοροσιδης ή Ζεβλακοφ;
Στολτιδης:Ποσο ακομα θα αντεξει;;
Λεντεσμα:Πολυ καλος παικτης
Αρτσουμπι:Ελα μ ντε
Γκαλετι::frowning: :frowning:
Τζολε:Δν μπορει πλεον
Λουα Λουα:Δν ξερω ακομα.μια φορα τν εχω δει
Νουνιεζ:Θα κανει καλη χρονια

ΠΑΟ
Μαλαρτζ:Εγγυηση
Ενακαριρε:οχ
Σαριεγκι:Λιγο τον εχω δει στη Ισπανια…καλος ηταν.Δν ξερω ακομα
Δεξι μπακ θελουμε νεο
Φυσσας:οχ
Ματος:Πολυ καλος παικτης
Νινης:Ή θα κανει τρομερη χρονια παλι ή θα σκασει κατα το Φλεβαρη
Ντογιε:Εξαιρετικος στα φιλικα,αν συνεχισει ετσι θα ειναι απο τους καλυτερους της ομαδας
Καρα:Εγγυηση
Σαλπι:Θα βοηθησει πολυ
Παπ:Στα φιλικα δν ειχε καμια σχεση με τον περσινο που κραταγε τη μπαλα μιση ωρα.

ΑΕΚ
Μορετο:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ραμος:Απο τα ερασιτεχνικα σε τετοιο επιπεδο;;Για να δουμε
Αρουαμπαρενα:Δν ειναι και πιτσιρικι αλλα πιστευω οτι θα βοηθησει
Δελλας:Δν μπορει πλεον
Ζεραλντο:;;;
Ενσαλιβα:Θα βοηθησει
Σεζαρ:Οτι κατσει
Μαντουκα:Καλος παικτης
Ριμπο:Ποσο εφτασε ειπαμε;;
Μπλανκο:;;;
Λυμπε:Δν μπορει να κανει και πολλα

Προβαδισμα δν εχει κανεις σοβαρο.Αν ο ΠΑΟ δεσει αμυντικα(:roll: )θα αποκτησει μεγαλο προβαδισμα αλλιως δν ξερω.

Τα ματς του Ολυμπιακου περσι με Λεμονη. Πες μου ποιο καθαρισε ο Ριβαλντο (εκτος αυτου με τον ΠΑΟΚ)…

Γκολ εβαλε, αλλα τα περισσοτερα ματς τα πηραμε ευκολα. Μπορει η ομαδα να μην επαιξε καλο ποδοσφαιρο περσι, αλλα για το αθλιο υλικο της δεν εφταιγε ο Λεμονης. Ο,τι μπορουσε εκανε…

Γιατι δεν βαζεις και τα ματς του Σολιντ ???
Καθαρισε με Ξανθη στη πρεμιερα, με Αρη με Εργοτελη, και δεν μοπορω να θυμηθω καποιο αλλο. Στον β γυρο καθαρισε μονο με ΠΑΟΚ αλλα μετα απο το ματς με την ΑΕΚ το πρωταθλήμα ειχε κριθει. Σε αυτα τα παιχνιδια ο ολυμπιακος δεν την παλεψε εκει ο Ριβαλντο οτν οι αλλοι δεν μπορουσαν καθαρισε.