Ισορροπημενο 1ο ημιχρονο, πολυ καλυτερος ο ΠΑΟ στην επαναληψη, αλλα αμα δεν μπορεις ουτε πεναλτυ να βαλεις ουτε τετ-α-τετ εντελως μονος σου πως θες να νικησεις?
Ανυπαρκτο κεντρο για τον Θρυλο και πολυς εκνευρισμος (στο γηπεδο ηταν ακομα πιο φανερος). Ειδικα η φαση πριν κανει ο Αντζας το πεναλτυ που Παντος και Μενδρινος κοιταζονται απορημενοι αντι να μαρκαρουν Ιβανσιτς ολα τα λεφτα…
Αν και τον αγαπω θα το πω. Κακιστος σημερα ο Λεμονης. Ο ΠΑΟ στο Β’ ανεβαινει κυριως απο το σημειο που αλλαζει το συστημα σε 4-4-2 και αδειαζει το κεντρο εντελως πια. Βεβαια τι να κανει κι αυτος οταν εβλεπε Τζολε, Γκαλετι, Λουα Λουα σε κακα χαλια?
Ο Καλοπουλος εκανε αθλια διαιτησια και για τις δυο ομαδες…
όχι μωρέ… Εντάξει, μπορεί αν ψυρίσει κάποιος τις φάσεις των γκολ να βρει κάτι να πει, αλλά νομίζω ότι από κανένα Βασάρα ήταν αρκετά καλύτερος. Αν και δεν ευθύνεται αυτός (αλλά το ανύπαρκτο αμυντικά κέντρο μας) το ότι παίχτηκαν 60+λεπτά καθαρού αγώνα τον τιμάει.
Λίγο στις διεκδικήσεις στον αέρα (που σε Ντάρκο και Σαλπιγγίδη συνεχώς σφύριζε φάουλ) να φτιάξει και κατά τα άλλα ήταν καλός πιστεύω…
Όμορφο ντέρμπι,αγωνία,ανώτερος ο ΠΑΟ έδωσε απαντήσεις σε όσους δεν τον πιστεύουν φέτος (περισσότεροι είναι οι παναθηναϊκοί) και έδειξε ότι με κανονικές άμυνες και όχι και οι 11 πίσω,μπορεί να κάμει όμορφα πράματα (βλέπε Ίβανσιτς).
Ε,σόρι,αλλά όταν έχει δέρμπι δεν ασχολούμαστε με άλλους αγώνες.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ!!!
Στα επιγεια τωρα. Ωραιο το ντερμπυ, πολυ καιρο εχω να δω τοσο καλο ματς μεταξυ των δυο τους. Την διαιτησια θα την χαρακτηριζα γενικα μετρια και αυτο γιατι θα μπορουσε να ‘ναι πολυ χειροτερη, εκανε καποια λαθη αλλα τα περισσοτερα σε πραγματικο χρονο ηταν δυσκολο να τα δει ο Καλοπουλος. Ανωτερος ο Παναθηναϊκος αλλα αξιος της μοιρας του. Ο Σιμαο επεσε πολυ στο Β’, επρεπε να τον βγαλει. Ο Ολυμπιακος θα χασει και με τον ΟΦΗ βαθμους. Ακυρη η αλλαγη Κωσταντινου καθοτι εδω και πολυ καιρο ειναι εκτος ρυθμου, το να εβρισκε τα πατηματα του μετα απο τοσο καιρο σε ενα ντερμπυ το βλεπω απιθανο.
Μετα στο ματς ΠΑΟΚ-Σκοντα, ο ΠΑΟΚ επαιξε αρκετα καλα κατα την γνωμη μου αλλα και 3 ωρες να παιζε δεν θα βαζε γκολ, δεν του πηγαινε να μπει με τιποτα. Οι εποπτες χρειαζονται κολληρια.
Ο Λεβαδειακος μεγαλη ανατροπη, του κατσαν ολα ρολοϊ.
Καμια σχεση.
Ο Λεμονης θελησε να βαλει Κωνσταντινου για να κρατησει πισω παικτες του βαζελου και για να εκμεταλλευτει ψηλες μπαλιες. Απλα η αλλαγη δεν του βγηκε με την καμια…
Μια γενική απορία που δε σχετίζεται αναγκαστικά με το από πάνω:
Πως γίνεται να διαφωνούμε 9/10 φορές με τους προπονητές στις αλλαγές που κάνουν; 9/10 όμως. Όχι λιγότερο!!!
του γαύρου δεν του έβγαινε τπτ, οπότε ο Λεμονής (κ σωστά) βάζει Μιχάλη κ αρχίζει τις γιόμες μπας κ γίνει τπτ. αφού κανονική επίθεση να βγάλει δεν μπορούσε, πόνταρε εκεί.
εγώ ένα σκέφτομαι
που να έβαζε το γκολ ο Ντάρκο στο τέλος στην μοναδική ευκαιρία του θρύλου… τι θα ακούγαμε πάλι τότε. για “την καρδιά του προταθλητή”, “το σύστημα Λεμονή”, τον “πάγκο” κτλ κτλ… ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…
τρια ντέρμπυ πάντως κ σε κανένα δεν έχει πείσει ο φετινός Ολυμπιακός, ε. μην ξεχνιόμαστε…
Μην το γελάς. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι φέτος παίξαμε στην Ευρώπη σαν τις καλές εποχές του Βάζελου, ενώ στο ντέρμπυ παίξαμε σαν το Βάζελο τα τελευταία 10 χρόνια 8O …