ρε παιδια αφου μπορει ο γαυρος να παρει τους βαθμους γιατι να μην τους παρει??? ολοι το ιδιο θα εκαναν…
τεσπα νομιζω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο για να το παρει ο ΠΑΟ
ρε παιδια αφου μπορει ο γαυρος να παρει τους βαθμους γιατι να μην τους παρει??? ολοι το ιδιο θα εκαναν…
τεσπα νομιζω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο για να το παρει ο ΠΑΟ
επειδή είστε φίλοι κ δεν έχω πλακωθεί ποτέ κ με κανένα για μπάλα, θα προσπαθήσω να μην ξαναγράψω εδώ μέσα για διαιτησία. όχι τπτ άλλο, εκτίθενται κ ο κόζυ με τον κρισπ με αυτά που γράφουν.
κάρβου γαμάς. γίνε ΑΕΚ
ανταυτού θα ποστάρω μόνο λόγια φίλων μου. του κατακίτρινου Χελάκη, του ΑΕΚάρα Πανούτσου κ του original Καρπετόπουλου. όλοι γράφουν στην “γαυροντέη” την κίτρινη παλιοφυλλάδα που διαβάζει όλη η Ελλάδα. κ φυσικά κ είναι άσχετοι κ μυρωδιές. μάλλον τυχαία ασχολούνται με την μπάλα τόσα χρόνια.
εγώ πάντως θα προσπαθήσω να μην ξαναγράψω γιατί σας αγαπώ. ελπίζω να σταματήσουν κ τα χειρουργεία.
Eγω παντως δεν αναφερω σε καθε ποστ μου το ονομα σου…
Για αυτό τελευταία έχω μια έντονη επιθυμία για τσιγάρο?
εεε!!!
μοντε οχιιιι!!!
αν σταματησεις να γραφεις εσυ στο τοπικ παει το χασαμε το παιχνιδι… το επομενο βημα ειναι να σταματησει να γραφει και ο rock… και θα μετονομαστει και επισημα το τοπικ “Ολυμπιακος 2. Η επιστροφη.”
Συμφωνώ…
Όταν είσαι ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και χάνεις από ομάδα που παλεύει για σωτηρία δεν υποβάλλεις ένστασεις μόνο και μόνο για λόγους αξιοπρέπειας. Με αυτήν την κίνιση ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό…
Ναι ΟΚ παιδια.
Μονο που αν γι αυτους τους 3 βαθμους χασει ο Ολυμπιακος την εξοδο στο Ch.L., χανει και 10 εκ. ευρω ας πουμε…
Σοβαρα τωρα, πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση ο Ολυμπιακος να τερματισει 3ος???:lol:
Ναι.
Το θεωρω τουλαχιστον απιθανο, ακου τι σου λεω! Το να μην βγει Τσου Λου επειδη του κατσει κατι στραβα στα προκριματικα δεν ειναι τελειως απιθανο αλλα το να τερματισει 3ος το βλεπω ποιο ποιο απιθανο απο το να βγει ο Αρης CL παραδειγματος χαριν.
Ερωτηση:
Το θεωρεις απιθανο επειδη θα μας σπρωξει η διαιτησια η επειδη εχουμε καλη ομαδα?
Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι που όλοι οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, κράζουν τον Πέτρο Κόκκαλη και λένε ότι έχει αφήσει την ομάδα ανυπεράσπιστη στο τομέα της διαιτησίας (που όλοι τους λένε, ότι δεν ασχολείται με αυτήν, κανένας από τον Ολυμπιακό). Όλοι αυτοί που βλέπουν παράγκα του Ολυμπιακού πίσω από όλες αυτές τις διαιτησίες, γιατί δε σκέπτονται, ότι αν υπήρχε όντως παράγκα του Ολυμπιακού, τότε ποτέ δε θα είχε κοπεί ο Νούνιεζ με οφ σάιντ, δε θα είχε φάει κόκκινη ο Νικοπολίδης στο ματς με Ατρόμητο και δε θα είχαν δωθεί τα μούφα πέναλτυ με Ξάνθη και ΟΦΗ?
Εμ έχουμε παράγκα, εμ μας αδικούν?
Εχετε ουτως ή αλλως καλη ομαδα αν οχι την καλυτερη αλλα στις δυσκολες στιγμες που λεει και η Νατασα Θεοδωριδου, μπορει να ερθει κανα τελειως τυχαιο δωρο Θεου.
OK, με καλυψες.
Δειτε αυτο τα βιντεο:
Ελα ρε, γινονται κι αλλου αυτα?
8O τι λες τωρα ? 2-3 μετρα οφ σαιντ πρεπει να ηταν.
Και με τον εποπτη στην ευθεια.
Αποκλειεται το ανθρωπινο λαθος.
o Κόκκαλης φταίει!
Το πιο τραγικο που ειχα δει ηταν σε αγωνα Γιουβεντους - Παρμα νομιζω.
Σπρωχνει ο Καναβαρο εναν επιθετικο της Παρμα μεσα στην περιοχη.Ο επιθετικος
ειχε πηδηξει να παρει κεφαλια.Ε σωριαστηκε.Ουτε πεναλτυ ουτε τιποτα.Ο διαιτητης
ηταν στην γραμμη της περιοχης.
παντως αν ο ολυμπιακος κανει τελικα ενσταση,θα ναι πραγματικα ντροπη για την ιστορια του ολυμπιακου (αλλα και οποιαδηποτε μεγαλου συλλογου εκανε το ιδιο)…
το μονο που εξυπηρετει αυτη η κινηση ειναι ασφαλως μην χασει τα χρηματα του ο κοκκαλης σε περιπτωση που ο ολυμπιακος δεν βγει champions league…
αλλα επειδη θεωρω οτι οι ομαδες ειναι κατι παραπανω απο επιχειρησεις, δεν θα πρεπει να τον αφησετε να την κανει φιλοι γαυροι…
ελπιζω να συμφωνειτε μαζι μου…
Δεν πιστευω οτι συμφωνουν και πολλοι με την κινηση της διοικησης.
Αλλα ως εταιρεια πανω απολα θα κοιταξουν το συμφερον τους το οποιο
ειναι να καταθεσουν ενσταση,το οποιο και εκαναν αν δεν απατωμαι.
Ολοι το ιδιο θα εκαναν στην θεση του Ολυμπιακου.