Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Ελα τωρα ρε συ σταρστρακ? Αν ηταν ο ΠΑΟΚ στην θεση του Ολυμπιακου θα λεγατε ολοι το ιδιο?

ακομα να καταλαβετε οτι ηταν στημενο

Ναί…

Εγώ πάντως, συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη που είχα και όταν η 2η μου ομάδα (ο ΠΑΣ Γιάννενα) έπεφτε από την πρώτη εθνική ενώ είχε νικήσει στα μπαράζ.

Η άποψη μου είναι πάντα να εφαρμόζεται αυτό που είναι γραμμένο. Αφού τότε ο νόμος έλεγε ότι ο ΠΑΣ έπρεπε να πέσει, τότε έπρεπε να πέσει. Και αν τώρα ο νόμος λέει, ότι η Καλαμαριά πρέπει να τιμωρηθεί και να χάσει τα ματς, τότε να τιμωρηθεί και να χάσει τα ματς…

ΥΓ. Ποιος δε μας λέει, ότι αν ο Ολυμπιακός δεν έκανε την ένσταση τώρα, δε θα έκαναν ένσταση πιο μετά σε πιθανό δικό τους στραβοπάτημα με την Καλαμαριά ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ?

ηταν κανονισμενο

Η ένσταση έπρεπε να γίνει για νομικούς λόγους. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε υποκριτικά και δεν περίμενε κάποια άλλη ομάδα να κάνει ένσταση (όπως ο Λεβαδειακός ή ο ΟΦΗ). Τώρα αν αυτό είναι κίνηση απελπισίας ή κάτι άλλο, δε ξέρω.

Εγώ σα γάβρος δε μπορώ να πω ότι δε τους θέλω τους 3 βαθμούς, αλλά δε τους αξίζω. Τελεία και παύλα. Και βασικά, ο οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση του Ολυμπιακού, θα έκανε ένσταση λόγω playoff. Και ο μισός βαθμός μετράει.

Aσχολίαστο!!!

Ναι ναι , για τη συγκεκριμένη φυλλάδα το πρωτάθλημα “δε χάνεται” όταν είσαι 11 αγωνιστικές πριν από το τέλος και μόνο 1 βαθμό μπροστά από τον 2ο.

Το “Ολυμπίκ ντε Κουρελέ” είναι τελείως αποτυχημένο κατ’εμέ. Θυμίζει παλαιότερες δεκαετίες. Τίποτα πιο πρωτότυπο; Ας έβαζαν τα κλασικά “κότες” κτλ.

Το “Μάρθα Βούρτση” είναι πολύ πετυχημένο :slight_smile:

Οταν δινεται δημοσιογραγικη πενα στους χειροτερους καφρους…
Παντως εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η οι περισσοτερες ομαδες δεν θα πιεζαν για ενσταση.
Μηπως να ξεχασατε να λογια του μεγιστου Σωκρατη οταν σας ειχαν αφαιρεσει βαθμους για τα επεισοδια με τον Πανιωνιο, τοτε που ειχε γλυψει(και πιεσει) καθε κωλοτρυπιδα που ειχε δυναμη? Απο δημαρχους μεχρι βουλευτες, αλλα που αλλου γινονται αυτα. Εχει πει οτι “οι βαθμοι, μονο στο γηπεδο κερδιζονται και χανονται” , γι’αυτο να τις αφησει αυτες τις μ@λακιες περι του οτι “το χρωσταμε στην ιστορια μας και την νομιμοτητα”. Αμα νιωθει οτι χρωστσει τιποτα στην νομιμοτητα τοτε να παει Κορυδαλλο και να κλειδωσει και μονος του.

ασφαλως θα λεγα το ιδιο,εγω τουλαχιστον…και αυτα που τα λεω δεν τα λεω απο κακια για τον ολυμπιακο…ισα ισα ακριβως το αντιθετο…

ετσι κι αλλιως ουτε ο ολυμπιακος ειναι ο κοκκαλης ουτε ο ΠΑΟΚ ο ζαγορακης, ουτε ο παναθηναικος ο τζιγκερ,αλλα οι αποφασεις τους μπορουν να χαρακτηρισουν συλλογους με ιστορια που υπηρξαν πριν απο αυτους και θα συνεχισουν να υπαρχουν μετα απ αυτους…

θεωρω ανεπιτρεπτο για εναν μεγαλο συλλογο οπως ειναι ο ολυμπιακος να κανει ενσταση για να διεκδικησει ενα παιχνιδι που το εχασε καθαρα μεσα στο γηπεδο,και ας του στοιχησει π.χ. τον τιτλο…στο κατω κατω δεν νομιζω οτι το εγκλημα που εκανε η καλαμαρια ειναι τοσο μεγαλο,η οτι καθορισε το παιχνιδι…

τελος παντων σας ευχομαι να χασετε την ενσταση και να περασει ολο το θεμα ετσι,για την αιγλη της ομαδας σας…γιατι θα ειναι μεγαλη μαλακια να κερδισετε ενα πρωταθλημα π.χ. με 1,2 η 3 βαθμους και ενα απο τα παιχνιδια να το παρετε στα χαρτια τη στιγμη που το χασατε στο γηπεδο…

τωρα θα εχεις δικιο να μου πεις σε ενδιαφερει εσενα το κυρος του ολυμπιακου???σαφως και οχι απλα τη γνωμη μου λεω…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :wink:

Οσον αφορα την ενσταση πιστευω οτι ο Ολυμπιακός καλως επραξε.Τι θα πει ξεφτιλα στην ιστορια του συλλογου ρε παιδια?Οι ομαδες ειναι επιχειρησεις(ετσι τις βλεπουν οι ιδιοκτητες),οποτε 3 βαθμοι μπορει να αποδειχτουν (οικονομικα) πολυτιμοι.Το ιδιο θα εκανε και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ.Μην τρελαθουμε.Τωρα για το αν ειναι ηθικα σωστο…Εδω γελαμε…Ποτε υπηρξε ηθικη στο Ελληνικο ποδοσφαιρο για να υπάρξει και τωρα?Ενταξει εγω ως Παναθηναικος θελω να απορριφθει η ενσταση αλλα χλωμο το κοβω…

ε τοτε αν καθομαστε εδω και συζηταμε για επιχειρησεις,και ο καθενας υποστηριζει μια επιχειρηση και τα συμφεροντα της,συγνωμη αλλα θεωρω πολυ πιο επικοδομιτικο να ασχολειθω με τον ταζ και τον τουιτι οπως αναφερει και ο blackmore jr…:smiley: :wink:

Πω ρε, μάλλον με βασικό Αμορόζο!

Πω ρε θα καρφώσουμε πολλά στα ΠΑΟΚια!

Πω ρε, γουσταρω να ουμ!!

Πάμε μωρή αριανάρα!!!

Γαμωτο γιατι να λειπω γαμωτο γαμωτο.
Ωραιο ματσακι θα γινει.Και ο Αμοροζος θα τα πεταει τσααακ τσααακ τσααακ τα γκολακια.

Αυτο θα το δουμε μαγκες.Μαλλον παιζει κονσεισαο!!!

Θα μοιρασει πολλα γκολακια!!

Μπορεί οι φίλοι του Αρη να μην έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ από τις εξέδρες του σταδίου της Τούμπας, θα μπορέσουν όμως να δουν το παιχνίδι από τις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Η διοίκηση της ομάδας, μόλις έγινε γνωστό ότι ο “δικέφαλος του βορρά” δεν θα δώσει εισιτήρια στους “κίτρινους”, ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση θα προβληθεί στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου του Αρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ολοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου, έπειτα από την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διάθεση εισιτηρίων. Την Κυριακή λοιπόν, στις 16:45, σε κιτρινόμαυρο περιβάλλον, όλοι οι φίλαθλοι του Αρη θα μπορέσουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα”.

Θα παιξει και ο Φρουντζοτσαςπωστονλεν?:o

Εντιτ:Αυτο με το γηπεδο ειναι κλασικο,σε πολλα ματς το κανουν.Αλλα μετα το τελος του αγωνα ειναι πολυ ευκολο να ακολουθησουν επεισοδια,δεν ειναι και τοσο μακρια τα γηπεδα,ολοι οι συνηθεις υποπτοι θα ναι μαζεμενοι,αρα κλασικα κυνηγητα στα στενακια και τετοια…Μην εχουμε περιστατικα τυπου Μαυροσκουφεια μονο…

Όταν λες πολλά ματς? Με εμάς και τη Σαραγόσα ε? Επεισόδια θα γίνουν από τους γνωστούς-άγνωστους μόνο αν χάσουμε… πέρσυ που νικήσαμε δεν έγινε τίποτα.

Οι γνωστοι-αγνωστοι ειναι και οι δικοι μας και οι δικοι σας.Και εφοσον θα ναι οι σουπεραδες μαζεμενοι στο Χαριλαου και ολη η θυρα 4 στην Τουμπα,τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα.Τελοσπαντων.

Φετος δεν περιμενω να παιξουμε οπως περισυ,που πηγε ο Ερναντεθ την ομαδα μεσα σαν χεσμενη και χασαμε οπως χασαμε.Περιμενω καλο ματς απο μας,αλλα και εναν πορωμενο και,οσο μπορει,επιθετικο παοκ,αφου και παιζει εντος εδρας και αμα μας κερδισει θα θεωρειται πετυχημενη η χρονια του και θα χει να μας το πεταει οταν τερματισει 6ος-7ος(η και πιο κατω).

Συμφωνώ. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, αν μας νικήσουν η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για τον Μπαουγκ. Για εμάς δε σημαίνει και τίποτα, έχουμε διαφορετικούς στόχους, πιο υψηλούς, πως το λένε.

Η έκτη θέση είναι ταβάνι για τον ΠΑΟΚ, αν και κατά τη γνώμη μου δεν έχουν τη δυναμική να την πάρουν.