μμμμ τοσο πολυ ενοχλει???
ναι η ολυμπιακαρα τους πελαγωσε χωρις δυο παιχτες αυτοι ηταν αυτοι ειναι και αυτοι θα ναι για μια ζωη…περιμενω το παρτ 2…
μμμμ τοσο πολυ ενοχλει???
ναι η ολυμπιακαρα τους πελαγωσε χωρις δυο παιχτες αυτοι ηταν αυτοι ειναι και αυτοι θα ναι για μια ζωη…περιμενω το παρτ 2…
Πελάγωσε αλλά πάλι δεν την κέρδισες. Και ναι, ενοχλεί.
τεταρτη…
Γαύρος είμαι, ουσιαστικά σήμερα αποδείχθηκκε ότι χωρίς κέντρο δε μπορείςν α κερδίσεις… Ήμασταν χαλαρά για 3 γκολ και οκ, αν έμπαινε του Ντάρκο αδικία θα ήταν ρε παιδιά…
Το γκολ του ΠΑΟ ήταν αουτ κατά 99% στη σέντρα αλλά ίσως και στο γκολ μας να υπήρχε παράβαση. Δεν έχει και τόση σημασία, ο Τζόλε χώμα, και πως να κερδίσεις ενα παιχνίδι όταν δεν έχει χαφ στο κέντρο και έχεις και τα άκρα πεσμένα;
Πάντως ρε παιδιά... Μου φάνηκε εμένα ή προς το τέλος ο ΠΑΟ έκανε κάθε προσπάθεια για να μην κερδίσει;;;;Το πέναλτυ ήταν από τα χειρότερα που έχουν υπάρξει σε εκτέλεση, τα τετ α τετ χάνονταν το ένα μετά το άλλο. Κάποιοι μιλούσαν και για στημένο Χ αλλά δε συμμερίζομαι την άποψη.
…
Τρεις φορές πέσαμε φέτος από την κορυφή και την αμέσως επόμενη αγωνιστική ανεβήκαμε ξανά. Μας έκαναν την χάρη οι αιώνιοι σήμερα και μας ανέβασαν ξανά εκεί που θα είμαστε και την τελευταία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ λίγος χωρίς τον Λεντέσμα. Ο Λεμονής δεν βοήθησε καθόλου από τον πάγκο καθώς οι δύο από τις τρεις αλλαγές που έκανε ήταν άκυρες και η τρίτη έγινε καθυστερημένα. Και αυτό δεν το λέω τώρα που το ματς έχει τελειώσει και ξέρω πως εξελίχθηκε. Σχολίαζα τις αλλαγές και την ώρα που γίνονταν και μαρτυρές μου όσοι το έβλεπαν μαζί μου (αν και δεν γίνεται να τους ρωτήσετε για να το επιβαιβεώσεται:p ). Πρώτον: Όταν βλέπεις ότι το πρόβλημα στο κέντρο βρίσκεται στα αμυντικά χαφ δεν γίνεται να βγάζεις το έναν από τους δύο παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν (Μενδρινός) και να αφήνεις τον καημένο τον Πατσατζόγλου να τρέχει για δέκα. Και όλα αυτά για να βάλεις ποιόν; Τον Σίσιτς. Έναν παίκτη που απορεί όλη η Ελλάδα τι το ιδιαίτερο έχει και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Δεύτερον: Αν υπήρχε ένας παίκτης που να ήταν δραστήριος στο απίστευτα αργό σήμερα Ολυμπιακό αυτός ήταν ο Λουά Λούα. Ε, δεν παίζεσαι ρε Τάκη. Βγάζεις αυτόν. Και ποιον βάζεις; Τον “δεν μπορώ ούτε να στρίψω” Μιχαλάκη. Δηλαδή τι θα σου πρόσφερε σε αυτό το ματς ο Κωνσταντίνου; Θα σου πρόσφερε την ταχύτητα που δεν είχες; Και μην μου πει κανείς πως τον έβαλε για να εκμεταλλευτεί με το ύψος του τις γιόμες που θα γίνονταν στο τέλος (όπως μου είπε ένας που βλέπαμε το ματς μαζί) γιατί αυτές είναι αλλαγές μπάσκετικές. Εκτελούν οι άλλοι βολές και βάζω τον ψηλό μου μπας και πάρει ριμπάουντ. Τρίτον ο Νούνιεζ έπρεπε να έχει αντικαταστήσει τον τραγικό Γκαλέτι από το 60΄. Για τον Πεσέιρο δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Έκανε λάθος στην αλλαγή του Σαλπιγγίδη αλλά κατά τα άλλα το έπαιξε καλά το παιχνίδι. Αυτά.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΚΟΥ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΗΜΑΡΤΟΝ
Ο Κος Κάκος θα είναι ΑΔΙΚΙΑ για όλους τους διαιτητές που έχουν παραπεμφθεί ή κοπεί από τους πίνακες να συνεχίζει να σφυρίζει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα σφύριζε με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Αποκορύφωμα η φάση του πέναλτι που επέλεξε ώστε να τελειώσει το ματς οριστικά. Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για άλλους υπάρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.
Ο //Απίθανος// Sportscaster του αγώνα αν βάλει το βίντεο και παρακολουθήσει την περιγραφή του το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη και να σταματήσει αυτό που κάνει. Ελπίζουμε ταυτόχρονα να κοκκινίσει.
1000 μπράβο στον φανταστικό κόσμο του ΠΑΟΚ που όταν ο Γεωργιάδης αστόχησε στο πέναλτι τον επευφημούσαν συνεχώς όπως και την ομάδα τους. Είναι οι καλύτεροι και δεν αξίζουν να γίνουν ΄΄εκμετάλλευση΄΄ από τον οποιοδήποτε στο μέλλον.
Όσο για μας, keep walking».
Ρε, έλεος! Όταν λέω ότι ο ΠΑΟ δεν είναι μεγάλη ομάδα εννοώ τώρα. Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω το τι έχει καταφέρει τόσα χρόνια; Αν είναι δυνατόν…
ενω ο ολυμπιακος τωρα ειναι ομαδαρα επιδη εκανε καποια αποτελεσματα…
Γιάννης Γκούμας: "Ημασταν σαφώς καλύτεροι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Το σκορ μας αδικεί, είναι πλασματικό. Το δίκαιο σκορ έπρεπε να ήταν 1-4 ή 1-5! Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Μην ασχολείστε άλλο με τη διαιτησία, να ασχοληθείτε με την απόδοση των δύο ομάδων. Σήμερα η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν κλάσεις ανώτερη από αυτή του Ολυμπιακού
έπος δηλώσεις… (μη σας πω ότι έπρεπε να χάσουμε και 1-10…)
Άντε! Σταματήστε πια να ασχολείστε με τη διαιτησία! Σε αυτό το ντέρμπι ο Γκούμας λέει να ασχοληθείτε με την απόδοση των 2 ομάδων. Από το επόμενο βλέπουμε! :lol: :lol: :lol:
ο βαρουχας εδειξε μια φαση που ηταν πεναλτυ υπερ της παναθας και δεν δωθηκε
Και πάλι καλά να λες που έδωσε το 1…:roll:
Ενώ ένα χέρι (χερούκλα δηλαδή) που θα ήταν πέναλτυ για τον Ολυμπιακό δεν το είδε κανεις?
Και όσο για τον Μπαρμπα Γιάννη, λογικό είναι να μην θέλει να ασχοληθεί με διαιτησία. Να δούμε άμα αδικηθεί τι θα λέει…
καλα εισαι…
Ο Γκούμας είναι πάντα γραφικός στις δηλώσεις του. Και τραγικός είναι και ο Καρούλιας που είπε πως το χέρι του Μάλαρτζ ήταν κολλημένο… Για γκαβούς μας περνάς ρε φίλε;
Δεν μιλάω για το χέρι του Μάλαρτζ (το οποίο θεωρώ πως ήταν), αλλά για μια άλλη φάση όπου βγαίνει μια σέντρα και απλώνει το χέρι ο Νιλσον (νομίζω) λες και παίζει βόλεϊ…
Ναι ναι, κατάλαβα για τι λες. Από την κάμερα που το έδειξε φαίνεται να απλώνεται το χέρι, αλλά δεν κατάλαβα αν όντως η μπάλα χτύπησε εκεί.
παιδιά ποδοσφαιριστές είναι, όχι πανεπιστημιακοί. κ ο γκούμας γραφικός είναι κ ο ζήκος κ ο ανατόλ παλιότερα. μην ασχολείστε…
ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ…λοιπον ο παναθηναικος επαιξε πολυ καλα και πιστευω δεν αμφισβητει κανεις οτι αξιζε τι νικη…γενικα πιστευω πως ηταν ενα καλο ματς με πολλες φασεις κ το ευχαριστιθηκαμε…ευτυχως διαφορετικο απο αυτα που χουμε συνηθισει…λοιπον ο σιμαο εχει αποδειξει πως ειναι καλος αλλα σημερα ηταν αποκαλυψη.μπραβο.επισης κ ο βυντρα κ ο ιβανσιτσς κ γενικα ολοι οι απιχτεσ ηταν πολυ καλοι…απο τον ολυμπιακο ξεχωρισαν αντζας κ νικοπ. α ρε εντοι…τεσπα δεν πειραζει θα τα πουμε στο κυπελλο…θελω να πω οτι ο ολυμπιακος επαιζε χωρις δυο πολυ μεγαλους παιχτες κ του στοιχησε…ο ολυμπιακος δεν εχει παγκο…οταν μου βαζεις πατσα μενδρινο αμυντικα χαφ κ κωσταντινου , νουνιεζ για να παρεις τη νικη δν εχεις παγκο.ΤΕΛΟΣ. λοιπον αμα ο ολυμπιακος δν εχει τους λεντ- ιερο στο κυπελο πιστευω οτι πρεπει να παιξουμε με 4-3-3 να καθαρισουμε…η αεκ δν παιρνει πρωταθλημα οπως ειπε κ καποιος παραπανω…ΠΑΝΑΘΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Ο Τζιολης έλεγαν στην τηλεόραση πριν κάνα δυο μήνες ότι θα παρουσιαζόταν μέσα σε λίγες μέρες (τότε). Και λέω εγω: Δεν θα έπρεπε να είναι μέσα τώρα?