Συμφωνω κι εγω αλλα πρωτοι απ’ ολους πρεπει να αντιδρασουν οι φιλαθλοι των ομαδων της Β’ και Γ’ Εθνικης. Ειδικα των επαρχιακων…
Αφού στην πλειοψηφία τους οι μεγαλοαθλητικογράφοι είναι τσιράκια της σούπερ λίγδας…
Δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε? Να πάμε να τα σπάσουμε? Εδώ όταν ο Κανελλάκης τσακώθηκε με ένα διαιτητή στο αεροδρόμιο φάγαμε -3 βαθμούς ενώ όταν ο πρόεδρος του Παναθηναικού έδερνε τον διαιτητή ΜΕΣΑ στο γήπεδο ή όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου έσπαγαν την Ν. Σμύρνη και ΔΕΝ ξεκίνησε ο αγώνας δεν τους έκαναν τίποτα! Έτσι είναι εδώ στην Ελλάδα. Ο ισχυρός έχει το δίκιο και ο αδύναμος το άδικο!
Ακριβώς αυτό!
Τι είπε ο κος Θεοδωρίδης για τα χρέη της Super League για την Β και Γ εθνική κατηγορία.
«Ο κ. Ιωαννίδης… το θέμα της Β’ και Γ’ εθνικής δεν τον απασχολεί καθόλου, γιατί θεωρεί ότι εμείς εκβιάσαμε ή κάτι τέτοιο και νομίζω ότι δεν έχει πάρει θέση. Μας βλέπει τελείως απέναντι και από υποχρέωση». Τάδε έφη ο Γιώργος Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στο αθλητικό ραδιόφωνο “Sportime 89,2”.
"
Κανένας δεν ασχολείται, γιατί όλοι τάσσονται με τους μεγάλους. Όλοι τα συμφέροντά τους τα βλέπουν εκεί και κανένας δε θέλει να πάει στην κόντρα. Είδατε το κρατικό κανάλι να κάνει εκπομπή; Είδατε την ΝΕΤ να αναφερθεί ποτέ σε αγωνιστικές; Ακόμη και χθες, όταν έγιναν οι δηλώσεις του κ. Πανόπουλου, οι δύο συντελεστές της εκπομπής θέλανε πολύ γρήγορα να το περάσουν, την ώρα που παρενέβη ο Αλεξανδρής, αν παρακολουθήσατε τη φάση. Αυτά όλα δεν περνούν απαρατήρητα γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια πίεση και σ’ αυτούς. Ο κ. Γκαγκάτσης έχει κάνει κάποιες επαφές, νομίζω σήμερα-αύριο είναι οι τελικές επαφές, εάν ξεκινήσουν ή όχι… Μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του κ. Πανόπουλου, ο κ. Ιωαννίδης είναι υποχρεωμένος να βγει και να κάνει μία δήλωση", πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου των συγκεκριμένων κατηγοριών.
Και συμπλήρωσε: “Εννιά εκατομμύρια ευρώ κοντεύουν τα τρία χρόνια, ήδη διανύουμε το δεύτερο χρόνο και δεν έχουμε πάρει ένα ευρώ. Επρεπε να είχαμε πάρει σήμερα πέντε οχτακόσια. Το μήνα οχτακόσιες χιλιάδες ευρώ, για να το καταλάβει ο κόσμος. Οφείλουμε εμείς στην ΕΠΑΕ να πληρώνουμε χρέη τα οποία κληρονομήσαμε και τα οποία χρέη είναι της Σούπερ Λιγκ. Δηλαδή, πληρώνουμε χωρίς να εισπράττουμε. Τα χρέη της πρώην ΕΠΑΕ, τα οποία ήταν χρέη το 95% των ομάδων της Α’ Εθνικής, τα έχει κληρονομήσει η Β’, Γ’. Αύριο υπάρχει ένα συμβούλιο στη Σούπερ Λιγκ στις τέσσερις και θα παραβρεθώ εγώ. Στις εφτά ακολουθεί δικό μας συμβούλιο. Πιστεύω μέχρι αύριο με τις επαφές και τις συζητήσεις να τελειώσει το θέμα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αρνητικά αν μας πουν δεν τα αναλαμβάνουμε και μετά έχουμε το δικό μας συμβούλιο και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας”.
Καταλήγοντας ο Θεοδωρίδης είπε: “Δίνω τα συγχαρητήρια από το ραδιόφωνο στον κ. Πανόπουλο, σε όλες τις περιπτώσεις, είχε την τόλμη, είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, τίποτε άλλο. Είπε την αλήθεια και τα συμφωνηθέντα όπως ακριβώς έχουν γίνει. Πιστεύω ότι οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Πανόπουλου τα λένε όλα. Είπε για τη συμφωνία “εγώ πρωτοστάτησα και την υπόγραψαν όλοι οι μεγάλοι”. Αυτά τα οποία είπε, νομίζω, ότι δεσμεύουν όλους, δε δεσμεύει η δήλωσή του μόνο τον εαυτό του. Μάλιστα, επίσης είπε, “το που θα βρούμε τα λεφτά είναι δικό μας θέμα. Να πάμε να πάρουμε λεφτά, να πουλήσουμε τα σπίτια μας, τα οφείλουμε τα λεφτά και πρέπει να τα δώσουμε”. Έχει έναν ιδιαίτερο λόγο γιατί ήταν ένας από τους ανθρώπους που παρακίνησαν και τους άλλους για να γίνει η Σούπερ Λιγκ”.
Ξεκινάει ξανά. Δόξα σοι ο θεός. Τώρα βέβαια, τρεχάτε ποδαράκια μου… Κι ανάθεμα κι αν θυμούνται πώς παίζεται η μπάλα…
Και τι έγινε? Θα τα πάρουν τα χρήματα ή τσάμπα κάνανε απεργία 2 μήνες?
αντε τωρα θα παιζουν και τεταρτες…
Συμφώνησαν να τα πάρουν. Δεν είμαι σίγουρος για τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι θα τα πάρουν σχεδόν όλα, αν όχι όλα.
Πλάκα πλάκα, αυτή η ιστορία αποτελεί μία ακόμα μικρή απόδειξη πως αν δεν κυνηγήσεις αυτό που (πιστεύεις ότι) σου ανήκει, δεν σε υπολογίζουν. Αν όμως αγωνιστείς και είσαι ειλικρινής όταν παίρνεις ένα ρίσκο, τότε κάτι μπορεί να καταφέρεις…
Μακάρι αν και δεν το βλέπω! Και πριν γίνει όλη αυτή η ιστορία υπήρχαν συμφωνίες και υπογραφές και τελικά καταλήξαμε σε 2μηνη απεργία! Κρίμα!
Θα δούμε, έχεις δίκιο… Αλλά προφανώς τα πράγματα πριν ήταν πολύ φλού, ενώ τώρα θα έχουν οριστεί ημερομηνίες πληρωμής, δόσεις κτλ
Στο μεταξύ όλοι κάνουν κάποιες κουτσομεταγραφές, εκτός από μας που κοιμόμαστε (Καλλιθέα, υπεμθυμίζω:p ). Χάσαμε και το Κένεντυ που γύρισε στον Εργοτέλη, που μας είχε δώσει τους 6 από τους 16 βαθμούς:(
Το έμαθα για τον Κένεντυ! Παιχταράς. Δανεικός έπαιζε? Εμείς (Ιωνικός) πήραμε Μανουσάκη και έναν ξένο. Φεύγουν και μερικοί που δεν ακούμπησαν. Τα κλασσικά! Μια χρονιά ρε γαμώτο να είμαστε σοβαροί στις μεταγραφές και να μην έρχονται 20 παίχτες από τους οποίους οι 15 θα φύγουν τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει. Κρίμα γιατί ο συγχωρεμένος ο Νικόλας μας είχε Αντριόλι, Μπρούστερ, Μουτσοντρίγκο και βλέπαμε μπαλλάρα! Εγώ έχω κόψει το διαρκείας και το γήπεδο εδώ και 2 χρόνια! Δυστυχώς ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ η ομάδα! Και ας ήμαστε ψηλά στην βαθμολογία! Δεν τραβάμε.
Αν δεν φύγει ο Σαλευρής,η Καλλιθέα προκοπή δεν βλέπει…:lol:
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”][/SIZE][/FONT]
Ελατε μαγκες…Ιωνικος,Πας Γιαννενα και Πανσερραικος θα ανεβουν,…#-o
Και γιατι χτυπας το κεφαλι σου?
Εγώ πάω για το χαβαλέ, κι ας ξέρω ότι σπάνια θα δω μπάλα. Αλλά ακόμα κι αν η ποιότητα είναι χαμηλή, εγώ προσωπικά μπορώ να ευχαριστηθώ έναν αγώνα όταν έχει πάθος και ένταση και κυνηγάνε και οι 2 τη νίκη. Και αυτό συμβαίνει πιο συχνά στη Β παρά στην Α…
Αυτό το έχω ακούσει κατά καιρούς και από άλλους, και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Με Σαλευρή δεν ανέβηκε η Καλλιθέα 3 χρόνια στην Α εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της; Αν φύγει αυτός θα παίζουμε Ευρώπη; Άσε που έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να φύγει, και ότι με την πρώτη ευκαιρία (αγοραστής) θα το κάνει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι 1-2 χρόνια τώρα η ενίσχυση της ομάδας είναι μια λίγο πονεμένη ιστορία…
O Πανσερραϊκός απέκτησε τον παικταρά Ντενίζ Μπαϊκαρά. Καλή τύχη παλίκαρε και μακάρι να τα ρημάξεις όλα, να βγάλεις μάτια, να δώ τις φάτσες των φωστήρων που σε έβαλαν στο ψυγείο στην Ξάνθη.
Επίσης ο άμπαλος Βλάσης Γ-καζάκης πήγε δανεικός στον Πανθρακικό. Καλό κουράγιο στους κομοτηναίους και χίλια ευχαριστώ που θα μας απαλλάξουν από αυτόν για μισό χρόνο…
Φιλαράκι Ιωνικός είμαι! Αλλά αν ανέβουμε με την μπάλλα που παίζουμε πάλι Β’ Εθνική θα πέσουμε! Μακάρι να βρούμε τον δρόμο μας αλλά αυτή η ομάδα βάζει γκόλ μόνο αν κάνει αίτηση 2 μήνες πρίν!
Ο Μπαικαρά είναι μεγάλη παικτούρα! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον “πάγωσε” η Ξάνθη και γιατί δεν βράθηκε μια ομάδα Α’ Εθνικής να πάει να τον αγοράσει! Θα τον ήθελα με τα 1000 στον Ιωνικό!
0-0 … κατάντια! Ούτε με αίτηση δεν μπαίνει το γκολ!
άντε να δούμε, αν θα κρατήσει ο ΠΑΣ πρώτος… Δεν πολυτρελάθηκα πάντως με τη νέα ιδιοκτησία…
Από Καλλιθέα πάντως δεν κινδυνεύετε… Αύριο κόντρα σε Εθνικό θα προβάρουμε το νέο μας πρόσωπο που διαμορφώθηκε από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δηλαδή χάσαμε κανα δυο παίκτες ενδεκάδας και δεν φέραμε τίποτα:p Για να κρατήσει πάντως ο ΠΑΣ πρώτος, θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει τρίποντα και εκτος έδρας…