Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Οντως…:-k

Ε, και η ΑΕΚ έχει κάποιο πάγκο…

Νομιζω οτι πρεπει να ειναι κοινη παραδοχη οτι η ΑΕΚ εχει παγκο. Ιδιως απο μεσους γινεται χαμος. Αμα που με οτι παιζει με βασικους στα χαφ τους Ριβαλντο, Ζηκο, Καφε και Μαντουκα, εχει στον παγκο τους πολυ καλους Ενσαλιβα, Μανου, Παππα, Τοζερ και τους καλους Σεζαρ και Κονε και τους πολυ καλους πριν τους τραυματισμους τους Λαγο και Χετεμαϊ. Τον Χετεμαϊ δεν το εχω να δει να παιζει μετα τον τραυματισμο του και ο Λαγος ειναι λιγο βαρυς ακομα αλλα ορεξατος. Καλα ειναι δεδομενο οτι πριν να τραυματιστει ηταν ο καλυτερος νεος Ελληνας παιχτης.

το λέω από τώρα γιατί ξέρω ότι θα μου χυμήξουν όταν έρθει η ώρα

πλέον με τις μεταγγραφές του ο γαύρος δυνάμωσε. το καλό είναι ότι δεν πήρε σκύλους, αλλά φαντεζί ακραίους. σίγουρα όμως δυνάμωσε κ έφτιαξε κ λίγο τον πάγκο του.

πάντως πιστεύω το πρωτάθλημα θα κριθεί με τους μικρούς. κ βλέπω στραβωπάτημα του γαύρου στην κρήτη, ιδιαίτερα χωρίς ντάρκο. άρα αεκάρα άσε τις δηλώσεις κ πάρε το τρίποντο

χαχαχα 2 γκολ ο Ιβιτς!
Ε ρε που ζούμε! Αυτά είναι

Α ρε απολλωνα,δε σε βλεπω να μενεις στην Α’ εθνικη φετος#-o #-o

Σε ενα βαρετο ματς,ο αρης με 2 φασεις ολο κιολο προηγειται 2-0

5 γκολ στα τελευταια 3 ματς ε.
Ε τον ατιμουτσικο,εκει που ολοι τον βριζαμε.

0-1 η ΑΕΚ στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Μετά από καιρό βλέπω αγώνα της και μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί αυτό που βλέπω. Σίγουρα βοηθάει και ο τρόπος παιχνιδιού του Ατρόμητου που δεν έχει κλειστεί πίσω και πιέζει τουλάχιστον στο μισό γήπεδο. Εξαιρετικές συνεργασίες Ρίμπο - Λύμπε - Μαντούκα. Ντεφορμέ ο Άλβες. Άντε ναναι διπλό και το τελικό.

Εγω παντος του το κραταω μανιατικο του Φερερ που τον εστειλε και χαρηκα οταν πηγε σε μια ανταγωνιστικη ομαδα(Αρης) γιατι μ’αρεσει πολυ σαν παιχτης.

η ΑΕΚ μόλις κέρδισε 0-1 αλλά με τόσα άχαστα που έχασε , έπρεπε να είχε ρίξει άλλα 2 τουλάχιστον.

κερδίσαμε κ συνεχίζουμε. έλα μωρή αρμάδα

Να σαι καλα απολωναρα μου ρε

κατάντια ε.κατάντια

Τι αλλο θα δουμε ρε???8O

who cares? 1.παίξαμε πάρα πολύ καλύτερα κ αν δν ήταν τόσο κολόφαρδοι θα είχαμε νικήσει
2.νικήσαμε τον ΠΑΟΚ

Η σημερινή μέρα είναι επιτυχημένη.

τον απολλωνα να εκανε το 2-3?:stuck_out_tongue:

Περα απτην πλακα,χαρηκα για 2 πραματα.

1)Εκοψε βαθμους απτον αρη ,και ετσι μπορουμε να τον πλησιασουμε αν μας αξιωσει ο Θεος της μπαλας ακομα περισσοτερο.
2)Επειδη την παω παρα πολυ αυτην την ομαδα,δε θελω να πεσει παρολο που προς τα κει γερνει.Ο βαθμος ειναι για αυτους χρυσαφι!

@Μανος Ετσι εγινε και με τον ΠΑΟΚ με την ξανθη,αλλα μπαλα ειναι,αυτες ειναι οι συγκινησεις

Οσο για το οτι μας κερδισατε,τα λεμε στη τουμπα

το ότι ο παοκ δεν υπάρχει πάλι φέτος δεν βλέπω να σε πειράζει ε ? να πέσει ο Άρης μόνο…:-k

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Oυπς.Σορυ ξεχασα.Ειμαι κομπλεξικος :slight_smile:

Γαμησε η ομαδα σου παντως ε?Α κατσε μπερδευτηκα…Η Ξανθη αυριο παιζει.

Τον τσίμπισε τον βαθμό του ο Απόλλωνας. Η ΑΕΚ τελικά μου άρεσε πάρα πολύ. Πρώτη φορά είδα τέτοιο Ριβάλντο στην ΑΕΚ. Κορυφαίοι και οι Ενσαλίβα, Μαντούκα, Λαγός. Ο Παπασταθόπουλος χτύπησε πάλι, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Με τέτοιο γκολ που έχασε ο Λύμπε, δικαίως μετά έγινε Λεμονής και τα φόρτωνε στο χόρτο :stuck_out_tongue: Χορτάρι είναι, δεν είναι διάδρομος απογείωσης.

jester οι βαθμοί να πέφτουν στο σακούλι κ ποιος ασχολείται με το χόρτο ?

Εχεις τη γνωμη σου,εχω τη δικη μου:) Οσο για τον Αρη,καθαρα δικο σου συμπερασμα

Γνωθεις εαυτον