Και τοτε γιατι εκανε βασικο τον Τοροσιδη μια μερα μετα τη μεταγραφη του στον Ολυμπιακο? Δεν τον ηξερε πιο πριν? Τεσπα, οφ-τοπικ.
Να σημειωσω οτι ο αμυντικος του Ολυμπιακου, Σεζαρ οπως και περσυ στο Αρης-Ολυμπιακος γλιτωσε την κοκκινη για παρομοιο μαρκαρισμα.
Ωστοσο πιστευω πως σταθηκε στο υψος των περιστασεων ο Μαζαρακος και δεν εδωσε πεναλτυ…υπερ του Ολυμπιακου για την ιδια φαση:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η εντύπωση μου είναι, ή είναι αρκετούτσικα τα ματς της ΑΕΚ φέτος που ο αντίπαλος τελείωσε με αριθμητικό μειονέκτημα?
Για τον αγώνα του Ολυμπιακού:
- ήταν πέναλτυ. Τι να κάνουμε?
- και να μην το έδινε, αργά η γρήγορα θα το βάζαμε. Μέσα σε 10 λεπτά είχε κάνει ο Ολυμπιακός τόσες φάσεις (δοκάρι με Στολτίδη, κεφαλιά Νούνιεζ από μικρή περιοχή, κεφαλιά Ντάρκο από μικρή περιοχή, κεφαλιά ψαράκι του Στολτίδη) και ο Άρης μόνο μια αντεπίθεση που δεν κατέληξε ούτε σε σουτ
- δεν είδα τις αμφισβητούμενες φάσεις του α’ ημιχρόνου, άρα δεν εκφέρω άποψη
- ο Μπελουτσι είναι εξαιρετικά χρήσιμος και θα μας βγει λίρα εκατό. Για πρώτο ματς, δίχως να ξέρει πώς κινούνται οι συμπαίκτες του, κλπ κατάφερε να στρώσει το δοκάρι, να βγάλει τη σέντρα στο ψαράκι του Στολτίδη, να δώσει σωστές πάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού που έφευγαν στην αντεπίθεση
Μακάρι ο Λούα Λούα να μην έχει τίποτα σοβαρό, είναι κρίμα γιατί είχε φορμαριστεί…
Χμμμ,εσυ καπου το πας…
Κατσε κατσε,υπονοεις οτι ευνοειται ο ολυμπιακος απτην διαιτησια???Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
Οι Αρειανοι καλυτερα να πουν για το ποσο μικρη ειναι η ομαδα τους που δεν διανοηθηκε να κανει φαση και επεφταν ολοι κατω σαν κοτοπουλα για καθυστερηση (φυσικα μεχρι να το φανε) και ν’ αφησουν τη διαιτησια…
τώρα το γαυροντέη λέει πως ο λούαςλουας έσπασε πόδι μάλλον…
δανείζομαι ατάκα γαύρων τα τελευταία χρόνια
“εμείς φταίμε που παίζουμε επιθετικά κ για να μας κόψουν κάνουν φάουλ?”
κάθε φορά που ένας γαύρος μιλάει για διαιτησία, ένας εμπρηστής αποφασίζει να κάψει κ άλλη Ελλάδα…
Θεία δίκη για τι πράγμα; Που έχουμε την καλύτερη ομάδα;
Να υποθέσω ότι θεωρείς και το 6-0 θεία δίκη λοιπόν; …
Λουκ, ο ¶ρης έπαιζε ταμπούρι. Στο πρώτο ήμασταν κακοί αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά και χάσαμε 3-4 καραμπινάτες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Τι ακριβώς γράφει η ντέυ;
Χαχαχαχαχαχαχα!
Θεια δικη στην ευρωπη ο ΕΞαρης!!!
μα δεν είπα τίποτα… παρατήρηση έκανα
ρε αλήθεια δεν θέλω να σας πικάρω…
απλά η γαυροντέη λέει πως ο γαύρος πήρε μια μαϊμού κ πως τα χρειάστηκε…
αν αρχίσατε να ζορίζεστε κ μέσα στο Καραισκάκη, όμορφα θα περάσουμε…
δεν είδα τίποτα, απλά τα μεταφέρω. είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω αύριο τι θα γράψουν…
Για τους ΑΕΚάρες που δεν βλέπουν θέαμα
ΑΕΚ : 39 γκολ
γαύρος : 33
ΠΑΟ : 26
κακομοίρα ΑΕΚ σε έφαγε το τσουκουτσουκου…
Πραγματικα δλδ ειναι κουφο το γεγονος οτι το ιδιο θα πει και ο βαρουχας το βραδυ.
Το αργα ή γρηγορα ειναι πολυ λιγο για να με πεισει.δλδ αν ηταν αργα θα περιμεναμε να βαλει γκολ ο ολυμπιακος για να ληξει??Δεν καταλαβαινω!
Περιμενω να δεις αμφισβητουμενες φασεις α’ ημιχρονου, ελπιζω καποιος αλλος ολυμπιακος να ειδε…
Οσο για το σχολιο για την αεκ, με 2 καθρεπτες θα δεις τα κοινα της ομαδας σου με αυτη της αεκ
Και ο Σαμοθρακης στο Magic λεει οτι ηταν πεναλτι και οτι επρεπε να εχουν δοθει αλλα 3 στο 1ο ημιχρονο.
Αλλα δεν το λεω για να σε πικαρω…
Eχμ.Το ταμπουρι εγω και οι περισσοτεροι που εχω μιλησει δεν το ειδαμε.
Στο πρωτο βγαιναμε αρκετα συχνα μπροστα,αλλο που δεν φταναμε σε τελικες προσπαθειες.Το ιδιο ομως δεν κανατε κι εσεις.Στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχε σοβαρη φαση περα απο την ανατροπη του Κοκε και το σουτ του Κοβασεβιτς μετα το λαθος του Χαλκια.
Στο δευτερο ξυπνησατε τα για 10 λεπτα,λιγο πριν την επιτευξη του γκολ.Αρα δεν νομιζω οτι ησασταν σουπερ ουαου κ εμεις χεστηκαμε πανω μας και κλειστηκαμε πισω γιατι φοβηθηκαμε.
-
¶λλο τα χρειάστηκε, άλλο δεν έπαιξε καλά…
-
Το 4-0 ήταν πριν από 10 μέρες αν θυμάμαι καλά…
Αλλο να τρως 6 απο μια ομαδα με την οποια εχεις τεραστια διαφορα, και αλλο να εισαι το τσου**ακι της ευρωπης.
Πρεπει να ηταν πανω απο 6 εκεινα…Ουτε θυμαμαι ποσα!
κρισπ είσαι τόσο τραχανάς όμως…
κόζυ γράφτο σε δβδ γιατί βλέπω να σου χρειάζεται…
όταν η ΑΕΚ του Σάντος κέρδιζε με την ψυχή στο στόμα, την λέγατε “τυχερή”. σήμερα ο γαύρος είναι η ομάδα που “ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα”…
εδώ θα είμαστε κ θα δούμε.
κρισπ πες μου τώρα ότι ο Χελάκης πολεμάει τον ολυμπιακό κ βαλσαμώνω το φόρουμ…
Λογικο να μη θυμασαι. Τοτε ειτε πασχιζες να αποφυγεις τον υποβιβασμο ειτε πασχιζες να ανεβεις και παλι Α’ Εθνικη. Και ολοι θυμομαστε πως ανεβηκε την τελευταια φορα ο Αρης…
Ελπιζω να θυμαστε και πως “πεσαμε”…
η παναθα τι εκναε???9εχει παιξει>>???)το δειχνει το χαζοκουτι??
σε 15’ παίζει. άνοιξε ΝΕΤ