Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 2007-8

Ξεκινάω αυτό το θρεντ για όσους παρακολουθούν αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα, όπου ΚΑΘΕ αγώνας έχει σημασία και ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας δεν είναι χαμένος εκ των προτέρων (εντάξει, στην Ελλάδα ζούμε:p ). Ας ξεκινήσουμε με προγνωστικά και τοποθετήσεις:D

ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!
(φέτος πάμε για τη σωτηρία:p )

αν και ο κουγιας ειναι αληταρας.υποστηριζω ΠΑΣ λογω καταγωγης…
Θα ναι μεγαλη αποτυχια αν δεν επιτευχθει η ανοδος…
Το αιγαλεω παντως τσιμπησε 2 μπαλες απο τον αρχισκορερ Σαιτιωτη:) :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Mακάρι να ανέβουν 3 επαρχιακές ομάδες και να πέσουν 3 του κέντρου. (εκτός του Ατρομήτου φυσικά!)

¶ντε να ανέβει ο Πανθρακικός στην Α, να ξαναζήσουμε τις επικές μονομαχίες των 80`s. (Όποιος έχει σχέση με Θράκη καταλαβαίνει…)

Βλέποντας την Καλλιθέα σήμερα με Ηλυσιακό (δίκαιη νίκη, έστω και με πέναλτι), σκέφτομαι να αναθεωρήσω τα περί κινδύνου υποβιβασμού. Θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το γκολ φέτος, αλλά το κέντρο της Καλλιθέας φαίνεται ενισχυμένο με Καραδήμο πλάι σε Γκεοργκίεφ, και η ομάδα έπαιξε με πάθος.
:slight_smile:

μακαρι να ανεβουν καστορια , κερκυρα και ΠΑΣ (αν και δεν το νομιζω με το μαλακα το κουγια προεδρο)
και να πεσουν η κωλοβεροια , ο ΠΑΟΚ και o ΟΦΗ

Τον ΠΑΟΚ λογικό να τον αντιπαθεί κάποιος γιατί οι οπαδοί του έχουν κάνει πάμπολλες μαλακίες.
Για ΟΦΗ δεν ξέρω κάτι για να εκφέρω γνώμη.
Τη Βέροια όμως γιατί την βρίζεις?? Χθες που είχαμε πάει οργανωμένη εκδρομή οι Ξανθιώτες στη Βέροια, τα παιδιά από τον σύνδεσμο του Μακροχωρίου μας κέρασαν καφέδες κλπ. και απέδειξαν ότι είναι εξαίρετοι φίλαθλοι, που λοίπουν από τα ελληνικά γήπεδα. Και στο γήπεδο φώναζαν όλη την ώρα για την ομάδα τους, χωρίς να βρίσουν κανέναν, αλλά και χωρίς να κάνουν το γήπεδο να μοιάζει με εκκλησία, όπως θέλουν τα αφεντικά των ομάδων (Πανόπουλος, Νικολαϊδης, Τζίγγερ και λοιπά λαμόγια).

ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α` ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ωραίο ματσάκι σήμερα στο Ελ Πάσο (Καλλιθέα-Ιωνικός)… Για να δούμε, για να δούμε…

:blow: :x :thumbdown:

Πολλά κουλά αποτελέσματα ως τώρα στη Β’… Σπάνε οι έδρες, μπαίνουν γκολ στο 94’ , χαμός…

Τυχαίο θα είναι…:roll:

Σούπερ απόδοση σήμερα και 0-2 η Καλλιθέα στην Καισαριανή!!:smiley: :smiley: :smiley: Πρώτοι στη βαθμολογία :smiley: :smiley: :smiley: ΟΥΑΟΥ:!: :!: :!: :!:

Μόνος πρώτος ο ΠΑΣ… Ας δούμε πόσο θα αντέξουμε… Μακάρι να ανέβουμε φέτος

:lol:

Εγώ θέλω να βγουν οι πανθρακικοί να υπάρξουν ξανά τα ξυλίκια των 80`s που έπεφταν στη Β Εθνική.:stuck_out_tongue:

Ένα μήνα σχεδόν χωρίς Β και Γ εθνική. Προφανώς οι ομάδες δεν μπλοφάρουν. Να σκάσουν τώρα οι Βαρδινοκοκκαλαίοι τα φράγκα που χρωστάνε, γιατί πολύ ψηλά έχουν πάρει τον αμανέ. Κι ας δώσει σε τελική ανάλυση μια λύση το κράτος, που τρέχει πάντα να γλείψει κάθε μπατιρισμένη μεγαλο-ομάδα όταν φοβάται το “πολιτικό” κόστος… Άι σιχτίρ.

Ας μπω και εγώ στην συζήτηση … έλα ρε Ιωνικάρααααααααααααα!!! Αν και φέτος έχουμε τα χάλια μας είμαστε στην δεύτερη θέση. Πάντως τα σοβαρά είναι με την απεργία. Οι κοκαλοτζίγκέρηδες με την μεγάλη ΑΠΑΤΗ της superleague κατάφεραν κα υποβαθμήσουν και άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα όχι μόνο της πρώτης αλλά και της δεύτερης κατηγορίας. Εμένα μου έχουν κόψει την μπάλα από πέρσυ. Πήγαινα με διαρκείας και τώρα δεν περνάω ούτε έξω από το γήπεδο. Το μόνο που θέλουν είναι να τα παίρνουν οι ομάδες τους και οι άλλες ομάδες να φυτοζωούν. Εδώ βλέπεις την Αθλητική Κυριακή και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν έχουν πει τίποτα για την απεργία! 1 μήνα χωρίς Β Εθνική και δεν τους νοιάζει τίποτα. Στην τελική ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε την ΕΡΤ και δεν θα έπρεπε να εξυπηρετει τα συμφέροντα των Κοκαλέων και Βαρδινογιανέων! Στην Αγγλία τα τηλεοπτικά τα μοιράζουν σωστά ενώ εδώ το κράτος χορηγεί τους 2 μεγάλους.

  • 1000000 στον Κambei…

βαλε και μενα

Κρίμα πάντως … όσο περνάει ο καιρός αντί να μεγαλώνουν το θέμα της απεργίας το υποβαθμίζουν περισσότερο! Που ακούστηκε 1 ολόκληρος μήνας χωρίς πρωτάθλημα δεύτερης εν τάξη εθνικής και καμια αθλητική εκπομπή (ούτε καν στο ραδιόφωνο) δεν το αναφέρει. Κατάντια.[-X