Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009

εγω γιατι πιστευω οτι δεν εισαι μεσα σαυτους?

iLike που βγαίνουν οι Ολυμπιακοί λες και κέρδισαν 4-0 (τυχαίο το παράδειγμα) ξερω γω.Ωραίο ματσάκι αλλά ο ολυμπιακός ήταν πιο τυχερός.Αυτα για το παιχνίδια.

Αλλά ρε παιδιά…ΖΕ ΕΛΙΑΣ?ΝΤΙΟΓΟ?ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ.Και μην ακούσω εξυπνάδες του στυλ…είδαμε και την ΑΕΚ.Τουλάχιστον η ΑΕΚ έχει 15 φορές λιγότερο budget. :stuck_out_tongue:

ΕΛΑ-ΜΩΡΗ-ΑΕΚ .-

14/9/2008 21:15 NOVA Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 25.203
28/9/2008 21:15 NOVA Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 26.019
8/3/2009 19:00 NOVA Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22.214

α ναι ειστε τοσο ρεζιλια που ουτε καν το γεμισατε το γηπεδο!:lol::lol::lol:

ζητω συγνωμη εκ βαθεων που εκρινα ετσι τον ΠΑΟΚ με τις πετρες στις εθνικη, τις εφημεριδες την προπαγανδα, τα σουλατσα μεσα στο γηπεδο και αλλα πολλα.
οκ συγνωμη ομαδα του λαου!

μα να μιλαμε σοβαρα ρε παιδια τωρα…

υπερβολικο το ποσοστο σου. σιγουρα εχουμε τους πιο πολλους οπαδους απόλους αλλα οχι οτι μαζι με το βαζελο φτανουμε το 80%. πιστευω οτι ο παοκ εχει περισσοτερους απο αεκ και λιγο λιγοτερους απο το βαζελο.
στο περιπου ποσοστα αν πουμε το thread θα αρχισει να γεμιζει αρκετες σελιδες απο διαφωνιες κτλ.

αυτη ειναι και η ενσταση μου για τον παοκ.τον γουσταρω για τους οπαδους του που τον ακολουθουν παντου και ειναι μια μεγαλη ομαδα αλλα αυτην την τζαμπα μαγκια ειλικρινα την απεχθανομαι

αφου ηταν στη μεση το ματσακι τι κρινεις τον ντιγκο? αυτος δεν σε νικησε στο καραισκακη?φετος 3 φορες σε βρηκα 3 σε νικησα.

οκ στον τελικο ηταν μισο μισο…αλλα χωρις τις χαζες κοκκινες ξερεις πως θα τελειωνε

με αυτο-διορθωσα
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=619476&postcount=230

:stuck_out_tongue:

ρε αποκαϊδια…ΔΕΝ βαρεθηκατε ακομη!!!:stuck_out_tongue:

και κοψτε αυτο με την τεσσαρα γιατι εχω πολλα γκολ κυπελλα πρωταθληματα ΓΗΠΕΔΑ προπονητικα κεντρα για τη γουνα σου :wink:

2 τριπολιοτες ψαχνω!

Αυτο το ποστ ειναι μνημειωδες,τι να σχολιασεις τωρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σε έχει φάει η σοβαρότητα βλέπω. Τους γαύρους που σκοτώνονται σε αγώνες βόλευ γυναικών τους ξεχάσαμε #-o#-o#-o :lol::lol::lol:

κρατα περιεργε μη σου φυγει

χααααααχαχαχαχα καλο ρε φιλε…σχεδον οσο καλο οσο αυτα π λες για τους maiden…οι αριθμοι σου ειδικα ειναι κ γαμω…η ακριβεια…και γω που καθησα εξω τοσους μετρησα…

με διακατεχει μια σοβαροτητα οταν εχω τετοιες εκλεκτικες κουβεντες με member με αυτογνωσια.

ΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ!?!?!?!

ελα ρε φιλε τωρα με τους τσιμεντολιθους μεσα στο γηπεδο

και κατι αλλα που δεν τα καταλαβαινω…

ελα ρε! εχεις διαλειμμα στο φροντιστηριο και μπηκες?

ελα ρε!! εχεις διαλειμμα απτην πιατσα και μπηκες?

new record low για το τοπικ μετά το τελευταίο ποστ του παπαρδέλα

ηρεμία αγόρια, κύπελο ήταν κ πέρασε

στο τσακ για report ημουν μοντεκριστο 8)

αλλα κατεληξα σε αυτο

Να φανταστώ ότι είσαι στο 99% της χαβούζας σας που φωνάζει το γνωστό αντιεθνικό σύνθημα ε;