Καλά ο καθένας μπορεί να βγάλει ευκαιρία απ το πουθενά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Το θέμα είναι ότι στο Καραϊσκάκη ήσασταν ανύπαρκτοι.
To θέμα είναι ότι εσύ λες ότι στον έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ και δεν καταλαβαίνω βάσει ποιου σκεπτικού. Πες ότι η μια αποβολή ήταν άδικη, πες ότι έδινε το φάουλ και κόκκινη στον ΑΒραάμ. Από που προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ θα προκρινόταν σίγουρα τη στιγμή που στα 70 λεπτά που παίζαμε 11Χ11 δεν έκανε απολύτως τίποτα?
Άλλος τα έγραψε αυτά που πόσταρα; Μήπως τα παραποίησα; :lol::lol:
ΥΓ: Το ότι “εσείς δεν πήγατε πουθενά” τι υποδεικνύει;;;; Ποιός δεν πήγε πουθενά ακριβώς; Μήπως είναι συμπλέγματα κατωτερότητας και σημάδια δικιάς σου ανικανότητας;
στο πρωταθλημα,o δευτερος ειναι παντα δευτερος…πλην του περσινου που πηγε η ΑΕΚ να το παρει με τη μαϊμου-φιεστα!:lol:
στο κυπελλο ουτε καν τελικο…:-k
ΑΝ δεν κανω λαθος…εισαι ΜΠΑΟΚΙ και η ομαδα του ΜΠΑΟΓΚ δεν πηγε ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!
και ναι, ειμαι γεματος κομπλεξ και μου αρεσει να κοντραρομαι με απολυτα φυσιολογικα ατομα και να τα εκνευριζω με σκευασματα της αχαλινωτης φαντασιας μου μονο και μονο για να ΤΟΝΟΣΩ τον κομπλεξισμο που με διακατεχει απεναντι σε ολους τους λοιπους φυσιολογικους.[-X
τι ελεγες?
θα πεις τιποτε για κυπελλο Ελλαδος?αυτης της σεζον?:roll:
[QUOTE=megatherion;618949
ναι, ειμαι γεματος κομπλεξ και μου αρεσει να κοντραρομαι με απολυτα φυσιολογικα ατομα και να τα εκνευριζω με σκευασματα της αχαλινωτης φαντασιας μου μονο και μονο για να ΤΟΝΟΣΩ τον κομπλεξισμο που με διακατεχει[/QUOTE]
Mε κάλυψες οκ.
ΥΓ: Εύχομαι να σηκώσει και ο gay-ros κι άλλα κύπελλα μπας και σου σηκωθεί και σένα τίποτα
χειρότερο πράγμα από gay-ro δεν μπορείς να με πεις κ το ξέρεις
αν δεν μπορείτε να μιλήσετε (που ΔΕΝ μπορείτε), μην μιλάτε μεταξύ σας, τι άλλο να σας πω ? να σας σουτάρουμε όλους συλλήβδην θέλετε ? αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το ύφος, μπορούμε να αλλάξουμε πρακτική
επίσης : όταν κάποιος είναι γραφικός, ΔΕΝ μπαίνεις σε συζήτηση. είναι μάταιο. στα αθλητικά γράφουν όλοι, αλλά στην πραγματικότητα άντε να είμαστε καμιά δεκαρία που συζητάμε…
μιας και το ανεφερες (και αφου μπορουμε να το κουβεντιασουμε) οχι,δεν το ευχαριστηθηκα…
υπαρχει ομως ρε γαμωτο μια μικρη διαφορα.
ειναι γνωστα τα οσα αντιολυμπιακα συναισθηματα των οσων πικραμενων,ασχετως ομαδας.
ειναι λοιπον ο γαβρος σε μια περιοδο που ΔΕΝ μπορει (για “Χ” λογους) να σταυρωσει νικη και επειδη ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλλια του,διαπιστωνει μια παρατυπια!ε,με την ευκαιρια να περιμενει,το κυνηγησε και πηρε βαθμους που δεν του αξιζε στο γηπεδο!
Το ζητημα ειναι το εξης : ποναει τοσο πολυ που εγινε κατα αυτο τον τροπο?ειναι τοσο παρατραβηγμενο?ηταν και αυτοι “δικοι” μας και μας το “χαρισαν”?
Δηλαδη,κοβετε ΟΛΟΙ το λαιμο σας, οτι αν ειχε δωθει σε εσας μια τετοια ευκαιρια ΔΕΝ θα πραττατε αναλογα?
μπορει να ΜΗ το χαιροσασταν (οπως ΔΕΝ το χαρηκα!) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σας αρεσε να εχετε το πρωταθλημα!
εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα χαιρόμουν. επίσης ΔΕΝ θα έπαιρνα την απόφαση, θα το έκανε η διοίκηση
ΑΝ φτάσει εκείνη η μέρα, θα μας κοροϊδέψετε εσείς κ θα πούμε κ εμείς τη γνώμη μας. μέχρι τότε, μπορούμε τουλάχιστον να περιφανευόμαστε ότι είμαστε η πιο ηθική ομάδα (κ ηθική πρωταθλήτρια κτλ κτλ :lol::lol:)
το παραπάνω επιχείρημα είναι παρηγοριά στον άρρωστο : ΟΛΟΙ το ίδιο θα έκαναν ? ε όχι. ή τουλάχιστον μέχρι να το κάνουν, να χαμε να λέγαμε κ τα πάντα όλα.
κουιζ
ποιες ομάδες έχουν τα πρωταθλήματα του Βαζέχα, του Σαβέφσκι και του Αποστολάκη ή Μανωλά
και ποια τα πρωταθλήματα
της Ριζούπολης, του Βάλνερ και της παράγκας ???
μέχρι να φτάσουμε όλοι να πέσουμε στα ίδια σκατά, εσείς μπορείτε να λέτε ότι είστε η πιο μεγάλη ομάδα κ εμείς η πιο ηθική. και να κοροϊδεύουμε αλλήλους
με την ιδια σιγουρια που μιλας για τον εαυτο σου,μιλας και για ολους τους υπολοιπους?
Δεν λεω, κι εγω στην υποθεση που εκανα,αναρωτηθηκα για το τι θα κανατε…
το οτι πατας στο οτι δεν σας εχει κατσει κατι τετοιο για να δουμε τι θα κανετε,δεν μπορει να γινει καραμελα.
Και καραμελα να ηταν,ημαρτον ρε μαγκα!πως την βρισκεις χωρις γευση?δεν ξεθυμανε μετα απο τοσο καιρο?
και ειλικρινα, μεσα στην γνωση που δειχνεις να εχεις πανω στο τοπι, μιλας για πρωταθληματα του βαζελου?ΝΑΙ ,το ξερουμε, καποτε με 2 πολωνους παιχταραδες ο βαζελος ηταν δυνατος!και οταν ο ενας αποσυρθηκε, εβαζαν τον αλλο στα τελευταια 10 για να τους ξελασπωσει…και πηρε και πρωταθλημα ετσι.ομως απο την ιστορια του Ολυμπιακου, εισαι πολυ λαθος να ξεχνας το ποσα ηταν ΕΚΤΟΣ της περιοδου που αναφερεις (που και παλι ελεγχεται ΚΑΙ αυτο!)
τωρα μιλησες σαν δευτερος Κυπελλου…εχετε χασει την επαφη ρε φιλε και με χαλαει αυτο!
γιατι οταν εβαλε το 3ο η ΑΕΚ στο τελικο, εγω το ειχα ψυλλιαστει!δεν με χαλουσε να χασω το κυπελλο ,εστω και ετσι!και δεν θα ελεγα οτι ΔΕΝ το αξιζε η ¨ΑΕΚουλα"!!
οταν ομως ερχεται η φαση και δεν μπορειτε, βαζετε ξανα την καραμελα στο στομα και μιλατε…ελπιζω τουλαχιστον να μην εχετε να πειτε τιποτε για το φετινο!
πιστεύω πως η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων ΔΕΝ θα ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά κ το αντίθετο να μου πεις, δεν θα καταλήξουμε πουθενά, άρα δεν υπάρχει κ συζήτηση. απλά επίτρεψέ μου να ξέρω περισσότερους ΑΕΚτζήδες κ γι’αυτό λέω ότι λέω
καραμέλα ? σοκολάτα, βανίλια. σε ένα υποθετικό ερώτημα, απαντάω κ εγώ υποθετικά. μεεεεχρι να γίνει κάτι τέτοιο, εσύ θα είσαι η ομάδα της παράγκας κ όχι εγώ. όταν γίνει μπορεί να αλλάξει αυτό. μέχρι τότε, φράουλα κ μόκα
ο ολυμπιακός έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα - δε γράφω πουθενά κάτι άλλο. μιλάω μόνο για τα πρωταθλήματα που έχω δει εγώ, δλδ τα τελευταία της κυριαρχίας του. τα παλιά αν τα πήρε κ πως τα πήρε δεν μπορω΄να ξέρω. καλώς όμως τα πήρε.
για το φετινό δεν έχω να πω τπτ : ο σοβαρός ολυμπιακός διαγωνίστηκε με τον νεκρό κ τον πεθαμένο κ το πήρε δίκαια - κανείς δεν νομίζω ότι έχει γράψει τπτ αντίθετο
Ο Βαζέχα είναι παίκτουρας. Ο γεωργέας και ο Ζεράλντο Άλβες όχι.
Επίσης οι Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ντιόγκο, Λέτο, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος κλπ κλπ έπαιξαν στον Ολυμπιακό φίλε
η ιστορία έχει γράψει (καλώς ή κακώς για όλους μας) 13 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια με ζιοβάνι, καρεμπέ, καλόπουλο, τζόλε, ριζούπολη, ζάχοβιτς, βάλνερ, ντιόγκο, Γκαγκάτση…
ΟΛΟΙ έπιαξαν, όλοι κέρδισαν και η ιστορία έγραψε.
πάντως φέτος ο ολυμπιακός είχε την καλύτερη ομάδα, απλά έβγαλαν κ οι άλλοι τα μάτια τους (κ δεν τους φταίει κανένας)