ενταξη…απλα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να ξανασχοληθω ever με ελληνικο πρωταθλημα.οσο εισαι μικρος παει στο hell!!! αλλα αυτη η μονοτονια του ολυμπιακου καθε χρονο πουθενα!!!να το χαιρονται βεβαια γιατι πραγματικα τους αξιζει οπως και σε καθε ελληνικη ομαδα αξιζει που καθε χρονο το παιρνει ο ολυμπιακος!!!ευτυχως υπαρχει και το εξωτερικο να βλεπουμε κατι αξιολογο!!![-X
Εμένα πάλι πείτε με τρελό, αλλά από κάποιο σημείο και μετά με κούρασε.
Δηλαδή μέχρι το 5ο-6ο πέναλτι ήμουνα κι εγώ τσιτωμένος λες κι έπαιζε η δική μου ομάδα, αλλά στο τέλος βαρέθηκα, απλά περίμενα να δω ποιός θα το παιρνε.
Είμαι σοβαρά, γιατρέ;
αχαχα! Ε νταξει, ίσως παρα -ήταν πολλά τα μπέναλτυ (βαρουχας ακσεντ)…Κι όταν δε σε αφορά άμεσα το ματς, μπορεί και να βαρεθείς
Α,να πληροφορησουμε το κοσμο οτι ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον.
ω ναι ρε.τι πουστης αυτος ο κυριακος.ποτε δεν τον πηγαινα αλλα ειλικρεινα πολυ@#$#^%$^# ο τυπος
Στα πεναλτυ τσατιστηκα και βαρεθηκα κι εγω.Κατα τ’αλλα,ειχε πολυ φαση το ματς.
Πως γινεται ενας παιχτης να ξεχασει οτι εφαγε κιτρινη ρε μαλακες?Δεν πας καλα ρε Γκαλετι.
Ο Πελετιερι εκπληκτικη τεχνικη στα πεναλτυ.ΜΠΑΜ και οτι γινει.Εκανε και μαγκα τον Αντωνακη :lol:
Δεν θα με χαλαγε στον Ολυμπιακο, οταν η διοικηση τον ηθελε, αλλα τα “καλοπαιδα” της 7 οχι[-X. Εγω τον παω γιατι την “ματωνει” την φανελα.
Οταν εκανε το φαουλ της πρωτης καρτας,δινει το χερι στον αντιπαλο και σηκωνεται και φευγει.
Ο διαιτητης αντι να τον φωναξει του δειχνει καρτα ενω εχει γυρισμενη πλατη και λογικο ειναι να μην τη δει
Βασικα σχολιαστηκε μολις πριν στον Αλφα και δε πολυεφταιγε ο Γκαλεττι,δε τη πηρε πρεφα καν τη πρωτη.Κανει τη προβολη,γυριζει αμεσως τη πλατη και αρχιζει να τρεχει πισω.Ε ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,την εδειξε στην πλατη του:lol:
μαγκες ηταν ματσαρα. αυτα δεν γινονται ευκολα στην κουτοελλαδα μας και οτασν γινονται στο εξωτερικο χαζευουμε. αυτο το ματς μακαρι να το βλεπανε και οι εξω…
μακαρι στο κωλοπρωταθλημα μας να ειχαμε 50 Ντερμπισαιρ … να θελουνε απλα να παιζουνε μπαλα, οχι θεατρακια τσαλιμακια κτλ κτλ κτλ…
Υποθετω πως το σημερινο ματς ειναι πιθανον το καλυτερο που εχει γινει στα ελληνικα γηπεδα… Μπλανκο, Γκαλετι, Σκοκο, Νταρμπισιρ ειναι παικτες που κανουν την διαφορα και πρεπει να τους κραταμε εδω στην ελλαδα. Δυστυχως υπαρχουν κατι καραγκιοζηδες Κυργιακοι, Νικοπολιδιδες, Τοροσιδιδες, Καραγκουνιδες που χαλανε το παιχνιδι αλλα… ΟΚ και αυτους εχουμε
Παντως ο ντερμπισαιρ αν και πολυ καλος παιχτης πρεπει να πω οτι πολυ γελασα οταν επεσε μονος του σε μια φαση μεσα στην περιοχη και ζηταγε και πεναλτι…
Ισχυει. Το ειπα και κατα την διαρκει του ματς. Ειμασταν στο λαγουμι μας για περιπου μια ωρα. Ομαδες με πολλα κιλα @@ μετα το ξεκινημα που καναμε χθες (2-0) θα πετουσαν μετα και αλλα 2 (σαν το περσινο) και θα τελειωνε το παραμυθι. Γιατι κακα τα ψεματα αλλα εγω μεχρι το δευτερο ημιχρονο δεν ειχα δει αντιπαλο.
Αυτο ακριβως. Και τον φοβουμουν κιολας τον μλκ. Ουτε στις αλανες δεν βαρανε τετοια πεναλτυ. Καλυτερα να βαρουσε ενας εκ των Ζεραλντο/Αλεξοπουλος αντι αυτου. Πριν να ριξουν τρεις παιχτες ειπα οτι θα χασουν πεναλτυ, οι Μαϊστοροβιτς, Γεωργεας, Πελετιερι και Ντομι, κριμα που με διεψευσε ο Ντομι! Οι περισσσοτερες παντως εκτελεσεις του Ολυμπιακου ηταν φοβερες.
Η επιτομη της γελοιοτητας ηταν εκεινη η φαση. Δεν μπορω να καταλαβω τι ζητουσε μετα…
Απαραδεκτο να τρως 3 γκολ απο στημενες φασεις.
Ο Σκοκο ηταν μακραν ο MVP του τελικου. Εκανε το ματς της ζωης του. Τροφοδοτησε, μαρκαρε και εκοψε αριστα πολλες φορες (!) και φυσικα εβαλε δυο γκολαρες (+τα πεναλτυ).
Το άξιζε ο Ολυμπιακός, δυστυχώς η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ είναι λούζερ.
Αυτό που με πείραξε ήταν που έβαλε ο κηπουρός το νικητήριο.
Ουστ…
Εν κατακλείδι:
- Φουριόζα και αποφασισμένη η ΑΕΚ, αστείος ο Θρύλος στο πρώτο 10λεπτο.
- Αδιάφορο υπόλοιπο 1ο ημίχρονο.
- Ολοκληρωτικός Ολυμπιακός στο 2ο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε βάλει άλλα 2 γκολ.
- Επιβεβαίωση την ανωτερότητας του Ολυμπιακού στο α’ της παράτασης.
- Μετά το 4-4 δεν υπάρχει ματς.
Προσπάθησε να κατανοήσεις την τεράστια διαφορά των δυο αθλημάτων.
Εγώ ήθελα να το βάλει ο Τζόλε.
Από κει και πέρα οι περισσότεροι λίγο-πολύ κουραστήκαμε από ένα σημείο και μετά.
όλως περιεργως ο κρισπ στο αποπάνω τα λέει καλά !
εξαιρετικό ματς, από αυτά που θα θυμόμαστε για χρόνια
το “κύπελο στη μέση” θα ήταν πιο δίκαιο, αλλά μπορούσε να το πάρει μόνο ένας
από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα
τα γκολ που τρώμε από στημένες, οφείλονται στην άμυνα - που πας με αλεξό, ζεράλδο, μαιστρο κ γεωργέα ?
δυστυχώς η φετινή ΑΕΚ έχει να επιδείξει μόνο ψυχή - ψυχή που χάθηκε σε μεγάλο βαθμό με την αλλαγή του Κυριάκου - είναι απίστευτο πόσο διαφορετική είναι η φετινή ΑΕΚ με ή χωρίς τον Σώτος
ο ντέρμπυσάηρ πιστεύω πως είναι πολύ μεγάλος παίκτης - ας τα βλέπουμε εμείς που οι Νίνηδες σκουπίζουν πάγκους
ο σκόκο είναι παίκτης μεγάλης κλάσης κ με ψυχή, αλλά όταν περιμένεις να βγάλει μόνος του τα κάστανα από τη φωτιά, δεν θα το καταφέρνει πάντα
αυτό με το “9 παίκτες” το περίμενα να γραφτεί κ είναι ανοησία: με τους γαύρους όλους πίσω κ να κλέβουν λεπτά όπου μπορούσαν (κ με την ΑΕΚ να κυνηγάει), πόσα γκολ θα μπορούσε να βάλει κάποιος ? κατάφερε να βάλει ένα.
τουλάχιστον είδαμε μπάλα κ ας χάσαμε το κύπελο
η φετινή ΑΕΚ είναι μια απογοήτευση, αλλά κ χθες είδαμε ότι η διαφορά της από τον καλύτερο (φέτος) ολυμπιακό, δεν είναι κ τόσο τεράστια
Ποιός σου είπε πως δεν την κατανοώ; Απλά υπεραπλουστεύσεις του στυλ: “πωπω τι ματσάρα είδαμε, δεν αξίζει να μιλάμε για ηττημένους” και τέτοιες μπούρδες δεν είναι στην δικιά μου την λογική. Η ΑΕΚ χθες δεν κατάφερε να νικήσει γιατί παρά το ισάξιο ρόστερ που έχει με τον Ολυμπιακό, απεναντί του έχει ψυχολογικό κόμπλεξ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο μπάσκετ με την ομάδα σου και τον Παναθηναϊκό. Κόμπλεξ. Μην βγούμε παραπάνω οφ τόπικ, τα δυο αθλήματα έχουν διαφορά αλλά τηρουμένων των αναλογιών ισχύει το ίδιο. Αν θέλετε μόνο να πανηγυρίζεται στις επιτυχίες αλλά να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας στις αποτυχίες πρόβλημά σας. Εγώ δεν το κάνω.
ΒΑΣΗ ΡΟΣΤΕΡ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά. Βάση νοοτροπίας και ψυχολογίας νικητή δυστηχώς η διαφορά είναι μεγάλη.
Εμ, βλέπεις, τώρα που μιλάς για κόμπλεξ και όχι για ομάδες, συμφωνούμε.
Δεν καταλαβαίνω αν ειρωνεύεσαι ή αν όντως συμφωνείς αλλά τέσπα…