Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

:-- Ούτε εγώ…:lol:

πριν 3 χρόνια, ο αθλητικος νόμος προέβλεπε να χαθεί το παιχνίδι στα χαρτιά. τότε ο κόκκαλης μίλησε για “ηθική του ποδοσφαίρου” κτλ κτλ. την ορολογία του χρησιμοποιούμε.

αν πάρεις 3 βαθμούς στα χαρτιά κ τελικά πάρεις πρωτάθλημα με +1, θα έχεις πάρει μόνο ένα παιχνίδι?

:lol: Αυτό ακριβώς, επειδή είμαι “μεγάλο παιδί” θυμάμαι και τις φωτοβολίδες και τα φώτα που έσβηναν στη Φιλαδέλφεια και τους ΑΕΚτζήδες -όχι εσένα που τότε θα ήσουν μάλλον κάτω από 10 :wink: - να μην ξενερώνουν με τις μεθόδους της ομάδας τους…

Αυτό πάντως περί 16χρονων μόνο που θα πανηγυρίσουν αυτό το πρωτάθλημα είναι νέα ευρεσιτεχνία του Καρπετόπουλου, ενός ανθρώπου που έγραφε το καλοκαίρι του 2001 στο περιοδικό του Ολυμπιακού πως θα ήθελε και την νέα χρονιά σαν οπαδός του Ολυμπιακού να δεί τους ΑΕΚτζήδες να “πέφτουν κάτω” ξανά και τη νέα σεζόν…
…Αλλά τώρα κερδίζει καλά τη ζωή του ως “αντικειμενικός” :stuck_out_tongue:

Δεν έχω διαβάσει τα posts που λένε πως αξίζετε κακές διαιτησίες λόγω 44. Σίγουρα δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική. Απλά όπως έγραψα και στο προηγούμενο μου ποστ δεν θεωρώ πως οι φετινές σας διαιτησίες είναι -αν μη τι άλλο -χειρότερες από τις δικές μας.

Ελπίζω πάντως να κάνουμε κάτι να “φτιάξουμε” και τον Tolkki ως το τελος της σεζόν…
Διπλό στο ΟΑΚΑ π.χ. 8)

αν είναι να πάρετε πρωτάθλημα, χίλιες φορές να το πάρετε με διπλό στο οακα κ όχι στα δικαστήρια.

ο ολυμπιακός κάνει μεγάλο επικοινωνιακό λάθος

αν πάρει τους βαθμούς κ χάσει το πρωτάθλημα θα γελάνε κ οι πέτρες. όλοι θα λένε “ούτε με τα δικαστήρια δεν πήρε κούπα ο γαύρος”.

αν πάρει βαθμούς κ πρωτάθλημα, θα μείνει στην ιστορία ως “το πρωτάθλημα του δικαστηρίου”.

καραγκιοζιλίκι όπως κ να έχει δλδ. εγώ δεν θα θελα ο Ντέμης να έκανε τπτ παρόμοιο.
κ περίμενα από τον Κόκκαλη να έβγαινε κ να έλεγε “μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς στο δικαστήριο, αλλά οι πρωταθλητές φαίνονται στα γήπεδα κ εκεί θα δώσουμε απαντήσεις” κ να μην διεκδικήσει τπτ.

τώρα ο κόσμος θα γελάει όπως κ να έχει. μόνο οι 16χρονοι κ δύο φορουμίτες (χοχο) θα πανηγυρίσουν…

Ναι, παίζει να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αλλάζει άνθρωπος τα λεγόμενά του ανάλογα με το τι τον συμφέρει. Έλα ρε Λουκ…

Αν και αν. Κάτσε να πάρουμε τους 3, κάτσε να πάρουμε το πρωτάθλημα με +1 και τα λέμε.

χαχα.έτσι ρε κόζυ. έτσι ρε θρύλε.

μπάη δε γουέη τώρα που βλέπω ότι πιστεύεις “υπερ πάντων ο νόμος”, μην ξαναβάλεις στην ίδια πρόταση τους όρους “ΑΕΚ” κ “44” παρακαλώ, γιατί θα σε κάνω κουόουτ.

τέσπα. εξήγησα ότι ήταν για το θέμα. το πρωτάθλημα με κάτι τέτοια δεν φτιάχνει. ο τόλκι μίλησε σοφά. εμένα ένα “πρωτάθλημα του δικαστηρίου” δεν θα μου άρεσε πάντως. αλλά όπως είπε ο ο μιούλ, κ 14 είμαι κ άμαθος σε πρωταθλήματα…

άντε έρχεται σκ με μπάλα κ (ελπίζω) λιγότερα χειρουργεία.

Η ΑΕΚ το 44 δεν έπαιξε ποδόσφαιρο λόγω κατοχής :lol: :stuck_out_tongue:

χαχαχαχα. ωραίο !

Ας το πάρουμε και σου υπόσχομαι να ποστάρω στο youtube βιντεάκι από τους γύρω μου στη φιέστα να δείτε και εσύ και ο Καρπετ όλη την… πιτσιρικάδα :stuck_out_tongue: :lol:

Αυτή είναι η ουσία: Όλος αυτός ο θόρυβος μας αποσπά την προσοχή από το αγωνιστικό κομμάτι…

χαχα. έτσι !

απλά να βάλεις στην κάμερα δυνατό φωτισμό, γιατί μέσα στα κτήρια της νομικής δεν έχει πολύ φως κ θα αχνοφαίνεστε…

πάμε ρε αρμάδα…

Λοιπον,εσεις αμα παρετε τους 3 βαθμους και κερδισετε το πρωταθλημα με +1,+2,+3 δε θα το θεωρειται θαυμα-δωρο εξ ουρανου,ε?

Εσυ,ω μεγαλη ομαδα,που δε κατεβαινεις για να χασεις,κατεβηκες για να νικησεις το σαββατοκυριακο με τη καλαμαρια?

Αν μου πεις ναι,θα σου πω πως ετσι κατεβαινουν και ολες οι μικρες ομαδες.
Αν μου πεις οχι,τοτε αντικρουει την αποψη σου παλι πως οι μικρες ομαδες κατεβαινουν για να χασουν και οι μεγαλες για να κερδισουν

Κάτσε, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα: Aναφερόμουν σε συγκεκριμένα γεγονότα που έγιναν σε βάρος της ομάδας μου στις αρχές της δεκαετίας του 90 (91 και 93 ανδεν κάνω λάθος) και στο πόσο (υποθέτω πως) ήσουν τότε…
Δεν έγραψα πως είσαι 14…:wink:

Όσο για το δεύτερο που γράφεις: AMHN!

σιγά ρε. κουλ. μπάλα είναι. επειδή δεν βάζω σμάιλιζ νομίζετε ότι θυμώνω κιόλας. σιγά.

Επειδή ο καθένας λέει ότι μαλακία έχει ακούσει από τον κάθε άσχετο για τον Καρπετόπουλο, ο εν λόγω δημοσιογραφος τρώει με τον Πέτρο Κόκκαλη τουλάχιστον δυο φορές τον μήνα. Το γεγονός ότι τα χώνει στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι έχει κακές σχέσεις με την ομάδα. Παραδόξως βέβαια.

μανσον μαζέψου.

λέω να κάνουμε ένα τόπικ για κάρπετ να τα πούμε αναλυτικά

Ο Κάρπετ έχει καταντήσει για το ρόκινγκ ό,τι ο Όρσον Γουέλς για την uncyclopedia #-o :lol: :lol: :lol:

ΟΚ, sorry. Ξέφυγα.

Kαλή ιδέα.
Πάντως αυτό που γράφει ο Manson για τις καλές σχέσεις Καρπετ-Πέτρου ισχύει, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τον χαρακτήρα του Πέτρου και την γενικότερη live and let live νοοτροπία του.
Και με τον Τζίγγερ έχει άριστες σχέσεις και ακόμα και τώρα πρόσφατα όταν μας έβρισε ο Τζίγγερ πριν το ματς κοίταξε να ρίξει τους τόνους.

Δεν είναι κακό που δεν είναι κάφρος ο Πέτρος. Αρκεί να μην το εκλαμβάνουν κάποιοι σαν αδυναμία του Ολυμπιακού

α) Εντελώς άλλη περίπτωση το ματς με τον Πανιώνιο. Και για όσους δε το έχουν πάρει χαμπάρι, τα ελληνικά δικαστήρια αποφάσισαν να μη μηδενιστεί ο Ολυμπιακός. Όχι κανένα κράτος. Το ίδιο και τώρα. Τα ελληνικά δικαστήρια θα αποφασίσουν, με βάση τους κανόνες του πρωταθλήματος που υπέγραψαν ΟΛΕΣ οι ομάδες, αν η Καλαμαριά πρέπει να τιμωρηθεί.

β) Προσωπικά, θέλω να αποδειχθεί ότι ο παίκτης έπαιξε νόμιμα. Αλλά πάνω από όλα, θέλω να εφαρμοστεί ο κανονισμός. Και να μην αρχίσω να ακούω πίπες του στυλ “αυτά τα λες τώρα που σε συμφέρει”, γιατί αυτά τα έλεγα και όταν έριξαν την άλλη μου αγάπη τον ΠΑΣ κατηγορία, ενώ είχε κερδίσει στα μπαράζ τίμια την παραμονή του. Για μένα, ο νόμος και ο κανόνας είναι ΠΑΝΩ από όλους. Στα αρχίδια μου ότι ο ΠΑΣ του Κολέμπα νίκησε στα μπαράζ. Είχε φεσώσει κόσμο από το ‘89 και ο νόμος έλεγε ότι πέφτει στη Γ’ Εθνική.

γ) Αν ήμουν πρόεδρος του Ολυμπιακού, προφανώς και θα έκανα την ένσταση. Ακόμα και νίκη να είχα κάνει (αν και αμφιβάλλω ότι θα την κάναμε σε περίπτωση νίκης). Ο λόγος είναι πολύ απλός. Αν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ κάνουν στραβοπάτημα με την Καλαμαριά, θα έκαναν αυτοί από τη μεριά τους την ένσταση και εγώ δε θα είχα πλέον κανένα έννομο συμφέρον, με αποτέλεσμα να βγω χαμένος.

δ) Σπάνια το λέω, αλλά ο Καρπετόπουλος φέτος γράφει μαλακίες… Όποιος ξέρει εμένα, καταλαβαίνει και ότι αυτό το λέω δίχως να έχω καμία εμπάθεια με τον άνθρωπο. Είδε ότι το Pro Zone έχει κοινό και προσπαθεί να γίνει ο Ζορό των άμπαλων.

ε) Ο Νόμος είναι πάνω από όλα. Σταματήστε τις κλάψτες και το κυριότερο σταματήστε να ζητάτε την παράβλεψη παρανομιών για να έχουν κέρδος κάποιοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και Ανώνυμες Εταιρείες. Έλεος δηλαδή…

Κοιταχτε ποιος καταργει τους συνδεσμους και τις οργανωμενες μετακινησεις!