εγω δεν το ξεκινησα…και αν τα Infraction ειναι τοσο ευκολα οπως το γελοιο που μου εριξε χθες ο karvou τοτε και το ποστ του fake7 που με προκαλει ειναι για Infraction…
1ον η μανα μου ειναι θεσσαλονικια
2ον στη φωτο κοιτα ποοοοοοοοοοοοοοοοοσα ατομα ειναι πισω απτο πανο…μη μιλας για χαβουζες μετα
δες και την αλλη φωτο 5-6 ποστ πιο πισω
κανε μου αγωγη σαν τη σαρρη
είπα να μην ξαναποστάρω αλλα όπως είπε και κάποιος άλλος…
ΟΧΙ
ΑΛΛΟ
ΚΑΡΒΟΥΝΟ
:lol:
ποιός να κάτσει να διαβάσει στα σοβαρά αυτά που γράφεις άνθρωπέ μου.
μαθε να κανεις εντιτ πρωτα και μετα σου κανω και αγωγη
Εσύ είσαι Παοκ. Βρίσκεσαι σε άλλο point system.
εχεις γεωγραφια πρωτη ωρα κοιμησου
πως καταφέρατε (-με) από το τπτ να γίνεται της κακομοίρας, πραγματικά δε ξέρω
οι μεγάλοι μην ζορίζετε τους μικρούς παρακαλω - κ οι μικροί μην ζορίζεστε αν μπορείτε
English mode set on: EDIT φίλε.Παρένθεση…οχι έντιτ.
Και 2ον…
ANTE ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
Μην μας τρελλένται κιόλας τώρα ότι ο ΠΑΟΚ έχει λαοθάλασσα γτ θα τρελλαθούμε.Το 30-40% της Β.Ελλαδος είστε και πολύ λέμε…:roll:
Μοντεχρίστε αν δεις στην αρχή έγραφα με ελληνικά απλώς ξεχάστηκα.Ένας καλύτερος τρόπος δν θα έβλαπτε.Φιλικά πάντα.
pantzo toy notoy, an xanagrapseis me greeklish tha exoume zoria
Σε δικαιολογω λογω ηλικιας, δεν τους εχεις δει οσο πρεπει. Τον Μανωλα ιδιως ουτε καν. Και δεν το λεω ειρωνευτικα αυτο περι ηλικιας.
ΝΑΙ! Ειμαι ο 121ος!
Ενταξει, οποιος μπορει να χλευασει τους ΠΑΟΚτσηδες για το παθος τους και την παρουσια τους στην καλυτερη ΕΔΡΑ στην Ελλαδα, πολυ απλα ζει σε παραλληλο συμπαν. 'Η παιρνει ναρκωτικα. Παρεπιπτοντως οι στατιστικες προσελευσης στην Τουμπα ειναι οσο αξιοπιστες οσο τα κυβερνητικα ποσοστα περι ανεργιας.
Ουτε ΠΑΟΚ ειμαι ουτε απο Θεσσαλονικη. Αλλα ανετα θα μπορουσα να εκφρασω το περιεχομενο του πανο (οχι για τον χαρακτηρισμο της Αθηνας). Πες μου τωρα οτι οι Ολυμπιακοι Αγωνες σε κανανε να νιωσεις εθνικα υπερηφανο και οχι εθνικα κορόιδο!
ποτε θα ανεβειτε Τουμπα ειπαμε?
…Kαι καπου αναμεσα στην υπεροχη συζητηση σας περι παντος επιστητου, που τα εχετε μπλεξει ολα και γουσταρετε, αφηστε με να πεταχτω κι εγω στο ακυρο να γουσταρω μεσα στο χαμο που επικρατει :D:
[SIZE=“4”]ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! [/SIZE]:vibrate::bounce::vibrate::bounce:
Τα ειπα και εγω και ξαλαφρωσα. Συνεχιστε τωρα την ωραια κουβεντουλα σας.
ε,αυτο ελειπε…να σου αρεσει το hordes of chaos και να εχεις και χιουμορ…:lol:
Πες μου τωρα οτι οι Ολυμπιακοι Αγωνες σε κανανε να νιωσεις εθνικα υπερηφανο και οχι εθνικα κορόιδο!
επισης…οσο αφορα το αντιεθνικο “ζητημα” με τα συνθηματα
το '97-98 υπηρετουσα στο ναυτικο και ανεβηκαμε Θεσσαλονικη για τον Αγιο σας.
Αγημα για επαρση και υποστολη σημαιας στον Λευκο πυργο.
2 αθηναιοι,1 πειραιωτης, 1 Σπαρτιατης,1 βολιοτης,1 κορινθιος,2 κρητικοι,1 μανιατης,1 μεγαριτης,1 Λαρισαιος,2 Ηπειρωτες,3 Σαλονικιοι (!) και 1 νησιωτης. (Δεν θυμαμαι αλλους).
Απο το γαμω-μανισμα που ακουσαμε ΟΛΟΙ, περα απο τα βλεμματα που γυριζαν οπου καθομασταν για καφε (μεχρι και ησυχια εκαναν για να ακουσουν προφορες) και τα φεϊγ βολαν που ειχαμε δει να πετανε σε “εκστρατεια κατα των ολυμπιακων του 2004” στην αθηνα,
ΕΓΩ προσωπικα δεν ειχα ξαναζησει εκτος γηπεδου τιποτε τετοιο!
οκ, ειναι μαλακια το “Βουλγαροι” οπως και το συνθημα που “θυμαστε” καθε φορα για τους νεκρους της 7.
αλλα μην σκιζεστε να μας πεισετε οτι δεν τραβατε ζορια…παμε για καφε στην αθηνα, με οτι προφορα και αν εχετε, να δουμε ποιος μαλακας θα γυρισει να ασχοληθει…παιζει και κανενας!
σταματειστε το θρεντ ΡΕ! το κυπελλο τελειωσε!
Φίλος μου που μένει 10 χρόνια στην Αθήνα τις έφαγε σε καφετέρια στο Πασαλιμάνι από 10 “μάγκες” επειδή κατάλαβαν ότι είναι Βορεοελλαδίτης. Ε και; Το παράδειγμά σου άκυρο μίστερ.
οχι ρε μαν…εσυ εισαι λιγο οφ…
γιατι ειναι σαν να μου λες οτι μενω δεκα χρονια Θεσσαλονικη και της μαζευω στην τουμπα!
εξαιρεσεις στον κανονα θα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ…οπως εξαιρεσεις μπορει να ειναι και τα παραδειγματα μας…
και δεν σου λεω για ξυλο μονο…σου μιλαω για ολο το σκηνικο…και το οτι ΔΕΝ ηταν ολοι “Αθηναιοι”!
Ε ναι. Οι σκατοκεφαλοι ειναι πολλοι και διασπαρτοι.
Αυτό ακριβώς. Παντού υπάρχουν κομπλεξικοί δειλοί βλάκες. Δεν έχουν χρώμα αυτοί.
Κραμπσοντι τους Αθηναιους ετσι τους κανουμε εμεις.Ντου και ξυλο και μεσα στις κουραδες του Σαρωνικου μετα
τόλκι η μαλακία έχει κ ένα όριο. ντάξει είπαμε καφριλίκι, αλλά πλέον δεν ποστάρεις καν σοβαρά. παλιά έλεγες κ τπτ.
μην μπαίνεις μόνο για flaming κ πρόκληση ε