Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009

αυτό σημαίνει ότι έκανες χιούμορ με αυτά που έγραψες για τον δήθεν τραυματισμό του κυργιάκου? μόνο εγώ δεν το κατάλαβα μάλλον, συγχώρα με.

το σχόλιο για το hordes of chaos θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις όμως.

lock countdown

απλα το ειπες ως ενα απο τα αλμπουμ της χρονιας και δεδομενου οτι παρα την τρελλα μου με την μπαντα ΑΚΟΜΗ δεν μπορω να το ακουσω ολοκληρο, το “βαφτισα” αστειο σου και να’το!:stuck_out_tongue:

www.goalday.gr

Τρίτη επίδοση εκτελέσεων πέναλτι στον κόσμο!

Τα 34 πέναλτι που εκτελέστηκαν χθες αποτελούν την 3η καλύτερη επίδοση παγκοσμίως. Πρώτη είναι τα 48 που είχαν εκτελεστεί το 2005 στο Κύπελλο Ναμίμπια και δεύτερη τα 40 σε αγώνα μικρής αγγλικής κατηγορίας που αποτελούν και ρεκόρ Βρετανίας.

Τέλος σε αγώνα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων το 2007 μεταξύ της Ολλανδίας και της Αγγλίας είχαν εκτελεστεί 32 πέναλτι.

Μια φορά σε σε 5x5 είχαν εκτελεστεί 58 πέναλτυ:p

επισης, το οτι δεν βγηκε κανενα πεναλτυ αουτ ηταν πολυ ωραιο!
ασυνηθιστο!

Mοντε παλια ειχες χιουμορ.Τωρα που η ομαδα σου εχει παρει την κατω βολτα παιρνεις ολα τα ποστ στα σοβαρα.
Την επομενη φορα περα απο το εμοτικον θα βαζω και σποιλερ πιο πριν που θα λεει “ακολουθει αστειο”

Απο ποτε υφισταται rocking?:lol:

μαλλον δεν καταλαβες οτι το ποσταρα για το μισος προς την αθηνα ε?
που κολλανε οι ολυμπιακοι αγωνες???
εχεις μυαλο δεν λες παπαρδελες…οποτε…:slight_smile:

αστερας εξαρχειων ρεεεεεεεεε

μαζι σου ρεσυ! εγω δεν λεω ποτε για βουλγαρους γιατι ειναι σαν να βριζω τον εαυτο μου, δηλαδη ελεος.

απλα σου δειχνω ντοκουμεντα για να δεις κομπλεξ, γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ!

στο fifa 99 να δεις!:lol::lol::lol:

multiquote το λενε fake

θελω να σε φτασω

οχι δεν σπαμμαρω απλα γουσταρω

(και οι mod κοιμουνται σσσσσσστ)

πολυ γελιο στην πλατεια σημερα!
ενας ντελιβερας επεσε πανω σ’εναν και φωναξε την αστυνομια ασε χαλι μαυρο η κοινωνια!

Την επόμενη φορά κάνε το multiquote όμως.

κοιτα ανθρωπακι, μην ειρωνευεσαι, γιατι ο Ηρακλης του βολευ ειναι μετα τον μπασκετικο παναθηναικο η κορυφαια ελληνικη ομαδα της δεκαετιας.

όχι πως αν δεν ήταν θα έπρεπε να απολογηθείς κιόλας

Ναι μωρε, απλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν. :wink:

Εχει Τσου Λου στο βολλευ ο Ηρακλης?Γιατι η ομαδα πολο του Ολυμπιακου εχει(και του χουν κλεψει αλλο ενα)κι ασχετα αν το πολο δεν ειναι τοσο δημοφιλες,τυπικα αυτη ειναι η δευτερη καλυτερη ελληνικη ομαδα της δεκαετιας:-k

παιδες το thread εχει γινει ενα ατελειωτο spam… κουρασε πολυ. ρε fake γιατι απαντας σε καθε εναν ξεχωριστα???