Mας δουλευεις ρε μεγαλε?
Αν και είναι στις Σέρρες το παιχνίδι, λόγω των ‘‘λαμογίων’’ που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι αρκετά δύσκολο:):!:
Φιλε Stef,εγω ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι φιλοπανσερραικος και συμφωνω οτι τα λαμογια ΟΦΗ ηθελαν.Ο απο πανω ομως,που ηθελε ΟΦΗ και ειναι κατα του Μπεου δηλωμενα,μονιμως πεταει μπηχτες και υπονοει πραγματα.Θελει δεν θελει ο Romantic 7 ο Βολος ανεβηκε.Και καλα θα κανει επιτελους να μας πει τι ομαδα ειναι?
Τι μια το παιζει φολολαρισαιος και βριζει το Βολο,την αλλη φιλοοφιτζης και υπονοει για το Βολο.Ας μας ξεκαθαρισει τι ομαδα υποστηριζει.Μιλανε τωρα ολοι,μιλαει και ο ΟΦΗ που βλεπει να εδραιωνεται στην Β Εθνικη και ζοριζεται.
Παμε ρε Πανσερραικαρα να ανεβεις!!!
Φίλε μου είμαι Ολυμπιακός πάνω απο όλα και μετά υποστηρίζω διάφορες επαρχιακές ομάδες…
Γουστάρω και ΑΕΛ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και συμπαθώ και τον ΟΦΗ που τα λαμόγια της Β εθνικής τον έχουν ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ για ανέβει ο βρωμοπανσερραικός αλλά ξέχασα…Θεοδωρίδης και Μ(π)εος= L.F.E
Μαλιστα.Σου τη δινουν τα λαμογια,αλλα υποστηριζεις Κοκκαλη
.:lol3::lol3::lol3::lol3:
Πιστεύεις ότι ο περουκάκιας έχει συμπάθιες στις Σέρρες;:):!:
Μπορεί να μένω στα Ταμπούρια του Πειραιά και φυσικά να είμαι Ολυμπιακός, αλλά αγαπώ την πόλη μου, τις Σέρρες, και μαθαίνω με τηλέφωνα, αλλά και όποτε είμαι εκεί τις εξελίξεις…σου υπεθυμίζω ότι πέρσι στον πρώτο γύρο ο Πανσεραικός κατασφάχθηκε, έχασε πολύτιμο έδαφος, και τελικά υποβιβάσθηκε:):!:
ΥΓ…όπου περουκάκιας=Θεοδωρίδης!
Eν τελει επεσε η Ροδος στην Γ εθνική και για την ανοδο θα γινει ο τελικος Πανσερραικος-Οφη…(εννοειται ειμαστε με τα λιονταρια…)
Εντάξει…ήταν δύσκολο να πέσει ο Ιωνικός…δεν μαρέσουν οι συνηκιακές ομάδες, αλλά οι τύποι το πάλεψαν…τώρα τα λιοντάρια σε τέτοια παιχνίδια έχουν κάνει και πατάτες, πριν τρία χρόνια με Ακράτητο, και αυτό με ανυσηχεί, αλλά με καθυσηχάζει ο Κοκότοβιτς:):!:
Γιατί ο δικός σου ο Πατέρας δεν είναι λαμόγιο…
άσε ρε βαζελάκο!!!
Ετσι για να κοψεις τις βλακειες παρε το εξης εμβλημα και βαλ’το …πανω απ’το δικο σου!!!
Ανεβήκαμε…1-1 με Ο.Φ.Η. και τους Κρητικούς να έχουν παράπονα για καναδυό φάσεις, ίσως για το ακυρωθέν γκολ δικαιολογημένα, αλλά όπως και νά’χει την αξίζαμε την άνοδο, μια και τον χειμώνα είμασταν με το ένα πόδι στη γ’ και τώρα είμαστε ξανά στα σαλόνια…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:):!:
Mπραβο στις Σερρες,αν και το ακυρωθεν γκολ του Ο.Φ.Η ηταν κανονικοτατο.
Stef,οπως ειπαμε,ε?
Κι εγώ συμπαθώ Σέρρες αλλά πώς γίνεται να λέμε μπράβο τη στιγμή που το γκολ του ΟΦΗ ήταν κανονικότατο?
γιατι ακυρωθηκε γκολ του πιερικου εναντι του οφη τη περασμενη αγωνιστικη…μη βλεπετε μονο την κορυφη απτο παγοβουνο
Ναι κι ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται επίσης για καμιά 10αριά φάσεις ακόμα στα πλέη-οφ.
Το ζήτημα είναι ότι έφτασαν να παίξουν μεταξύ τους τελικό, ο ΟΦΗ έπρεπε να κερδίσει, έβαλε το γκολ που θα του έδινε την νίκη-άνοδο και του το ακύρωσαν.
Σωστο!!Επειδη παρακολουθησα ολα τα play-off,οντως ο Ο.Φ.Η ψιλοαδικηθηκε,αλλα απλα λεω οτι ηθελα Πανσερραικο.Τωρα τελειωσε,ο Πανσερραικος ανεβηκε.
δεν ειδα τον αγώνα και δεν ήξερα τη ειχε γίνει μέρει που άρχισαν οι κόρνες και να πυροτεχνήματα… μακάρι να τα παει καλα…γιατί εμείς(καβαλα δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για φέτος):-k
Επομένως όλοι στηρίζουμε ελληνικό ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, άρα μη δω κανέναν να γκρινιάζει του χρόνου για διαιτησίες.
Ρε συ Chris P,γιατι το σκαλιζεις αυτο το θεμα τωρα?Θελεις να γινει εθνικη παλιγγενεσία ?
Μιλατε ρε παιδια για διατησια και παρασκηνιο εσεις του Ολυμπιακου?Ε,μην τρελλαθουμε τωρα
Αξιζε ανοδο ο οφις,αδικηθηκε καταφωρα στα περισσοτερα ματς των πλεηοφ…απο την αλλη σαν αντι-οφητζης χαιρομαι που μενει β(και τον βλεπω και χειροτερα συντομα),αλλα δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα οσο ηθελα(-περιμενα anyway απο την αρχη της χρονιας),πιο πολυ ξενερωσα…ηταν αδικο εν τελη…συγχαρτηρια τωρα δεν λες σε πανσεραικο,του πουστη δλδ…