σορυ αλλα αυτα περι ροστερ δε νομιζω να τα ασπαζονται οι περισσοτεροι αεκτσηδες… απο που και ως που εχουμε ιδιο ροστερ??? μην τα ισοπεδωνεις ολα ειπαμε…
Βασικά δεν νομίζω πως με τα post μου εκπροσωπώ όλους τους ΑΕΚτζήδες. Για την πάρτη μου μιλάω και θεωρώ πως με τον γαύρο έχουμε ισάξιο ρόστερ.
Νομιζω οτι συμφωνω με τον Μανσον.
Δεν ειρωνεύομαι.
Είναι στη φύση του ολυμπιακού, δε γίνεται να το αποβάλουν. Θυμίζω μιλάμε για την πιο αλαζονική ομάδα του σύμπαντος.
Τώρα, εντάξει για το μάτς τι να πεις. Θρίλερ, συναρπαστική σε εξέλιξη ματσάρα, αλλά δεν παίχτηκε μπάλα της προκοπής. Ούτε 10 σουτ δεν έγιναν και μπήκαν 8 γκολ. Ε, και? Αν θυμάται κανείς το ΑΕΚ-ΠΑΟ 3-3 που το πήρε ο Παναθηναϊκός στα πέναλτυ το 1994, γελάει όταν ματς σαν τα χτεσινά χαρακτηρίζονται ο καλύτερος τελικός έβερ κι έτσι. Τι δηλαδή, έπρεπε να βαρέσουν το 1994 40 πέναλτυ για να ναι λέμε με άνεση ότι εκεί είχαμε δει καλύτερη μπάλα?
Εδιτ: τα γκολ του Σκόκο ειδικά το 3-2, πρέπει να διδάσκονται στα μικρά παιδάκια που μαθαίνουν μπάλα. Φοβερά. Παιχταράς αλλά θα καεί στην ΑΕΚ νομίζω.
Η ανατροπή που κάνει πάντως ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο χθες μου θύμησε πολύ την ανατροπή που είχε κάνει η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς του 1994. Γενικά το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού ματς έμοιαζε με τον τελικό του 1994…
Χθες νικησε ο κομπλεξισμος μας για αλλη μια φορά…Το να προηγεισαι με 2 γκολ στο ημιχρονο και στο τελος να μπορεις να σκοτωσεις τον αντιπαλο και να μην το κανεις δειχνουν ομαδα χωρίς πιστη και θεληση…Παμε για τα play off τωρα…
Y.Γ Συγκλονιστικος τελικός εν κατακλειδι που επισκιασε ακομα και το επιβλητικό 6-2 της Barcelona στο bernabeu…
:lol::lol::lol::lol:
Τι λέει αυτός ρε?
Στο πρώτο γκολ τον κοιτάει ακούνητος ο Άντζας και οι υπόλοιποι και στο δεύτερο θέλει να κάνει σέντρα και του βγαίνει στραβοκλοτσιά!
Αν κάποια γκολ πρέπει να διδάσκονται είναι οι κινήσεις Μπλάνκο και Ντέρμπισαϊρ στα πρώτα τους γκολ.
Ε κατσε ομως κλασικοτατες ευκαιρεις ηταν που βγηκαν οι περισσοτερες απο οργανωμενες επιθεσεις.Δηλαδη αν χανοντουσαν οι περισσοτερες απο αυτες κι εληγε πχ το ματς 1-1 θα ταν πιο “σοβαρη” η εικονα των ομαδων?Τετ α τετ,2 κεφαλιες απ τα 2 μετρα,μια ατομικη προσπαθεια,δεν ηταν και σουτ απ τα 80 μετρα να μπεις ετυχε και μπηκαν.Ειδες ατομικες ενεργειες,καθετες,τριπλες,ανατροπες δηλαδη τι ακομα επρεπε να γινει ρε συ για να χαρακτηριστει “ματς με καλη μπαλα”?
(κι επισης εγω θυμαμαι τουλαχιστον αλλη μια κλασικη ευκαρεια απο μεριας Ολυμπιακου.)
Τελος παντων,εγω που δεν εζησα το 94,το θεωρω το καλυτερο ελληνικο ματς που χω δει.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη,το 4-3 με τη ΑΕΚ κτλπ αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναζησει…
(η πραγματικα ομορφη ατομικη ενεργεια ηταν του Λετο,απλα δε μπηκε μεσα η καριολα:p)
Υπάρχει και κάτι που λέγεται κίνηση χωρίς τη μπάλα και ξεμακάρισμα. Αλλά μάλλον ούτε που σε ενδιαφέρουν.
Αυτά ακριβώς γίνονται στις περιπτώσεις Μπλάνκο και Ντερμπισαϊρ.
Στις ατομικές ενέργειες του Σκόκο που τα είδες?
Οχι απλα μεγαλη,τεραστια ομαδα γαβρακε.Μονο που αν δεν κανω λαθος εσεις δεν παιξατε 45 λεπτα με 2 παιχτες λιγοτερους γαβρακε.Α,και ποσες ευκαριες καταφερατε και κανατε σ’ αυτα τα 45 λεπτα γαβρακε;1 ολοκληρη (κι αυτη κατα τυχη) και με υποψια οφσαϊντ γαβρακε;Αντε,πανηγυριστε ακομα εναν πετσινο τιτλο και παρατα μας εμας στην ησυχια μας.Ο Κουκουλακης γιατι δεν επαιζε σημερα και τον ειχατε στις κερκιδες;Συμπληρωσε καρτες;Θα επρεπε να προφυλασετε καλυτερα τους παιχταραδες σας
Τεραστιο τσιρκο η αεκ,πολυ μικρη ομαδα τελικα.Καλα ρε σεις,κερδιζετε 2-0 και καταφερνετε να σας ισοφαρισουν;Βαζετε γκολ στο 90 και καταφερνετε να το πατε στην παραταση ρε αθεοφοβοι;Με 9 παιχτες ο γαβρακος και αντι να του πατησετε τα λαιμα ξυπναει το φαρδος το αμετρητο και το βαζετε με στραβοκλωτσια;Ημαρτον πια!Οχι οτι δε μας βολευει που κατεβαινετε τσακισμενοι για τα play off,αλλα ποιος αντεχει τωρα τα γαβρακια και τον δαφνομπουκομενο φορα παρτιδα ολη μερα
ρεστλες πες μου μόνο ότι είσαι κάτω των 20. μόνο αυτό πες μου. ειλικρινά
Πήγαινε φάε κι εσύ μια μπουγάτσα με κονιάκ τώρα να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
Οχι,20 ειμαι.Εσυ ποσο εισαι;Θες να γινουμε φιλοι;
Μονο με ρουμι και με βερμουτ φτιαχνουν στην γειτονια μου,βαριεμαι να κατεβαινω κεντρο,να παω να παρω;
Τι μάρκα ρούμι?
καλα ρε ΗΛΙΘΙΟΙ…
ΠΑΛΙ για πετσινα μιλατε??δηλαδη ποοοοσο πια κομπλεξικοι ειστε??
ρε,αντε στα λαγουμια σας! ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ!!θελετε και να ποσταρετε αποψεις!
Oλα τα χε η μαριωρή,τα μπαούγκια μας λειπανε…
Φασκελωκουκούλοστα στο final-4#-o:!:
Καλά τους πείραζε, να είναι τρίτη ομάδα της Ευρώπης, και δεν το πάλεψαν καθόλου:?:!:
SOORY ΛΑΘΟΣ.
ποσο κομπλεξικοι ειναι οι παοκτζηδες ρε γαμωτο.καθονταικ και μιλουην για κουκουλακηδες και μεγαλες ομαδες#-o:lol: