Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Καιρο εχω να δω αμυντικους του αστερα να χανουν εναερια μονομαχια

Μάλιστα. ΟΣΦΠ και ΑΕΚ χάλια, ο ΠΑΟ κακός αλλά πιο αποτελεσματικός.
Χαίρομαι που βλέπουμε ένα πρωτάθλημα στο οποίο το κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Το πιο ελκυστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι. Τέλος.
Αποδοκιμασίες ακούω στο ΟΑΚΑ…

αντε γεια , αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

παο γερα πρωταθλημα ξανα…οεεε αιωνια πιστος , δεν γινεται αλλιως… 100 χρονια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΕΣΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:D

Αν όχι το ποιο ελκυστικό τότε σίγουρα το λιγότερο βαρετό … :wink: :wink:

Η επόμενη αγωνιστική είναι απίστευτα κρίσιμη. Ο Θρύλος πάει πλατεία, η ΑΕΚ Λάρισα και ο ΠΑΟ παίζει με… Βέροια και θεωρητικά μπορεί να ξεφύγει κι άλλο. Για να δούμε, για να δούμε…

κοίτα ο βάζελος έχει καθαρίσει με τον Παοκ, κάτι τα 100 χρόνια και κάτι λίγο η πρωτιά τώρα θα του δώσει καλύτερη αυτοπεποίθηση. Την αεκ είναι προφανές ότι την ζαλίζει η κορυφή και δεν ειναι ακομα ικανη να την χειριστεί.

Ο Πανιώνιος εκτός από το Σπυρόπουλο έδωσε ακόμα ένα δωράκι στον βάζελο… :wink:

Νομίζω αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Ο δρόμος είναι ακόμα όμως μακρύς και τα αγκάθια πολλά :lol:

Το πρωταθλημα εχει σασπενς αλλα μονο αυτο.Εμεις ημασταν τραγικοι σημερα.Ο Νταρκο
κακως δεν αποβληθηκε αλλα μαλλον δεν το ειδαν διαιτητης και εποπτης.ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν ειδα
οποτε δεν μπορω να πω τιποτα.rock αγορι μου τον Μαη ξυριζουν τον πρωταθλητη.Ηρεμησε λιγο.

Eμπρος στον δρομο που χαραξε η παοκαρα…

ELEOS!!!

οποτε στην ουσια πρωτος ο γαυρος ειναι…

Οχι ελεος,μεγα ελεος

καλά εαν γίνει κι αυτό τι να πω για τοΤάκη και την τύχη του?

Απ’ότι φαίνεται, μάλλον τη στέλνετε στην άλλη κατηγορία την Απολλωνάρα μετά τη βλακεία που έκαναν στην ομάδα. Είναι δυνατόν ρε να πίστευαν ότι θα την έβγαζαν καθαρή ή δεν ήξεραν ότι ο παίχτης τους έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες ?
Εκτός αν δεν ήταν επαγγελματικό το πρωτάθλημα που έπαιζε στην δεύτερη που πήγε ή κάτι τέτοιο και έχει το δικαίωμα να παίξει σε 3 ομάδες σε μία σεζόν.

Και γω αυτο σκεφτηκα,αλλιως δε θα τον ειχαν παρει ρε σι.Με τα δεδομενα που παρουσιαζουν,δε μπορει να παιξει ο παικτης μεχρι το τελος της σεζον

αλλοι 3 δικαιοι βαθμοι για τον γαβρο

αν πάρει τρίποντο ο γαύρος στα χαρτιά, το κλειδώνουμε κ μιλάμε για άλλα ε. δεν ξαναμπαίνω εδώ να ασχοληθώ.

με τι κριτηρια τους προσλαμβανουν στην επο…??? #-o

πως του εβγαλε δελτιο…?

α ρε ελλαδα αθανατη…!!!

Αν οι άλλοι συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα που δεν γνωρίζουν τους κανόνες του, δεν φταίει ο Ολυμπιακός που διεκδικεί αυτό που νομίμως δικαιούται. Και αναφέρομαι σε ένα ματς που από ότι ακούω δεν έπαιξε καθόλου η ομάδα.
Σε περίπτωση τιμωρίας του Απόλλωνα, σίγουρα παίρνει πόντους ο Ολυμπιακός ? Πέρα από μηδενισμό στο ματς και ίσως αφαίρεση πόντων.

ναι σιγουρα ακι νικη στα χαρτια 2-0 παρομοια μαλακια ειχε κανει ο παοκ πιο παλια

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=142897

Τα παράπονά του για την διαιτησία, εξέφρασε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης. “Το χτύπημα που δεχθήκαμε ήταν σκληρό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως στεναχωριέμαι για πράγματα τα οποία περιμένω. Μου θυμίζει τις εποχές που ήμουν ποδοσφαιριστής. Και τότε υπήρχαν άλλοι λόγοι που χάναμε το πρωτάθλημα. Το περίμενα ότι μπορούσε να ξαναγίνει”, τόνισε αρχικά και συνέχισε: “Νιώθω ότι επειδή παίρνω μέρος και εγώ σε αυτό το παιχνίδι, είμαι υπεύθυνος. Που όμως να απευθυνθώ; Στην Πολιτεία; Δεν υπάρχει πουθενά. Στην ΕΠΟ; Εκεί είναι όλη η οργάνωση. Στην Super League; Σίγουρα δεν είναι χειρότερα, αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τι να κάνω; Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρία, για να την κλείσεις και να τελειώσει. Έχει κόσμο πίσω της. Από εδώ και πέρα, η ΑΕΚ θα παλεύει κάθε παιχνίδι και ποιος ξέρει; Γίνονται και θαύματα. Η βαθμολογία είναι ψεύτικη. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Αισθάνομαι και εγώ ότι κοροϊδεύω τον κόσμο, που βάζουμε τόσα λεφτά για να κάνουμε μετεγγραφές. Όσο οι διοικήσεις των ομάδων θα έχουν σχέση με την Πολιτεία, με διάφορες δουλειές, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος από την πλευρά του έκανε την εξής απίστευτη δήλωση: “Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα και ρώτησα τον επόπτη γιατί δεν υπέδειξε το πέναλτι που έγινε στον Ριβάλντο. Εκείνος τότε μου απάντησε πως πάτησε το κουμπί στο σημαιάκι του, αλλά ο διαιτητής δεν το κατάλαβε. Δεν γίνεται όμως πάντα να τα ρίχνουμε στην διαιτησία. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που έπρεπε”.

(3/2 22:54)

... Νίκος Ρόλλας

Ο ΠΑΟΚ δεν τοχε κάνει σε προκριματικά Champions League ?