Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 2009/10

για τους οπαδους του ολυμπιακου βολου…

σημερα το βραδυ στο καναλι θεσσαλια εχει τον μπεο που θα μιλήσει για τις εξελιξεις στον ολυμπιακο…στις 10…

Nα εισαι καλα αδερφε.Α,μην το ξεχασω την αλλη Τεταρτη ο Paul DiAnno στο Βολο.Πεταξου μια βολτιτσα αν μπορεις.

Και με τη βουλα πρωταθλητες!!!

το ξερω για τον dianno…
αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο υγεια ακομη για live…:?
και οσο το σκεφτομαι τοσο εκνευριζομαι…

αντε πρωταθλητη ολυμπιακε…πρωτη αγωνιστικη θα παιξουμε μαζι…
να το θυμασε…

Μπράβο σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα…άντε Πανσεραικάρα ο τρίτος:):!:

Παμε ρε Πανσερραικαρα γερα.Αν οι Σερρες νικησουν Ο.Φ.Η σημερα,ειναι κοντα στην ανοδο.Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι στους στοχους της ομαδας η ανοδος,γιατι τον κοσμο δεν τον βλεπω και πολυ ζεστο.Ουτε και την διοικηση βεβαια!!!Προσωπικα υποστηριζω Πανσερραικο!!!

καταρχας δεν πρεπει να ξανα γραψεις σε αυτο το Thread. ο βολος ανεβηκε :wink: δεν ανηκει πλεον στην β’… το μικρο αδελφακι το κοβω χλωμο να μην ανεβει…

Μακάρι, αλλά κιεγώ τα ίδια βλέπω απ’την διήκηση…ο κόσμος θέλει την Α’, αλλά να μείνει, όχι μια να ανεβαίνει και μετά να πέφτει:):!:

ρε τον πανσεραικο,πηρε και το ματσακι στη κρητη και απο τελευταιος τωρα ειναι πρωτος στα πλευοφ…απο κει που το χαν παρατησει για ανοδο:lol::lol:,τωρα ειναι ενα βημα

Το παιχνίδι στην Κατερίνη είναι πολύ κρίσιμο, τουλάχιστον μην χάσει η Πανσεραικάρα και μετά έχουμε και ΟΦΗ στην έδρα μας:):!:

Χα,χα σωστος!!
Δεν εγραψα ομως για τη Βολαρα.Ασχοληθηκα με ομαδες Β Εθνικης,αρα σαν επισκεπτης και μονο ειμαι καλοδεχουμενος και εντος θεματος!!!:):):):):slight_smile:

Οσον αφορα το διπλο των Σερρων μεσα στην Κρητη,επειδη το ειδα το παιχνιδι,ο Πανσερραικος ηταν ανυπαρκτος σχεδον σε ολο το παιχνιδι,επρεπε να εχει φαει κανα δυο τεμαχια σιγουρα γιατι ο Ο.Φ.Η τον επαιζε μονοτερμα,αλλα παρ’ολα αυτα το χαρηκα γιατι οπως ειπα και χθες θελω τον Πανσερραικο να ανεβει.

Διπλο στον καρααδιαφορο Πιερικο και ο Πανσερραικος ειναι πανω!!!

Έτσι, να αγιάσει το στόμα σου…ή μάλλον τα δακτυλά σου…άντε και το πληκτρολογιό σου:):!:

Nα εισαι καλα ρε φιλε,ειπαμε ειμαι δηλωμενος φιλαπανσερραικακιας!!!

Stef,του χρονου βγαλε εισιτηρια για το μεταξυ μας στις Σερρες κι εγω θα βγαλω για κατω.Δεν ξερω αν το καταλαβες ,αλλα ανεβηκατε.

Θα υπάρχει κάτω στον και ουζάκι και μεζές εύκαιρα;:p…δεν ανέβηκε ο Πανσεραικός ακόμα…μιλάμε για ποντιακή ομάδα…την επόμενη αγωνιστική μάλλον θα τελειώσει:):!:
Πάνω πάντως θά’χει ΣΕΡΑΙΚΗ μπουγάτσα, χειροποίητο σουβλάκι, κιαν σαρέσει, εμένα καθόλου, και ακανές!

Λοιπον:1)Στον Βολο δεν πινουμε ουζο,αλλα τσιπουρο.Ουζο πινουν οι Αθηναιοι που δεν ξερουν και τιποτε αλλο.
2)Μπουγατσα σερραικη και τα μυαλα στα καγκελα.Οταν υπηρετουσα στο Σιδηροκαστρο και στο Νεο Πετριτσι καθε μερα παραγγελναμε μπουγατσες.
3)Ακανες Βασακη τρελα.Και οχι μονο.Ναι,μου αρεσουν πολυ.
4)Σουβλακι απο τον Σωτο η φαγητο στις ‘‘4 Εποχες’’?
Και μετα μπυρες και ρακομελα στον πεζοδρομο,εκει στα εναλλακτικα μαγαζακια.Επισης απο τα trendoμαγαζα,μου αρεσε πολυ η Αββυσηνια,γιατι ηταν διακοσμημενο μαγαζι με αφισες απο film noir που τρελλαινομαι.
5)Για μενα τα play off ειναι τελειωμενη υποθεση.Πιστευω οτι κατα 99% εχετε ανεβει.

μπραβο στις σερρες… προσωπικα δεν το περιμεναν και πολλοι να φανταστω, ειδικα αν ξεκινας με 1 βαθμο στα πλει οφ. το χαρηκα ιδιαιτερα να μην ανεβει το μικρο αδελφακι…

3)Δοκίμασε ακανέ Ρούμπου…μακράν ο καλύτερος, ακόμα και σε εμένα που δεν μαρέσουν αυτά:):!:
4)Σουβλάκι απ’το Μαγκαλάκι Του Μάγκα Λάκη…τα σπάει…για τα άλλα πάνω κάτω μαζί σου:):!:
1)Για το ούζο σόρυ, αλλά είμουν από κουραστικό σκ και δεν κατάλαβα τι έγραφα:):!:

Ας τελειώσει, θετικά, σήμερα, και βλέπουμε:):!:

Αν ηθελα μια φορα να μην ανεβει ο Ο.Φ.Η,τωρα θελα δεκα με αυτες τις αηδιες που λενε τα νουμερα που δεν πηραν αδεια να παιξουν Α Εθνικη του χρονου.Πιλαει ο Ο.Φ.Η κι εφευρισκει καραγκιζιες επειδη η χασουρα απο τα εισιτηρια και τα τηλεοπτικα απο την δευτερη κατα σειρα παραμονη στην Β Εθνικη ,ειναι μεγαλη.

Ο ΟΦΗ φέτος έπρεπε να ανέβει αλλά τα λαμόγια της ΕΠΟ δεν τον αφήσανε…τι να πώ…