Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009

Ας συνεχίσουμε εδώ τη συζήτηση. Έβαλα και πολ για να ψηφίσετε ποιος πιστεύετε πως θα το πάρει το κύπελλο φέτος

Απορία προς φίλους ΠΑΟΚ. Πριν από την αποβολή Κοντρέρας υπάρχουν διαιτητικά παράπονα;

O Oλυμπιακός θα έχει δύσκολο τελικό απέναντι στον Πανσερραϊκό αλλά θα το πάρει. Ποια αεκ ρε???

Πότε είναι ο τελικός;
Αν είναι γύρω στις 10 Μαϊου ως συνήθως, το κύριο μας πρόβλημα είναι πως να κρατηθεί ως τότε σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα.
Κακά τα ψέματα, μετά το χθεσινό ματς οι παίχτες νιώθουν πως η χρονιά έχει τελιώσει και μένει μόνο ο τελικός… [-X

Kαι η Goal και η Sportday…

Κατά τα άλλα χθες έγινε ότι γίνεται φέτος σε κάθε παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που το παίρνει ο Ολυμπιακός με λίγο σπρώξιμο. Καμία έκπληξη πλέον.

Έντιτ: Α! Και θα το πάρει η ΑΕΚ γιατί πλέον όλοι ζουν και αναπνέουν για τα τρία παιχνίδια κυπέλλου που απομένουν. Ίσως σπρωχτεί και λίγο προκειμένου να το κατακτήσει με βάση τα όσα έχουμε δει φέτος.

Εκτός από το ματς με την ΑΕΚ ε!
Εκεί σας ξεβρακώσαμε καθαρότατα… :stuck_out_tongue:

H sporday γράφει ότι οι αποβολές ήταν δίκαιες by the way.

Αφού το γράφει η Sportday,εντάξει…
Απ’αυτές τις ομάδες το παίρνει χαλαρά ο Ολυμπιακός,χαλαρότατα

Η Sportday γράφει “Δύο μέτρα και δυο σταθμά”. Η άποψή μου πάντως είναι ότι η πρώτη κόκκινη είναι λίγο τραβηγμένη αλλά μέσα στο Καραϊσκάκη δίνεται, η δεύτερη είναι πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη αλλά έχει προηγηθεί επίσης πεντακάθαρο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν δίνεται ενώ για την φάση με τον Παπαδόπουλο και τον Μπακαγιόκο νομίζω πως δεν υπάρχει αμφισβήτηση από κανέναν… Πάντως έχει πλάκα… Όταν παίζει η ΑΕΚ με την Ξάνθη και η διαιτησία σφάζει καταφανέστατα την Ξάνθη όλοι, ακόμα και οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες, παραδέχονται το προφανές της σφαγής. Όταν σφαγιάζονται οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πρέπει να διαφωνούμε με τους γαύρους για αυτονόητα πράγματα που τα βλέπουν και τυφλοί. Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά; Πείτε το: Ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Σιγά…

Προβλεπω ΑΕΚ -Τριπολη στον τελικό…:lol:

Ατάκα φίλου μου ΑΕΚτζη στο τηλέφωνο μετά το 2-3 του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό: “Ξέρεις τι θα γίνει τώρα,ε; Θα αποκλειστούμε και εμείς από τον Πανσερραϊκό. Το Παναθηναϊκό τον είχαμε ρε πούστη…”

Για το σπρώξιμο δεν ξέρω που βασίζεσαι και το λες, αλλά για το “ζουν και αναπνέουν”…

ΟΚ, και ο μισός ανδρικός πληθυσμός του forum θα γούσταρε να πηδήξει τη Scarlett Johanson όσο τπτ άλλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως θα τα καταφέρει… :lol::p:lol:

:oops:

Αν και το είδα σε κάκιστη ανάλυση μετά στο goal4replay, είναι για μένα αυτό που αποκαλώ “ελληνική βουτιά του επιτηθέμενου στην πρώτη επαφή του με τον αμυντικό”. Είναι αυτό που κάνει ο Ντιόγο κατ επανάληψιν και κάτι παρόμοιο βλέπω και τον Μπακαγιόκο να κάνει. Αν η διαιτησία θα έπρεπε να είναι όπως όλες οι υπόλοιπες διαιτησίες στην Ελλάδα, τότε είναι φάουλ, άρα και κάρτα. Νομίζω όμως πως στην Ευρώπη μπορεί και να μη δινόταν καν :oops:

(δεν επιμένω, γιατί δε το έχω δει ουσιαστικά και πολλές φορές και το έχω δει σε άθλια εικόνα)

Και προς Βαρούχα: Και όχι το "οι διαιτητές δε μπορούν να έχουν δυναμόμετρο, δεν είναι επιχείρημα! Αν ο διαιτητής δεν έχει κρίση, τι σκατά τον χρειαζόμαστε; Την κάνουμε και από την αίθουσα του μοντάζ τη διαιτησία τότε!

άν ένα θρεντ ξεκινάει με το πρώτο ποστ μισό οφφ τοπικ, τι περιμένεις. σοβαρευτείτε.

Γιατί οφ τόπικ? Για ματς του Κυπέλλου μιλάμε. Αντί να τα λέμε στα τόπικ των ομάδων, μιλάμε για αυτό στο τόπικ της διοργάνωσης…

Για το χθεσινό ματς:

Ναι,ευνοήθηκε ο ΟΣΦΠ.Όταν είναι 11 με 9 και πρέπει να δωθεί φάουλ λίγο έξω απ’την περιοχή και κόκκινη στον Αβραάμ,ναι,είναι εύνοια,πως να το κάνουμε τώρα!!!
Το αν θα κατάφερνε και τι ο ΠΑΟΚ,το τι είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή,είναι καθαρό αγωνιστικό θέμα.Το να στερούν απ’τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να χάσει και να αποκλειστεί δίκαια,δεν είναι αγωνιστικό θέμα όμως.
Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος την αλήθεια.
Για το βου βου που ακούστηκε δε θα υπάρξει τιμωρία φαντάζομαι:p

Εγώ δεν νομίζω ότι ήταν φαουλ του Αβρααμ, τώρα ο καθένας όπως το βλέπει.

ο,τι πεις καρβου. ανοίγεις το θρεντ για να κουβεντιάσουμε για το ποιός θα πάρει το κύπελλο απ τους 4 που μείνανε και μιλάτε και σε αυτό το τοπικ για ματς της φάσης των οκτώ. ε αφού δε βαρεθήκατε πια μετά από κάθε ματς να λέτε τα ίδια και τα ίδια, μάλλον έχουμε περάσει πλέον σε νέα επίπεδοα αξιολύπησης.

[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![/SIZE]

Εγώ βρίσκω την 1η αποβολή σωστή με το γράμμα του νόμου, αλλά υποστηρίζω ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να σφυρίζουν με βάση αυτό. Η 2η αποβολή είναι τραγική γιατί δεν υπάρχει κίτρινη στην πρώτη φάση και υπάρχει φάουλ στην δεύτερη (φάουλ με την έννοια ότι στην Ελλάδα σφυρίζεται η κάθε επαφή). Η φάση με τον Μπακαγιόκο θα έπρεπε να δοθεί φάουλ και κόκκινη με βάση τα όσα σφύριζε ο Κουκουλάκης σε όλο το ματς.

Αν θες τη γνώμη μου, είναι κάρτα στον Κοντρέρας μόνο για το πρώτο φάουλ, δεν είναι κάρτα στο πρώτο φάουλ του Ίβιτς, δεν είναι φάουλ στον Αραμπατζή όμως, ούτε και στον Μπακαγιόκο.

Λοιπόν, εγώ ψήφισα ΑΕΚ αν και θεωρώ τον Ολυμπιακό το φαβορί.

Η ΑΕΚ όμως έχει και μερικούς καλούς παίκτες που περιμένω να σκυλιάσουν σε αυτό το ματς και το κυριότερο όλων έχει τον Μπάγεβιτς. Επίσης, δε προβλέπω σπρωξίματα και κακές διαιτησίες στο τελικό, γιατί για έναν παράξενο λόγο, τα τελευταία χρόνια που οι διαιτησίες στην Ελλάδα είναι άθλιες, στους τελικούς του Κυπέλλου είναι υποδειγματικές. Άμα θέλουν ρε παιδί μου αυτοί οι διαιτητές μας…

Ζευγάρια έχουν βγει ή έχουμε κλήρωση;

Έχουν βγει τα ζευγάρια. Ολυμπιακός-Αστέρας και ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

ΑΕΚ - Γαυρος μαλλον τελικο. αλλα μη λεμε μεγαλες κουβεντες… ακομα κ η μεγαλη ευρωπαικη ομαδα εφαγα 3αρα…