Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 2009/10

Eμείς του Ολυμπιακού δε μιλάμε για διαιτησία, αντιθέτως μας μιλάνε γι αυτήν. Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για την ακρίβεια. Και το αστείο είναι ότι ΟΛΟΙ τελικά πάνε με το παρασκήνιο. Αρκεί να μην αδικείται η ομάδα τους.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο επί του θέματος, κάποιοι δεν ήθελαν να ανέβει ο ΟΦΗ και δεν ανέβηκε. Άμα εσάς σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει μιας και δεν διεκδικούσε άνοδο η Παναιτωλικάρα.

Και Παναιτωλικαρα προτιμουσα απο Ο.Φ.Η,να σου πω την αληθεια!

:cry:
κλαψ,δικος μας…

Προσκυνάτε ρε! \Μ/

offtopic ελαφρως,αλλα οποιος εχει παει στο γηπεδο της Παναιτωλικαρας και εχει ζησει κοσμο και κανα ντερμπυ ΓΝΩΡΙΖΕΙ8)

Επισης προσκυνατε

αν θελει ο οφη κανει εφεση…
σε ολη την διαρκεια των play of δεν εγινε κανενας ενεγχος αντιντοπιγκ κοντρολ…(καναν απεργία)
και ετσι συμφωνα με τους κανονισμους ολα τα ματς λογιζονται σαν ακυρα…!!
το ιδιο και οι τελικοι του μπασκετ…!!! (ελα ο ολυμπιακος)
*γεωργιου σπικινγκ

ωραια θα ηταν να ειμασταν σε αλλη χωρα και να ακυρωνονταν στα αληθεια οι αγωνες…

:bow::bow:

Η Β’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα που γίνεται χαμός σε όλα τα επίπεδα, αλλά είναι πιο ενδιαφέρον από την σούπα λιγκ των τελευταίων τριών-τεσσάρων χρόνων:):!:
Τα μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή του Πανσεραικού, πήγαιναν, γιατί τον χειμώνα έπεφτε στην Γ’ και κατάφερε να σωθεί, να μπει στα πλέη-οφ, και να ανέβει:):!:

Εννοείτε:wink: :slight_smile: :!: