ρε καρβου ο σισιτς τι φταει??? μηπως πρεπει να φαει σφαλιαρα αυτος που τον εφερε?!..το παιδια αυτο ξερει αυτο παιζει… ΑΜΠΑΛΟΣ
το παιδί αυτό δυστυχώς ξέρει πολλά περισσότερο για αυτό τον έφεραν. Έχει πάρα πολύ τεχνική, αλλά από μυαλό δε σκαμπάζει…
Καλος καραγκιοζης και ο Ιωαννιδης…
Αλλα μεγαλυτερος αυτος:http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=71181
Υπάρχει προηγούμενο…
Το Sportime.gr έψαξε και βρήκε περίπτωση ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε σε τρεις συλλόγους μέσα στην ίδια χρονιά (κατά σύμπτωση τη φετινή) χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το όνομα αυτού Κόλιν Μακμέναμιν! Ο Σκοτσέζος στράικερ έχει αγωνιστεί φέτος σε τρεις συλλόγους χωρίς καμία ζημιά για την ομάδα του. Ο νεαρός φόρ ανήκε στο δυναμικό της Γκρέτνα από τον Αύγουστο του 2006. Tο Νοέμβριο του 2007, δόθηκε δανεικός στη Λίβινγκστον με την οποία αγωνίστηκε κανονικά σε δέκα αγώνες σκοράροντας δύο φορές. Φέτος τον Ιανουάριο αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή στη Νταντί, με την οποία έχει ήδη σκοράρει δύο φορές.
Παραμένει άγνωστο αν θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός και οι έμμεσα ενδιαφερόμενοι, στην επικείμενη ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Αυστριακού μέσου της Καλαμαριάς, Ρομάν Βάλνερ. Και αυτό γιατί υπάρχει προηγούμενο, προς την υπεράσπιση των “ποντίων” σε αυτή την υπόθεση. Πρόκειται για ολόιδια περίπτωση με αυτή του Βάλνερ, καθώς μιλάμε για δανεισμό και μετέπειτα μετεγγραφή. Δεδομένου ότι ο Μακμέναμιν αγωνίζεται κανονικά στην τρίτη φετινή του ομάδα και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα συμμετοχής του ούτε κάποια ένσταση, δημιουργείται προηγούμενο.
Άρα είναι πολύ πιθανό η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σύμφωνα με την οποία ο δανεισμός δεν λαμβάνεται υπόψην ως μεταγραφή (και συνεπώς ο Απόλλων είναι η δεύτερη ομάδα με την οποία παίζει ο Βάλνερ, όπως και η Νταντί για τον Μακμέναμιν) να είναι κοντά στην αλήθεια…
Και η άλλη πλευρά…
Υπάρχει βέβαια και δύο άλλες αντίθετες περιπτώσεις, οι οποίες και πάλι προέρχονται από την Βρετανία, εκεί όπου οι δανεισμοί παικτών είναι σύνηθες φαινόμενο. Η Νταντί θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα της Κάρντιφ, Ντέιβιντ Φόρντε, με την ομοσπονδία της Ουαλίας να δίνει την συγκατάθεση της και την αντίστοιχη της Σκωτίας να αρνείται να εκδόσει δελτίο και έτσι το θέμα πήγε στην FIFA η οποία δεν έχει βγάλει κάποια απόφαση. Ο παίκτης, πέραν της Κάρντιφ, είχε δωθεί δανεικός στην Λούτον κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν…
Η δεύτερη περίπτωση είναι η το μπλοκάρισμα από την παγκόσμια ομοσπονδία στην μετακίνηση του Κουζέν από την Ρέιντζερς στην Φούλαμ, καθώς ο Αφρικάνος επιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος τόσο με την φανέλα των “διαμαρτυρόμενων”, όσο και με αυτή της Λανς.
Το θέμα είναι πως σε αυτές τις δύο περιπτώσεις υπήρξε άμεση παρέμβαση είτε κάποιας εθνικής ομοσπονδίας, είτε της ίδιας της FIFA, κάτι που δεν συνέβει στην περίπτωση του Βάλνερ, με την ΕΠΟ να εκδίδει κανονικά το δελτίου του Αυστριακού παίκτη.
Δεν ξερω αλλα εγω σαν διοικηση του Ολυμπιακου μπορει να μην προεβαινα σε ενσταση γιατι ειναι πολυ πιθανο να γυρισει μπουμεραγκ…
Αγνωστος παιχτης, μικρης ομαδας, με 6 γραμματα, που εγινε πασιγνωστος σε ενα 24ωρο.
Β-Α-Λ-Ν-Ε-Ρ.:cold:
Bασικά, αν είσαι ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και χάνεις από ομάδα που διεκδικεί σωτηρία, μου φαίνεται κάπως γελοίο το να ζητάς να πάρεις το ματς στα χαρτιά (και το ίδιο θα έλεγα και αν στη θέση του ΟΣΦΠ ήταν η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός…).
Ο Εργοτελης και ο Λεβαδειακος παντως εβγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι δεν θελουν οτι η Καλαμαρια να χασει το παιχνιδι στα χαρτια και γι’αυτο δεν κανουν ενσταση…
Μπραβο τους,αντι να χιμιξουν να τους φανε οπως θα καναν καποιοι αλλοι…
Δεν πειραζει, το 'κανε ο μεγαλος και τρανος Ολυμπιακος.
Για όλους τους ΑΕΚτζήδες από ότι βλέπω, νόμοι του κράτους όπως το άρθρο 44 πρέπει να εφαρμόζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες της Fifa όχι αναγκαστικά… Μόνο όσοι τους βολεύουν.
Ωραία λογική…
ΥΓ. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί από την ένσταση και μετά ας μιλήσουμε…
Αν ειναι ετσι ο κανονας να εφαρμοστει, βεβαια. Εχω ομως στην ακρη του μυαλου μου οτι μπορει να αλλοιωθει αυτος που υπαρχει για χαρη του μεγαλου “θειου”, εχουν καταληθει πολυ σοβαροτεροι νομοι του κρατους μαλιστα για χαρη του. Και 'γω παντως αυτο περιμενω, να βγει αποφαση.
Ετσι και ειναι αρνητικη, σας θελω ολους τους γαυρους πριν να ποσταρετε στο φορουμ με τα αθλητικα να γραφετε για μια εβδομαδα πανω απο καθε ποστ “Ειμαι ρομπα!” και θα ειμαστε ενταξει…! Αντε και 'γω θα γραφω “ειμαι θυμα”.
Εγώ σήμερα έτυχε να ακούσω την εκπομπή στο σπορ φμ (κατά τις 10) και πραγματικά το παλικάρι που μίλαγε είναι άμπαλο. Έλεγε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να κάνει ένσταση γιατί το ματς έτσι και αλλιώς δεν άξιζε να το κερδίσει! 8O
Αφού έχει δίκιο, να την κάνει την ένσταση.
Τώρα γι αυτό που λέγεται περί δανεισμού του παίκτη, εγώ ξέρω ότι ο κανονισμός της φίφα λέει οτι ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε 3 ομάδες μέσα σε μια περίοδο.
Όμως το θέμα είναι άλλο πέραν του Ολυμπιακού. Πόσο τραγικοί είναι αυτοί στην Καλαμαριά που τον υπέγραψαν χωρίς να το κοιτάξουν αυτό, και 2ον πόσο τραγικοί είναι αυτοί στην ΕΠΟ που εξέδωσαν το δελτίο του χωρίς να το ελγξουν…
γιατί να είμαστε εμείς ρόμπα? Τι είμαστε? Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και είπαμε να γίνει η ένσταση?
Πολλές ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν ποδοσφαιριστές που από τους κανόνες της ΦΙΦΑ δεν επιτρέπεται να παίζουν και έτσι να έμεναν στην κατηγορία ή να πήγαιναν καλύτερα. Αν η Καλαμαριά δεν ακολούθησε τους κανόνες, τότε πρέπει να τιμωρηθεί και να διορθωθεί η αδικία. Αν έπραξε νομίμως, τότε μπράβο της, δεν έγινε και τίποτα. Τα πράγματα είναι τόσο απλά…
Απορώ με τη λογική σας. Τι περιμένετε δηλαδή? Ο Ολυμπιακός να μην κυνηγήσει τα δικαιώματα του και να αφήσει τον ΠΑΟ πρώτο και την ΑΕΚ δεύτερη ενώ μπορεί να τους περάσει?
Edit: Αυτό με την ΕΠΟ είναι αλήθεια, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το δελτίο του παίκτη είναι κάτι που δε θα μπορούσε να εκδώσει. Σίγουρα όμως, θα έπρεπε να τους είχε ενημερώσει σε περίπτωση λάθους…
Εγώ αναρωτιέμαι ποια είναι η λογική τιμωρία σε περίπτωση παράβασης. Αμα γνωρίζει κάποιος ας ποστάρει.
Ρομπα θα ειστε γιατι υποστηριξατε μια κλοπη βαθμων οπως θα αποδειχθει εφοσον δεν δικαιωθητε!
Περι κανονισμων εκανα ενα ποστ πριν, δεν λεει ξεκαθαρα τι πρεπει να εφαρμοστει αλλα βοηθαει νομιζω.
Εννοητε οτι δεν περιμενω ο Ολυμπιακος να χαρισει καστανα, τοσα χρονια τα εκλεβε κιολας.
Απο το αρθρο που ποσταρα θα δεις οτι εχει ευθηνη και η ΕΠΟ γιατι σε μια παρομοια(αλλα οχι ιδια) περιπτωση, η Σκωτσεζικη Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδια ειχε απορριψει την εκδοση δελτιου παιχτη που κριθηκε η συμμετοχη του μη συννομη.
παμε και μια ενσταση που δεν εφαγε κοκκινη ο κοβασεβιτσ για την δολοφονικη αγκωνια…στανταρ 2-3 αγωνιστικες…:lol: :lol: :lol:
και μια ακομα για τον γκουμα,που εσπρωχνε τον παικτημεχρι να πεσει,και εφαγε κιτρινη…:lol: :
α και μετα γουσταρω τις δηλωσεις του ντεμη αεκ44 οτι δεν συνεργαζεται με την πολιτεια… .
ενταξει η ολη φαση ειναι για γελια…ποιο ελληνικο πρωταθλημα???..ποιο σημαντικο ειναι να ασχολεισαι με τον τουιτι τον ταζ και τον μπαγκς μπανι…:lol: :lol: πολυ ποιο σημαντικο και πολυ καλυτερο…
Έχω να γράψω τόσα πολλά αλλά άκρη δεν θα βρω εδώ μέσα με τόση καφρίλα που επικρατεί οπότε το αφήνω, δεν έχει νόημα.
Μανσον γραψε…εχει ενδιαφερον η αποψη σου!Γραψε στο τοπικ για την ΑΕΚ…
:lol:
Για την ακρίβεια περιμένουν να μην μιλάει ποτέ αυτός που έχει έννομο συμφέρον όταν αυτό είναι αντίθετο από το δικό τους. Να σου θυμίσω πως στο δικαστήριο που άνοιξε τον δρόμο για την υπαγωγή τους στο άρθρο 44 δεν είχε εμφανιστεί ο εκπρόσωπος του δημοσίου…
naf said