Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009

μαλλον ναι…

αλλα ειμαστε σε λαθος τοπικιο!

Δεν θυμαμαι να εβρισα κανεναν,ετσι;Αντε σοβαρεψου λιγο,πουλατε και ειρωνιες για ηλικιες και μαλακιες.

Εγω αυτο που ξερω φιλε μου ειναι οτι καμμια απο τις δυο ομαδες δεν επρεπε να παιζει στο τελικο,και γιαυτο εχω ολο το δικαιωμα του κοσμου και για πετσινους τιτλους και για οτι γουσταρω,και χουντα προς το παρον εχετε μονο μεσα στα γηπεδα,δεν επεκταθηκε ακομα στα αθλητικα φορουμ.Εσυ μπορεις να επιλεξεις να εχεις μνημη χρυσοψαρου,να ξεχασεις το πως προεκυψε το ζευγαρι του τελικου και να παραμιλας για την γιγαντιαια ομαδα σου που την εκανε χαβαλε και fair play η προτελευταια της Γαλλιας.

ρε γαμωτο τοσο πολυ σας πειραζει οτι ο ολυμπιακος ειναι ΑΝΩΤΕΡΗ ομαδα?μιλαει για χουντες.μα συγνωμη τα πιστευεις αυτα που λες η τα λες ετσι για να πεις κατι?
δε χαρακτηρισα(εγω τουλαχιστον) κανενα.απλα ειπα την αποψη μου

παιδιά κατά τα γνωστά, κόψτε παρακαλώ τους χαρακτηρισμούς

ρεστλες σε ρώτησα ηλικία για να ξέρω τι θα κάνω σε περίπτωση που υπερβείς τα όρια - με τους μικρότερους έχουμε περισσότερη κατανόηση

O Restless χαβαλέ κάνει γενικά, δεν προκαλεί με άσχημο τρόπο.

το “ηλιθιος”,“κατιμας” κτλ ειναι αφελη συμπερασματα που βγαινουν απο τα οσα γραφεις…
καλο θα ειναι να ποσταρεις κατι που να εχει νοημα καθως ή θα πρεπει να εισαι διαλλακτικος ή απλα να μιλας για οτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και οχι για οτι υποθετεις ή φανταζεσαι.
επισης,το ηλικιακο,φαινεται απο το ποσο εξαλλος γινεσαι με τις “ειρωνιες” και τα σχολια για την ηλικια σου,ενω την ιδια στιγμη απο τις απαντησεις σου ,αθελα σου, φανερωνεις το νεαρο της ηλικιας σου…
ΟΧΙ,δεν ξεχναω την ρομπα της Ετιεν, οπως δεν ξεχνω οτι ΣΕ ΤΣΟΥΝΗΣΑ για να φτασω στον Αστερα.Αληθεια,εχεις τιποτε “παρασκηνιακο” να μας φανερωσεις?απο τα “σιγουρα” που μαθευονται μονο στις καφετεριες της ομορφης Θεσσαλονικης?

ΥΓ ανακαλω τους χαρακτηρισμους, αν και δεν ειχαν καμια επιθετικη προθεση.προσπαθουσα να κανω ενα ποϊντ. :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω ανωτερη-κατωτερη,αυτο που ξερω ειναι οτι και Ολυμπιακος και ΑΕΚ προχωρησαν στα ημιτελικα με διαιτησια,οπως κανει και τα τελευταια 15 χρονια περιπου ανελιπως,οποτε ναι,το πιστευω.Και ο Παναθηναϊκος ανωτερος ηταν,αλλα τα φαγε απο την Λαρισα στον τελικο.Δεν ειπα για σενα queen,μη μασας:)

montecristo,δεν νομιζω να εχω υπερβει ποτε τα ορια για να απορει κανεις τι να με κανει,και επι της παρουσης δεν νομιζω να ειμαι καν οφ τοπικ,για το κυπελλο δεν μιλαμε;

Νταξ,στην ουσια αυτο κανω,λεω την αποψη μου και μερικες φορες με υπερβολικο τροπο για να κανουμε λιγη καζουρα μεταξυ μας,να ψευτοτσακωθουμε κι ετσι για να σπασουμε και λιγο πλακα,για μπαλα μιλαμε αλλωστε,αν ειναι να αρχισουμε τα μπινελικια και να σκοτωνομαστε για την κωλομπαλα να το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε στις Μαλδιβες καλυτερα

Στον Μαυρικιο ειναι καλυτερα…

Νταξ,στην ουσια αυτο κανω,λεω την αποψη μου και μερικες φορες με υπερβολικο τροπο για να κανουμε λιγη καζουρα μεταξυ μας,να ψευτοτσακωθουμε κι ετσι για να σπασουμε και λιγο πλακα,για μπαλα μιλαμε αλλωστε,αν ειναι να αρχισουμε τα μπινελικια και να σκοτωνομαστε για την κωλομπαλα να το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε στις Μαλδιβες καλυτερα

Συμφωνω!
αλλα τοτε, ρε φιλαρακι, γιατι μας τα ισοπεδωνεις ολα με τα “πετσινα” και το ποιος διαιτητης ηταν στη κερκιδα?
πες κατι μεσα στο ποστ,να μην παρουμε τιποτε σοβαρα!

εγω νομιζω παντως οτι ειναι χαζομαρα να κρινεις καποιον απο την ηλικια του.
υπαρχουν τριανταρηδες που εκφραζονται πολυ χειροτερα.σωστα τα ειπε ο ρεστλες.

απο την αλλη ομως δεν συμφωνω με αυτο που λεει οτι 15 χρονια τωρα περναμε με διαιτησιες γιατι ασυτο το λεει τελειως οπαδικα:wink:

Ε νταξει και συ αν βρεξει χιονισει,χασει κερδισει ο Ολυμπιακος λες παλι τα ιδια,μη περιμενεις να σου απαντανε το ιδιο ψυχραιμα καθε φορα…

Τεσπα,mega δεν πειραζει,μην δινουμε εκταση στο θεμα.(Κατιμας τι σημαινει btw;:-s)
Με το συμπαθειο,το πως ποσταρει ο καθενας,αν ειναι εντος οριων και δεν προσβαλλει καποιον ειναι δικο του θεμα,και επισης το πως θα αντιδρασουν οι αλλοι,αν θα απαντησουν η θα το αγνοησουν η δεν ξερω κι εγω τι,ειναι κι αυτο δικο τους θεμα.Αν θες να κανουμε διαλλακτικη κουβεντουλα πολυ ευχαριστως,αν και δεν νομιζω κανενος η απαντηση να ηταν πολυ διαλλακτικη ουτε απεναντι μου,και οπως βλεπεις μια χαρα το δεχτηκα.
Νεαρος δεν νομιζω να ειμαι,η τουλαχιστον οχι και κανενα νιανιαρο,και επισης που το ειδες να γινομαι εξαλλος και να χανω την ψυχραιμια μου;Sorry,αλλα μονο εσυ το εκανες αυτο

Τεσπα,για τα υπολοιπα,το Τσουνησμα που το ειδες ακριβως;Στο οτι επι 45 λεπτα εβαλες με το ζορι ενα γκολ σε μια ομαδα που επαιζε με 2 παιχτες λιγοτερους;Ουτε η Μπαρτσα δεν τα κανει αυτα!Το πως φτασαμε να παιζουμε με δυο παιχτες λιγοτερους και οχι εστω 10 με 9 το θυμασαι ετσι;:roll:
Αυτο με τα παρασκηνιακα δεν το πιασα,τι εννοεις;

Κι εγω και ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες εχουμε ακουσει 15 εκατομμυρια φορες ακομα και στα πιο ασχετα θεματα για ζμπαουγκζ,για καφρους,για μπουγατσες,σαχλαμαριτσες για την Θεσσαλονικη,για Τουρκους,Μογγολους και Τσετσενους αυτονομιστες,δηλαδη θα επρεπε να χανουμε κι εμεις την ψυχραιμια μας;

KY-rios!!!and what about ΜΠΑΟΓΚ?

τουλαχιστον απο εμενα δεν υπαρχει θεμα στο πως εκφραζεται ή το πως τα λεει…
ειναι καθαρα το τι λεει!

οπως και να εχει, τελικος απο τους λιγους χθες.Και ναι, παιζει να ειναι λιγο “ασταθης” στο μυαλο οι παιχτες της ΑΕΚ,γιατι οι προυποθεσεις ηταν ολες υπερ τους!

επισης, καλο θα ηταν να πουμε οτι ο Γαβρος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μαλλον επαιξε στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου με 9…να μην πω 8!!τα αργεντινια ηταν για κλαμματα και ο Γκαλετος εκανε ενα καλο και φροντισε να το αναιρεσει με το να αποβληθει στα καπακια!

Πάντως Restless νομίζω πως ούτε εσύ θυμάσαι ότι και πριν τις αποβολές δεν υπήρχατε καν στο γήπεδο.

οχι ρε μαν, δεν σε ειπαμε και νιανιαρο…αλλα ψιλοαρπαξες μολις αναφερθηκε ηλικια και καπακια εγραψες

Δεν θυμαμαι να εβρισα κανεναν,ετσι;Αντε σοβαρεψου λιγο,πουλατε και ειρωνιες για ηλικιες και μαλακιες.

επισης,δεν εχασα σε καμια φαση τη ψυχραιμια μου…τα καπς ηταν “ξερα” και “στατικα” για να τονισω το πως καποιοι (στην προκειμενη ,εσυ) κολλανε σε πραγματα και τα κανουν καραμελα.μουφα ειναι και δεν λεει!

οσο για το τσουνισμα…αλλοι τρωνε 4 αλλοι 1 και μενουν με 9…οχι οτι δεν το αξιζατε…μην τρελλαθουμε κιολας!και ναι επρεπε να ειχε βγει ο Αβρααμ!10 εναντιον 9…Εστω!

το παρασκηνιακο ηταν “Grown -up humor” που μαλλον μονο εγω καταλαβα!

και κατιμας ειναι το συμπληρωματικο βαρος το οποιο στα νεα ελληνικα εχει παρει παρομοια εννοια με το “ξεφτυλισμενος” ή “ευτελης” /παρεμφερεις εννοιες (ποικιλλουν)

Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εκτος απο το γκολ του Διογου η μεγαλυτερη ευκαιρια στο παιχνιδι ηταν η ζειμπεκια του Ιβιτς απο μισο μετρο σε αδειο τερμα:p

Απλα το λεω,αλλο να παιζουν 10 εναντιον 9,και αλλο 11 εναντιον 9.Πο μαλλον αφου αποδειχτηκε οτι,ακομα και με 2 παιχτες παραπανω επι μιση ωρα,κανατε με το ζορι μια ευκαιρια για γκολ και αυτη κατα τυχη.Ειλικρινα,δεν πιστευω οτι θα περνουσατε με καμμια δυναμη αν τρωγατε κι εσεις κοκκινη,το ματς θα πηγαινε στα πεναλτι το πολυ πολυ.Και οπως και να εχει,οταν δεν δινεται μια πεντακαθαρη κοκκινη σε μια ομαδα που εχει ηδη αριθμητικο πλεονεκτημα 2 παιχτων,δεν χρειαζεται να εισαι και ο Σερλοκ Χολμς για να καταλαβεις οτι υπαρχει προθεση

λες κάτι κ γίνεται κακός χαμός χωρίς λόγο

δεν κρίνω κάποιον από την ηλικία του - τις χειρότερες βλακείες (εντός κ εκτός αθλητικών) “μεγάλοι” τις λένε…

απλά αν κάποιος είναι μικρός κ ζορίζεται στα αθλητικά, ΑΝ βρισει, ε θα είμαστε πιο επιεικείς …

Aρα οι αδικες αποβολες στις μικρες ομαδες ειναι δικαιες. :slight_smile:
Και σιγα το ανετο που παιξατε. Αμα παιζατε με καμμια σοβαροτερη ομαδα δεν θα τρωγατε 1 το διαστημα που ειχατε 9, αλλα 3.

Οι Αργεντινοι σας παντως ηταν πραγματικα ανυπαρκτοι και απ’αυτους μονο ο Γκαλετι πιστευω οτι ειναι πραγματικα καλος παιχτης. Πειτε μας παλι κανα ωραιο για τον Μπελουτσι.

οπως εχει πει και ο θεος ο πατερας μου…“Σαν τον Μπελουτσι, ειχαμε πολλους στις αλανες στα Πετραλωνα!”

εχω αρχισει να συμφωνω…δεν μου δινει τιποτε…και ο Γκαλετι…ημαρτον με τα εκτος εδρας…

Για Λετο…απλα δεν κανει,θελει μια μπαλλα μονος του…δεν γινεται να μπαινει ο Τζολε και να στρωνει η ομαδα!

Ρουφοκ@@λετο…

Την τριτη φορα που θα συμφωνησω τοσο πολυ με ενα ποστ σου θα γκρεμιστει κανα ταβανι. :stuck_out_tongue:

Credits στον πατερα σου για την ατακα του!