Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009

ξαναδιαβασε τα ονοματα που εφερες ως παραδειγμα και βρες μου ενα τροπο να μην τους αφησει να το τσακισουν μεσα στο γηπεδο!Εχεις παρατηρησει καμια διαφορα στους σωματοτυπους των αμυντικων αυτων και στον Ντιογο? (με εξαιρεση τον Κοντρερας, οχι οτι ειναι ομως και αγιος!)
μηπως στο πως συνηθιζουν να παιζουν?
στο οτι βασιζουν την ικανοτητα τους να “καθαριζουν” στο ανελεητο ξυλο ?
Δεν λεω οτι ο Ντιογος ειναι αγγελουδι, αλλα καπως πρεπει να προφυλαχθει και αυτος.απο καπου ξεκιναει η ολη φαση!

ΕΠΙΣΗΣ: Αρρωστησα οταν ειδα τον Αβρααμ να φωναζει στον Sotis " ΘΑ ΣΕ Γ@@ΜΗΣΩ!!" πηγαινοντας προς το μερος του! Αν παρατηρησεις τις φασεις του Νεατερνταλ,πρωτα κανει ενα φαουλ (τραβηγμα/κρατημα) μετα πεφτει κατω και οταν δει οτι τελειωσε η φαση την λεει στον αντιπαλο του!

Απειρες φορες δοκιμασμενο!

Απ’ οσο διαβαζω μαλλον οι αντιπαλοι πρεπει να τον παιρνουν με τις κλωτσιες για να μην τον αφησουν να τους ριχνει αυτος αγκωνιες στα προσωπα και τα λαρρυγγια.Απιστευτα βρωμικος και υπουλος παιχτης,αν και αυτην την παραδοση την εχετε στην Ολυμπιακαρα

καλα και οι δικοι σας δεν ηταν και ποτε καλοπαιδα

Ναι,ομως μονο που δεν τον απελλασαν τον Γκαρσια για το μπουνιδι του,και μην μιλησω για τις σαχλαμαρες που ακουστηκαν γιαυτην του την ενεργεια,ενω ο Διογιτος οχι μονο δεν καλεστηκε για εκεινον τον αγωνα,αλλα παντα σαν το καημενο το θυμα τον παρουσιαζαν ολοι.

ο ΠΑΟΚ είναι τελικά ο ηθικός κυπελούχος! Φάτα! :stuck_out_tongue:

Ε,ολο και καποτε θα αποχωρησει ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο,τοτε να σας δω τρισμεγιστους νταμπλουχους:p

μεχρι να με φτασεις φιλε μου τοσο χαμηλα που εισθε ολοι σας, θα εχει βρεθει αλλος “Κοκκαλης” για το θρυλο :wink:

Εδώ υπήρξε Κόκκαλης μετά την Κοσκωτά περίοδο στον Ολυμπιακό. Δε θα υπάρξει νέος “Γουλανδρής” μετά την Κόκκαλη περίοδο; Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ ήταν, είναι και θα είναι τα μόνα μαγαζιά γωνιά στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι απλά θα μπορούσαν κάποτε να γίνουν, αλλά…

Να σου υπενθυμίσω οτι ολυμπιακος και παο εχουν οπαδους περιπου το 80% της ελλαδος.(ολυμπιακος εννοειται πως εχει το μεγαλυτερο ποσοστο,μη ξεχνιομαστε)

Οποτε ειναι λογικο να ερχονται τα μεγαλα κεφαλια εκει.και λογω κερδων αλλα και συμπαθειας ομαδας.

Φιλικα :slight_smile:

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …

Φιλε μου,αν ο Κοκκαλης αντι να αναλαμβανε τον Ολυμπιακο επαιρνε τον Παναγροτικο Γιδοχωριου και τον ειχε με 12 συνεχομενα πρωταθληματα και καθε χρονο στο Τσαμπιονς Λιγκ,τωρα τους περισσοτερους “οπαδους” στην Ελλαδα θα τους ειχε o Παναγροτικος.Μην κοιτας αυτες τις παπατζες με τις δημοσκοπησεις,γιατι τα λεφτα στην ομαδα (με φανελες,εισητηρια κτλ) δεν τα φερνουν τα “προβατα” που λενε οτι υποστηριζουν καποια ομαδα μονο και μονο για να το λενε,αλλα ο πολυ πιο στενος πυρηνας αφοσιωμενων φιλαθλων και οπαδων που ασχολουνται και στηριζουν ενεργα την ομαδα τους.Τωρα αν μου πεις οτι,αν μετραμε τους “πραγματικους” οπαδους μονο,ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκος εχουν το 80% ,θα κλαψουν και οι ρεγγες.Αν μου πεις για τα τηλεοπτικα δικαιωματα,οτι το πολυ χρημα και την τηλεθαση την φερνουν οι συνολικοι φιλαθλοι γενικα,εδω ο Αρης της σπληνας μας ειχε τηλεθεαση ασυγκριτα μεγαλυτερη απο αυτην που θα του εδιναν μονο οι φιλαθλοι του,που εχουν ρεκορ δεκαετιας τα 10.000 εισητηρια μεσο ορο.Ασε που τα κυριοτερα εσοδα μιας ομαδας τα φερνουν οι διοργανωσεις οπως το Ουεφα,το Τσαμπιονς Λιγκ κτλ,που περα απο τα απευθειας εσοδα απο την ΟΥΕΦΑ τραβαν και τις τεραστιες χορηγιες.Οι μεγαλοκαρχαριες που ανελαβαν δηλαδη το χωριο της Χοφενχαϊμ χαζοι ηταν,η ηθελαν να σκορπισουν τα λεφτα τους;

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δηλαδη γιατι δεν ειναι γωνιακα μαγαζια;Τα χρεη που ειχε ο Ολυμπιακος οταν ανελαβε ο Κοκκαλης ηταν λιγοτερα δηλαδη,η τους λειπουν οι οπαδοι;:)Ας μην ηταν γαβρος ο Κοκκαλης και ηταν ΑΕΚτσης πχ και θα σου λεγα εγω ποιον θα αναλαμβανε:p

αυτο με τα στατιστικα που υποθηκε ειναι μεγαλη απατη…τι 80% ο γαυρος και ο παο ρε.εδω στο σαλονικα εχουμε κατι γαυρους,που στις δημοσκοπισεις συμπληρωνουν κουτακι στο γαυρακο ενω δεν ειδαν καν τον τελικο κυπελλου…επισης τα στατιστικα αυτα μηπως συγκαταλεγουν και γυναικες που αλλαζουν ομαδα αναλογα με το ωροσκοπιο?

ελεος…και οπως σωστα ειπε ο ρεστλες με τα τηλεοπτικα,εγω οποτε εχει στη δημοσια τηλεοραση ματσακι του βλεπω…δηλαδη ελεος,τι θα πει ειμαι οπαδος καποιας ομαδας?και ο παοκ να παιζε στη νετ πανω κατω ιδια τηλεθεαση θα χε με τις υπολοιπες ομαδες

Ναι,αυτο εννοω…Ασχετα με το τι ομαδα δηλωνει οτι υποστηριζει καποιος,η ομαδα αυτη δεν εχει να κερδισει το παραμικρο απο οσους λενε οτι υποστηριζω την ταδε ομαδα,αλλα ασχολουνται απο ελαχιστα εως καθολου ενεργα.Η τηλεθαση της ΑΕΚ πχ στους αγωνες του Τσαμπιονς Λιγκ δεν νομιζω να ειχε καμμια διαφορα,η εστω σημαντικη διαφορα,απο τις αντιστοιχες τηλεθεασεις του Ολυμπιακου και Παναθηναϊκου,κι ας εχουν λιγοτερους οπαδους.

Κετσπαγια, Σαβεβσκι, Τσιαρτας, Ντεμης, Δελλας, Ζηκος, Ζαγορακης, Κατσουρανης, Μανωλας, Μπλανκο και μερικοι ακομα παιχταραδες εχουν παιξει στην ΑΕΚ ανδ δεν κανω λαθος. :slight_smile:

Ναι γαμω, πριν να χασει το πεναλτυ ο Πελετιερι ηρθε η μανα μου στο σαλονι και μας εκανε μια μανουρα εμενα και τον πατερα μου για εναν ασημαντο λογο… Και καθε φορα οταν το κανει το ιδιο γινεται γαμω! Αλλα την πηρε και αυτην η μπαλα αφου χασαμε. :stuck_out_tongue:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Εγω πιστευω οτι 120 στους 100 Ελληνες ειναι ειτε Ολυμπιακος ειτε ΠΑΟ.

Οι υπολοιποι 232 δεν αχολουνται με το ποδοσφαιρο.

Δε σε παραξευνεύει που ο ΠΑΟΚ και καμία άλλη ομάδα δε μπορεί να βρει αξίοπιστο και λεφτά μεγαλομέτοχο; Εδώ κάποτε ανάγκασε το κράτος μεγαλοεπιχειρηματίες όπως ο Μυτηλιναίος και ο Κοντομηνάς να ρίξουν λεφτά και οι άνθρωποι δε θέλουν πλέον να έχουν ούτε σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι και αυτοί που δε μπήκαν για να κλέψουν, αλλά για να κάνουν πολιτικές χάρες, ακούν ελλ. ποδόσφαιρο και στρίβουν δια του αρραβώνος.

Στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟ, οι οπαδοί σπάνια έχουν τόση άποψη για τα πάντα και τόση διάθεση για να μπλέκονται παντού. Κανένας επιχειρηματίας δε θέλει να έχει τη μάζα με το IQ 20 μέσα στα πόδια του, (γιατί κακά τα ψέματα, όσο έξυπνοι κι αν είναι μερικοί, συνολικά η μάζα είναι πανηλίθια) να τον ελέγχει και να του λέει πως να φερθεί.

Μέσα σε όλα είναι και διαφορετικά τα νούμερα οπαδών που έχει η κάθεμια στην Ελλάδα και της ευρωστίας που έχουν αυτοί οι οπαδοί (όπως είπε κι ο fake7, αν δε το πιστεύει κάποιος, μπορεί να δει τις θεαματικότητες των αγώνων, όπου το 80% των ποδοσφαιρόφιλων κάθε Κυριακή επιλέγουν ένα από τα ματς του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού). Πειραιάς και Αθήνα είναι καλώς ή κακώς τα δύο μεγάλα οικονομικά κέντρα της Ελλάδος και έτσι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πρόσβαση στα λεφτά. Οι μη Ολυμπιακοί Πειραιώτες είναι ένα ελάχιστο ποσοστό. Οι κάτοικοι της οποιασδήποτε όμως ελλ. πόλης που δηλώνουν “Ολυμπιακοί” δεν είναι αμελητέο ποσοστό για αυτή την πόλη (παίζει να υπάρχουν περισσότεροι Ολυμπιακοί στη Θεσσαλονίκη από Απόλλων Καλαμαριάς για παράδειγμα). Κι αυτό πολλές φορές μεταφράζεται ως έξτρα κέρδος για έναν επιχειρηματία. Αλλιώς “εκβιάζει” ο πρόεδρος του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού την κυβέρνηση κι αλλιώς ο Ζαγοράκης. Αυτοί είναι λόγοι για ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις σε αυτές τις ομάδες.

Υπάρχουν ακόμη άπειροι λόγοι που αυτές οι ομάδες είναι τα μόνα μαγαζιά γωνία στην Ελλάδα (προσοχή, μην αρχίσετε να μου λέτε “η ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/κλπ είναι μεγάλη ομάδα” γιατί εγώ μιλάω αποκλειστικά για το ποια ομάδα είναι μαγαζί γωνία και ποια όχι.

οχι οι παοκτζηδες ειναι περισσοτεροι!
ελεος ρε παιδια τωρα!

οκ οχι 80%, αλλα τουλαχιστον η μιση ελλαδα ή λιγο κατω ειναι κοκκινη…τωρα οι υπολοιποι βρειτε τα μονοι σας

εννοειται πως το ποσοστο αναφερεται σε εκεινους που ασχολουνται με τη μπαλα…
για ολες τις ομαδες ομως!

και οχι με παοκτζηδες που γεμιζουν την τουμπα μονο με τον ολυμπιακο;)

συγκρινεις αυτους και ειδικα ζηκο,μανωλα,δελλα,κατσουρανη και λοιπους τσουρουκαδες με τους προαναφερομενους?#-o[-X

συμφωνω, και στην τελικη ολοι βλεπουμε τοτε μπαλα…αλλα καποια νουμερα ειναι στανταρ:)

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο άσχετος είσαι :wink: