Εγω επειδη δεν ειδα το πεναλτυ θα γκρινιαξω για τη φαση στην αρχη του αγωνα,που ο Σεζαρ κανει την ζεμπεκια του,χανει τη μπαλα,ο Κοκε παει να βγει τετ α τετ και ο Σεζαρ πεφτει πανω του,του μπουρδουκλωνει τα ποδια και τον ριχνει κατω.
Ναι,ναι κατα λαθος εγινε και οπως λεει και ο εκφωνητης της νετ,ο Κοκε πηγε πανω στον πεσμενο Σεζαρ. (!)
Αυτα.Κατα τ’αλλα παιξαμε πολυ καλα,δεν εχω παραπονο,περιμενα οτι δυσκολα δε θα χαναμε.
Το βραδυ θα δω και τη φαση του πεναλτυ και θα ρθω να γκρινιαξω περισσοτερο.
Παραγκα!
Ο Μπελούτσι στην αρχή μπήκε φουριόζος, μετά λογικά θα του σφύριξαν να κόψει τα κολπάκια γιατί καιγόταν ο κώλος μας και χάθηκε. Μέχρι την πασούλα στο φάουλ που δείχνει μια δόση ποδοσφαιρικής ευφυίας. Πάντως στις μισές φάσεις που παιρνε στις κόντρες τη μπάλα στο τέλος, παρακαλούσα να την πάρει και να φύγει μπροστά να γουστάρουμε.
Αδερφέ όπως σε είπα και μσν, ο διαιτητής γενικά ήτανε μια ομορφιά που δε σφύραγε Χριστό. Βέβαια αυτό στην αρχή το σφύριζα μέχρι κ εγώ ε. Αλλά επίσης ποιος ακούμπησε τον Χαλκιά μετά από 10 λεπτά; Ε; Ε;
προς παοκτση:στο γηπεδο πας για να δεις μπαλα.αν θες για συμπαρασταση δωσε το χαρτζιλικι σου στον ζαγορακη η κατεβα στην διαδηλωση.Η ομαδα σημερα ηταν τραγικη και παλι καλα που δεν εφαγε περισσοτερα…Με τον γαυρο δηλαδη ποσα θα φαμε???
Οπως σε ειπα και γω,μουφα ηταν κι εκεινο,ο Χαλκιας πεφτει μονος του.Αλλα και να μην το δινε,η μπαλα ηταν διεκδικησιμη μετα,και 2 αμυντικοι μας ηταν ακριβως διπλα,λογικα θα τη διωχνανε.
Ενω αν ειχε αποβαλλει τον Σεζαρ σ εκεινη τη φαση τα πραγματα θα ταν διαφορετικα.
Τελοσπαντων.Θελω να δω τη φαση του πεναλτυ.
Εντιτ: Tην ειδα.Οντως απλωνουν ποδια και παει να περασει απο μεσα τους ο Νταρκο,αλλα το σαλτο που ριχνει ειναι αρκετα θεατρινιστικο.Παντως δεν τον ανατρεπουν οι αμυντικοι μας.Τελοσπαντων,οντως δυσκολη φαση ηταν.Αλλα εχω δικαιωμα να γκρινιαζω :!:
1)Το “επρεπε” πως μεταφραζεται??Δλδ φταιει η τυχη ή οι “κακοι” αμυντικοι του αντιπαλου?
2)Δεν το βρηκα αυστηρο, καθε αλλο, τετοιες “ασσιστ” συνηθιζονται απο τη διαιτησια
3)Προκειται για παρα πολυ καλο παικτη, τον οποιο δεν ειδα να κανει κατι αξιο αναφορας σημερα, απορω δλδ και με τον σχολιαστη.
4)Καλως ή κακως αυτη ειναι η τροφικη αλυσιδα της λιγκας…Αργα ή γρηγορα θα ερθει. Οχι τοσο για τα λεφτα, αλλα για να παιξει και στην εθνικη, αφου πλεον πρεπει να εισαι του ΠΟΚ για να εχεις προσβαση…
Ακριβως αυτο πας να κανεις στο γηπεδο,αλλα οποιος νοημων φιλαθλος περιμενε να δει μπαλα απο αυτη την ομαδα ειναι γελασμενος,αυτο λεω.Και πολυ απλα ο κοσμος πηγε για να βοηθησει τον παοκ,οπως και με τα διαρκειας οπου εγινε ρεκορ σε μια απτις χειροτερες ποδοσφαιρικες χρονιες του παοκ.
1)Το πως ηρθε η ΓΚΟΛΑΡΑ τα λεει ολα…
2)“Κατα κυριο λογο συνηθιζονται ακυρωσεις γκολ της αντιπαλης ομαδας. Ωστοσο αν σε περιπτωση που δεν επιτευχθει γκολ απο τον αντιπαλο της Ολυμπιακαρας :roll: , ερχεται το +1 για την Ολυμπιακαρα με αλλο γνωστο τροπο”. το λεει ρητα μεσα στους κανονες
3)Βεβαιως και ειναι αποψη μου! Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ο σχολιαστης ειχε τοση μεγαλη επιδραση στην διαμορφωση της δικιας σου!
4)Τον χαλκια δεν τον βαζει ουτε καν οταν διανυει ο νικοπολιδης κακες περιοδους, αλλα εκτος αυτου παιζει κυριως παγκο.
Δεν τα λεω αυτα επειδη εχασε η ομαδα μου.
Δεν ειμαι Αρης για να περνω πρωταθληματα ουτε για να χαιρομαι αν κερδισω τον παοκ κτλ…
Τα παραπανω τα λεω γιατι πλεον τα κρουσματα ειναι πολλα και πληθαινουν…
Οσον αφορα την Ολυμπιακαρα, σημερα παραλιγο να φταιει το γρασιδι αλλα τατσιμιτσικοτσι κ ετσι ηρθε το γκολακι…
Θα ερθει η θεια δικη στην ευρωπη…
Οσον αφορα το poll το βρηκα γελοιο, αφου ο κοκκαλης εχει παρομοιο κουμπακι με τον αγαπητο μακη, και αν πασα στιγμη μπορει να παρει πρωταθλημα! Τωρα ψαχνει και κανα κουμπι για ευρωπη :lol:
Αν ο Ρεχάγκελ γουστάρει τον Αβραάμ σαν παίκτη θα τον πάρει στην Εθνική είτε παίζει στον Άρη είτε στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να πάει στον γαύρο για να ανοίξει για αυτόν η πόρτα της Εθνικής. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε όλοι αυτό. Ο Γερμανός δεν κοιτάει που παίζει ο καθένας, κοιτάει αν του κάνει σαν παίκτης. Αν γουστάρει τον Αβραάμ θα τον καλέσει. Αν δεν τον γουστάρει, δεν πα να παίζει στην Ρεάλ, στην Εθνική δεν πρόκειται να κληθεί.
Κατά τα άλλα: Το πέναλτι του Κοβάσεβιτς για μένα ήταν καθαρό. Οι αρειανοί πάντως μπορούν να διαμαρτύρονται για την φάση του Κόκε με τον Σέζαρ. Για μένα καθαρό φάουλ και κόκκινη κάρτα αφού ο Ισπανός του Άρη βρισκόταν απέναντι στον Νικοπολίδη και αν δεν τον σταματούσε ο Σέζαρ έτσι όπως τον σταμάτησε θα μπορούσε να σκοράρει. Κοινώς βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Όσον αφορά την φάση με τον Χαλκιά δεν υπάρχει κανένα φάουλ αλλά αν ξαναδείτε την φάση ο Τοροσίδης έτσι και αλλιώς χάνει το γκολ αφού στην προβολή που προσπαθεί να κάνει βρίσκει αέρα.
Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παο δεν το είδα, για την ΑΕΚ τι να πούμε. Εύκολη νίκη, αν είχε μπει και ένα γρήγορο γκολ θα γλυτώναμε και 43 λεπτά ψιλοαγωνίας.