Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

ναι,απλα ειχαμε αποκλειστει(δε γινοταν να μας αφαιρεθουν βαθμοι)

Μια μιση ωρα μιλανε για παναθηναικο και αεκ στην αθλητικη κυριακη.Αλλη μιση ωρα τωρα για ολυμπιακο…

Πω ρε ποσο μλκες μπορει να ναι…(και φυσικα ποσο μλκς εγω που καθομαι και τους βλεπω)

ντάξει κ εγώ γκρινιάζω για διαιτησία, αλλά δίκιο έχει ο λεδ, ο Ράμος ώρες ώρες δεν μαρκάρει ούτε με μαρκαδόρο.

πάντως πάλι δίκιο έχω. πρωτάθλημα για γερά νεύρα. πρώτος τώρα ο ΠΑΟ. άντε να δούμε.

εδιτ : αφού η ΕΠΟ έλεγξε την φάση κ τον δέχτηκε, γιατί να τρέχει την Καλαμαρία τώρα η ΦΙΦΑ?

Η καλαμαριά πάντως τωρα έβγαλε ανακοίνωση ότι όλα είναι οκ με φίφα

ρε σεις τι καθεστε και μ@λ@κιζεστε, ΕΛΛΑΔΑ μενουμε ολα ειναι πιθανα εδω
αλλωστε και οι νομοι εχουν παραθυρακια για να αεριζονται

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και το φετινό όπως και τα περασμένα πρωταθλήματα είναι κανονισμένο πιος θα το πάρει μεταξύ των τριών μεγάλων (όχι δεν βάζω και τον ΜΠΑΟΥΓΚ μέσα :stuck_out_tongue: ).

Τα παράπονά του για την διαιτησία, εξέφρασε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης. “Το χτύπημα που δεχθήκαμε ήταν σκληρό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως στεναχωριέμαι για πράγματα τα οποία περιμένω. Μου θυμίζει τις εποχές που ήμουν ποδοσφαιριστής. Και τότε υπήρχαν άλλοι λόγοι που χάναμε το πρωτάθλημα. Το περίμενα ότι μπορούσε να ξαναγίνει”, τόνισε αρχικά και συνέχισε: “Νιώθω ότι επειδή παίρνω μέρος και εγώ σε αυτό το παιχνίδι, είμαι υπεύθυνος. Που όμως να απευθυνθώ; Στην Πολιτεία; Δεν υπάρχει πουθενά. Στην ΕΠΟ; Εκεί είναι όλη η οργάνωση. Στην Super League; Σίγουρα δεν είναι χειρότερα, αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τι να κάνω; Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρία, για να την κλείσεις και να τελειώσει. Έχει κόσμο πίσω της. Από εδώ και πέρα, η ΑΕΚ θα παλεύει κάθε παιχνίδι και ποιος ξέρει; Γίνονται και θαύματα. Η βαθμολογία είναι ψεύτικη. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Αισθάνομαι και εγώ ότι κοροϊδεύω τον κόσμο, που βάζουμε τόσα λεφτά για να κάνουμε μετεγγραφές. Όσο οι διοικήσεις των ομάδων θα έχουν σχέση με την Πολιτεία, με διάφορες δουλειές, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος από την πλευρά του έκανε την εξής απίστευτη δήλωση: “Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα και ρώτησα τον επόπτη γιατί δεν υπέδειξε το πέναλτι που έγινε στον Ριβάλντο. Εκείνος τότε μου απάντησε πως πάτησε το κουμπί στο σημαιάκι του, αλλά ο διαιτητής δεν το κατάλαβε. Δεν γίνεται όμως πάντα να τα ρίχνουμε στην διαιτησία. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που έπρεπε”.

(3/2 22:54)

:roll: :roll: :roll:

Ακριβώς. Εγώ έπαψα να βλέπω Αθλητικές Κυριακές κτλ. Ξεκινάς να βλέπεις 10, πάει η ώρα 1 και ακόμα δεν έχεις δει όλα τα γκολ της αγωνιστικής… Αντί αυτού ακούς όλους τους άσχετους (Κατσαρούς, Καραμανλή κτλ…) σε ακατάσχετο και ανούσιο μπλα μπλα. Να μας λείπει.

Στο άλλο θέμα, δε θα χαρώ καθόλου αν πάρουμε 3 βαθμούς σήμερα. Αλλά από την άλλη δεν το βλέπω και να γίνεται.

αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη νόμιμη συμμετοχή του παίκτη, τότε ο Ολυμπιακός σίγουρα θα κυνηθεί νομικά. Από εκεί και πέρα, οι δικηγόροι της Καλαμαριάς, προφανώς και θα λένε ό,τι λένε και τώρα. Ότι δηλαδή τα πάντα είναι νομότυπα.

Αν έρθουν οι πόντοι, καλώς να έρθουν. Αν δεν έρθουν δε θα σκάσω. Μπάλα δεν παίξαμε και αυτό είναι που μας χαλά…

Θελω μια σοβαρη απαντηση.

Ποσο πιθανη θεωρειτε την κουπα στα χερια του Βαζελου λογω των 100 ετων της ομαδας; Εγω αρκετα εως πολυ.

Ε κι εγω που ειμαι καχυποπτος το περιμενω και το θεωρω πιθανο. Ειχε και σπρωξιματακι απ’την διαιτησια σημερα, κανονικα επρεπε να παιζει με 10 απο την πρωτη φαση.

κάθε χρόνο ακούω διάφορες ράδιο αρβύλες από διάφορους ομιλητές, που υποστηρίζουν ότι ξέρουν που έχει αποφασιστεί να πάει η κούπα κάθε χρονιά. Φέτος ειδικά έχω ακούσει και για τους 3 ότι είναι κλεισμένο να πάρουν το πρωτάθλημα. Αν θα έπρεπε όμως να επέλεγα την πιο έγκυρη ράδιο αρβύλα θα επέλεγα αυτήν που λέει ότι φέτος είναι η χρονιά της ΑΕΚ, γιατί αυτός που τη διέδωσε δεν έπεσε έξω τις προηγούμενες χρονιές (από τη χρονιά του ντάμπλ του ΠΑΟ και μετά, κάθε χρόνο έλεγε το καλοκαίρι τον πρωταθλητή της επόμενης σεζόν).

(μέχρι και εγώ μπερδεύτηκα με αυτά που έγραψα. Ο Θεός να το κάνει απάντηση στην απορία σου το από πάνω ποστ μου :lol:)

Βασικα φανταζεστε την συνυπαρξη στο ιδιο φορουμ με τον Μοντε αμα παρει καναν τιτλο η ΑΕΚ?

Καρβου δε μιλαω για ραδιο αρβυλα. Μιλαω για σενα ως παρατηρητη.

ποια συνύπαρξη ρε

θα πάρει κούπα η ΑΕΚ και αυτός θα είναι ακόμα εδώ ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μα εγώ δεν είμαι μέσα στο παρασκήνιο για να έχω δικιά μου άποψη. Αναγκαστικά τις φήμες που ακούω διαδίδω. Σαφώς και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ευνοηθεί ο ΠΑΟ για τα 100 χρόνια (και μέχρι τώρα, έχει πάρει τις αβάντες του. Ο Εντόι έχει κερδίσει τόσες κόκκινες σε κρίσιμα σημεία και στους μισούς αγώνες ο αντίπαλος του παίζει δίχως κάποιον από τους βασικούς του αμυντικούς, γιατί στο προηγούμενο ματς είχε φάει κόκκινη. Αυτές είναι κακές συμπτώσεις). Αλλά δε μπορώ να πω ότι βλέπω μέχρι τώρα κάποια σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του για να πω κάτι πιο σίγουρο :wink:

σας βλέπω ε

Θενκς φορ taking the time to answer it. :wink:

Σε λιγο καιρο θα με βλεπεις να τρωω μια τυροπιτα… :lol:

Εγω παλι δεν πιστευω ποτε οτι το πρωταθλημα ειναι κανονισμενο ποιος απο τους 3 μεγαλους θα το παρει. Αν η Καλαμαρια εχει κανει μαλακια τοτε οι βαθμοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πανε στον Ολυμπιακο. Τελος, ο Γκα-Ντεμης συνεχιζει την καταπληκτικη του καριερα γκρινιας που εκανε και ως παικτης…

Άνγκμαρ γιατί έχω μια μικρή υποψία πως δεν παρακολουθείς ποδόσφαιρο και ποστάρεις σα να ποστάρω γω την άποφσή μου στο Χατζηγιάννης θρεντ; Με αγάπη, Αντώνιος.

Ελα ρε παιδια, ας το ληξουμε απο τωρα το πορνειο και ας το δωσουνε εκει που εχει προσυμφωνηθει να μην κουραζονται και τα παιδια στο γηπεδο. Τι να λεμε τωρα, το πεναλτυ στον Ριβαλντο και καταραχτη να ειχε ο αλλος θα το εβλεπε, βεβαια σιγουρα δεν μπορει να το δει ενας βαλτος. Μετα εχουμε το αλλο. Τζιμπουρ, Γκουμα(?) και νεο φρουτο στο σπορ τον Κοβασεβιτς. Αντε ο διαιτητης δεν ειδε τιποτα. Οι αλλοι 3 τι εκαναν? Απλωναν τον τραχανα? Εχω δει δεκαδες αγωνες ξενων πρωταθληματων και κυριως Αγγλικου που παμπολλες φορες ενω ο διαιτητης εχει χασει μια τετοια φαση, απεβαλε τον δραστη επειτα απο υποδειξη ενος εκ των 3 αλλων διαιτητων. Αλλος κωμικοτραγικος αυτος ο βοηθος στο ΑΕΚ-Πανωνιος, “δεν επιανε το κουμπι” ειπε και δεν ντραπηκε ο τραγελαφος Δηλαδη δεν μπορουσε να κανει υποδειξη με το σημαιακι?? Γιατι εγω δεν ειδα καμμια τετοια. Αν δεν κανω λαθος για περισσοτερο απο 100 χρονια οι εποπτες γραμμων υπεδεικνυαν οτι ηθελαν χωρις κουμπακια και πεη κυανα.
Το πρωταθλημα ΔΕΝ θα το παρει η ΑΕΚ.

Ο Ντέμης έχει τελείως λάθος timing στις δηλώσεις του. Οκ, ας έβγαινε να πει για τη διαιτησία αλλά όχι μετά από αυτό το ματς…
Επίσης, πολύ λίγοι δεν έχουν σχολιάσει την κόκκινη του Γκούμα; Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε έτσι θα είχε κάνει ο καθένας 15 Post για τη διαιτησία :roll: