Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

με το καλημέρα λοιπόν, δείγμα ότι το πρωτάθλημα ζόρισε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

ο γαύρος πάλι νεκροζωντανός στα εκτός, αλλά δεν μας πειράζει.

η ΑΕΚ πάλι έφαγε ρεζίλικα γκολ κ δεν βλέπω να το γυρνάει. κρίμα πάντως γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε.

αν το γυρίσει πάντως θα δείξει ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. αλλά δεν το πιστεύω. κανένα ματς δεν έχουμ γυρίσει φέτος

Ενα ματσο χαλια!Παιζει να φαμε κι αλλο!

κρίμα για την ομάδα πάντως. δεν μπορεί να γυρίσει ματς κ δεν μπορεί να χάσει όταν προηγηθεί. το πρωτάθλημα ζορίζει πάντως

Ναι, αλλά δε γίνεται να μη μπορείς να γυρίσεις ματς. Δε νοείται ομάδα που πάει για πρωτάθλημα να μην μπορεί να γυρίσει ματς. Τρως 2 γκολ δηλαδή και μετά δε μπορείς να αντιδράσεις σωστά ενώ υπάρχει τόσος χρόνος?

Καλα ρε παιδια.
Ημιχρονο ειναι ακομα, μην τρελαινεστε.

Εδω εμεις σωσαμε για φετος την Απολλωναρα!

σωστός…

αλλά δεν το βλέπω.

αυτή η ομάδα όταν προηγηθεί δεν χάνει αλλά όταν το φάει δεν το γυρνάει.

τι να πω…

Εγω ξερω πως σημερα η ομαδα μετα και απο την ηττα του γαυρου επρεπε να μπει μεσα και να μασαει σιδερα και να κερδισει το παιχνιδι!Και οχι να μην μπορει να αλλαξει μια μπαλια στο κεντρο…Ξεφτιλα!

Εγώ τρελαίνομαι επειδή δε μου φαίνεται ότι μπορώ να νικήσω.
Και να νικήσω, θα έχω νικήσει από “θαύμα”. Και σε άλλα φετινά παιχνίδια που νίκησα, αυτό έγινε δύσκολα, ακόμα και αν αυτό δε φάνηκε από το τελικό σκορ.

ντιμονκλινα αν ξαναμιλήσεις για την ΑΕΚάρα σε κάνω μπαν,α

Δε σαγαπώ. :frowning:
Πειράζει μου θέλω η ομάδα μου να παίζει ορθολογικά? Το καταλαβαίνω ότι μπορεί σε μερικές μέρες να μην αποδίδουμε, όμως τα βασικά πρέπει να είμαστε σε θέση να τα κάνουμε.:wink:

Εμείς σώσαμε τον Ηρακλής νωρίτερα από ότι περίμενε και βλέπω να βάζουμε τον Πανιώνιο στα play off :slight_smile:
Μπράβο στους φιλάθλους που στο 0-2 φώναζαν υπέρ της ομάδας. Ο Πανιώνιος μπροστά πετάει φωτιές και θα μπορούσε ακόμα ένα γκολ. Από την άλλη και μεις είχαμε τουλάχιστον μια κλασική ευκαιρία αλλά με τέτοια ψυχολογία δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο. Επίσης πέναλτυ πεντακάθαρο στο Ρίμπο δεν δόθηκε. Όχι ότι θα μας φταίει η διαιτησία αν δεν το γυρίσουμε… Περισσότερα στο τέλος.

Κάτι μου βρωμάει σε αυτά τα ματς. Το είπα ότι κάτι τέτοιο περίμενα μετά την ήττα του Ολυμπιακού. Αν κάτσει κανα Χ του ΠΑΟ και χάσει η ΑΕΚ, φανταστείτε τα κέρδη από το στοίχημα και τον κουβά αυτών που έπαιξαν 1.33 τα “στάνταρ”.

Σχετικα με το ματς του ΠΑΟK:

τι ειναι χειροτερο να σε αδικει η διαιτησια η η τυχη?Μαλλον η τυχη

Πως λεμε για το νομο του ποδοσφαιρου?Ετσι λεμε και για τον νομο του ΠΑΟΚ

Πολυ απλα οταν η ομαδα κανει πολυ καλα παιχνιδια,δε μπορει να παρει τα αποτελεσματα.Το ματς με τον οφη αντι να ειναι 2-0 επρεπε να ταν 0-2.Ελεος και τρις ελεος.Να ειναι σε κενη εστια ο παικτης και να ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ,πριν πλασαρει τη μπαλα στα διχτυα.Επισης να μη μπορεις να βαλεις ενα γαμημενο πεναλντυ!

Πραγματικα δειτε το βραδι το φιλμ του αγωνα,θα σας πεσουν τα μαλλια.

ΥΓ:Δε μας εδωσε επισης ο διαιτητης ενα ακομα πεναλντυ,αλλα του το συγχωρω γιατι εδω δε μπηκαν τοσα,σιγα μην εμπαινε και ετουτο

Τουλαχιστον χαρηκα που ειδα την ομαδα να κανει πολυ καλο παιχνιδι εκτος εδρας!

Τωρα,μπραβο στη καλαμαρια που εσβησε τον ολυμπιακο.Το χω ξαναπει πως δε θελω να πεσει αυτη η ομαδα και ο ολυμπιακος φανηκε χρησιμος σε ετουτο!

Ο αρης εκανε ενα παρα πολυ ωραιο παιχνιδι,θα μπορουσε να βαλει ακομα ενα γκολ.Bye bye ergotelis:lol:

Απο τι φαινετε οι 3 πρωτοι της βαθμολογιας θα πανε χερακι χερακι μεχρι το τελος

Ναι αυτό ακριβώς

2o καθαρο πεναλτι που δεν εδωσε…

ΒΑΝ στον Παβονι

Μόντε κάνε με μπάν, χέστηκα.
Πόσο για τον πούτσο είναι μία ομάδα που την γλεντάει ο Πανιώνιος εκτός έδρας?

Ξεκωλιασμα στα ισα ο Πανιωνιος…

Ωπ και το τριτο

Καλά, ο διαιτητής έχει χάσει την μπάλα στο ΑΕΚ - Πανιώνιος…
Ακούω ότι δεν έχει δώσει 3 πέναλντι…

Ρε λες?